349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyim kuzum benim sen nasılsın nezamandır konuşamıyoruz iysindir inşallah sevgililer günün kutlu olsun teşekkür ederim canım fikirlerin için sanırım öyle yapıcam bende mevresimin bardagın modası geçmiyor ama elektirikli aletlerin çok çabuk değişiyor bunun pek degişmez ama hepsini toptan almak daha mantıklı gibi modellerini begenmene çok sevindimmm

canımcım bende 3lü olan daha iyi senin için kullanışlı ve işine yarıyacak şeyler bu el süpürgeleri bana nedese hiç kullanışlı gelmiyor boşuna yer kaplıyorlar sanki artık pek kimselerde kullanmıyor yerinde olsam diğer 3 takımı alırdım tatlım

evet canım ya epeydir giremedim ara ara baktıysamda :) aklım sizlerdeydi ee artık 90 ları da bitiriyoruzz. senin ve tüm yarenlerimizin Sevgililer günü kutlu olsssuuunn, ilk ve son askerlerimizden uzak sevgililer günümüz olsun inşallah Eki Görüntüle 632884

Canımcım çok teşekkür ederim evet benimde gönlüm 3den yanaydı bunları duymak çokgüzel oldu modelleri begenmenede ayrıca sevindim normalde ince belli bardakta hep içeriz çayımızı ama bunlarda misafirler için uygun olabilir görüntü açısından falan diye düşündüm böyle bir takım kenarda durursa bir zararı olmaz sanırım penguen takım hamile gibi duruyorlar öne doğru benim birşeyimde düz olmuycakmı oraları buraları yamuk acayip bir tipim

benimde tarzım bu diyiverirsin şekerim :)) beğenmeyen küçük oğluna almasın değişiklik iyidir allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Günaydınn canlaarr,14 Şubat'ta neymiş ya onlar bir gelsinde her günümüz sevgililer günü olcak zaten aşk böcüğü olarak gezicez

canım kesinlikle ilk 3ünü almalısın çok güzeller şu model elektrikli süpürgeler çok kullanışlı olmuyor biz hiç memnun değiliz hem daha yeni modelleri çıkar onlardan alırsın,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım

onun sesini duymak güzel iki cümle söylemesi alınabilcek en güzel hediyeydi ben aldım hediyemi kızlar darısı başınıza
martın ilk haftası görüşücektik izin falan alıcaktı ama ankaraya gidiliyormuş galiba 20 gün falan orda olucaklarmış top atışları falan filan olucakmış bişeyler anlattı benide gönderebilirler dedi öyle bir durumda görüşme tarihim uzıycak ama napalım onun için zaman daha hızlı geçicek fakat ben korkuyorum allaha emanet olsunlar hepsi.
bu arada bişey daha kızlar ben bildiğiniz eve hapsoldum son günlerde benimki balataları iyice sıyırdı hiçbiyere gitmeme izin vermiyor ilk günler kendi diyordu çık dolaş kafanı dağıt dşye şimdi kesinlikle tanıdığı bildiği arkadaşlarımla bile evde görüşebilirsin diyo seni özleyen eve gelsin diyo bide çarşılar kitlenirse vay halime

benimde tarzım bu diyiverirsin şekerim :)) beğenmeyen küçük oğluna almasın değişiklik iyidir allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Dimi ama yamuk yumuk bir tarzım var artık idareediversinler sağol tatlım Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun aşkla huzurla kullanalım
Çok teşekkür ederim canım benim bende vazgeçtim normal süpürge neyime yetmiyor orayı burayı doldurmaya gerek yok haklısınAmin rabbim hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin tatlım

Gerçekten enbüyük hediye bize askerlerimizin kendisi canım bir sesini duymak yetiyor daha ne olsun 14 şubatta neymiş yanlarında oldugumuz hep sevgililer günüinşallah uzamaz görürsün askerini canım bir durum olursada herşeyde vardır bir hayır yeterki onlar rahat olsunlar iyi olsunlarda rabbim korusun senin askerin yeni başlamış biz askerlige başladıgımızdan beri öyle bir bahane buluyor ne gerek var hava soguk başına dert alırsın şimdi kafanı şişirirler ben gülüyorum yani anlıyorumda çaktırmıyorum gittiginden beri dışarıda arkadaşlarla görüşmedim görüşememde kesin napıyım içi rahat olmuyor sıkıcaz azcık dişimizi evden işe işten eve arada ihtiyaçlar için ugruyorum biryerlere okadar arkadaşım haziranda evleniyor gel beraber bakalım gelinliklere dedi şubatın sonlarına doğru askerimde diyorki öyle koşuşturmaya girdinmi çıkamazsın sende onla yorulucaksın ee ne diycen o psikolojideki koca bebege böyle kaldım:26:

Gel arada özletme kendini çok canım :13: PLakalara gidiyoruz sonra hızla 81 Plakalar son 80 ve 80 günde devri alem yapıcaz Sağol canım benim herkes huzurlu mutlu olsun inşallah

aslında benimde bişey yapasım yok ama bazende bunalıyorum yani iki arada bir derede kalıyorum arkadaşlarımda yanlış anlasınlar istemiyorum gerçi saolsunlar hepsi son derece anlayışlılar bu konuda bende alttan alıyorum elimden geleni yapıyorum. bide gitmediğimi falan soyleyince iyi yapmışssın isabetli olmuş diyor ya insan bi anlayış için falan teşekkür eder nerdeeeee bu haftasonu bende çeyizlik bişler bakmaya çıkmak istiyorum ama bakalım ona bişi dicekmi

Hiç anlayış için teşekkür ederlermi bizim görevimiz kuzum kuzu kuzu evde beklemek aynı cevabı bende alıyorum bende telefonla konuşuyorum havalar düzelsinde diyorum napalım kızlarda sağolsun anlıyorlar sanırım birşey demez canım senin hazırlıgın için sonuçta ikiniz için yapıyor olucaksın belki ben gelince bakarız diyebilir

aaaa ama bunlar onunla bakamıyacağım cinsten çeyizlik valla kusura bakmasın süpriz ona ufaktan ufaktan alıp kenara atıyorum şimdiden

bunu kullanıcam plakalara düşünce asıcam evin duvarına rengarenk boyuycamm belki hoşuna giden olur diye sizinlede paylaşmak istedim canımcıklarım

aaaa ama bunlar onunla bakamıyacağım cinsten çeyizlik valla kusura bakmasın süpriz ona ufaktan ufaktan alıp kenara atıyorum şimdiden

Sana süpriz diyceksin ozaman kuzum iyi yapıyorsun canım bende gördükçe alıyorum daha zamanımız olmasına ragmen insanın eksigi bitmiyor napalım ev kuruluyor kolay işler değil

Eki Görüntüle 632921

bunu kullanıcam plakalara düşünce asıcam evin duvarına rengarenk boyuycamm belki hoşuna giden olur diye sizinlede paylaşmak istedim canımcıklarım

Bendede aynısı var nasıl aynı şeyleri begeniyoruz seninle ben bilgisayardada boyamak istiyorum paintle denedim içini doldurmuyor nasıl yapabilirim bilen varmıdırki acep

Bendede aynısı var nasıl aynı şeyleri begeniyoruz seninle ben bilgisayardada boyamak istiyorum paintle denedim içini doldurmuyor nasıl yapabilirim bilen varmıdırki acep

canım ben photoshopta yapıyorum onu, resmi atıyorum psd olarak kayıtlı, üzerini karalıyorum her gün aynı zamanda deftere karalıyorum. ama paintten de yapabilirsin eğer şafak kağıdın varsa

tatlım benim kızkardeşim grafiker ben ona sorarım o bize içini boyuycağımız şekilde ayarlar sanada gönderirim. saolsun bu tarz şeylerde bana çok yardımcı oluyor ben hayal ediyorum o çiziyor nişan davetiyem ve takvimim onun ellerinden çıktı ikisinide herkes çok beğendi

canım ben photoshopta yapıyorum onu, resmi atıyorum psd olarak kayıtlı, üzerini karalıyorum her gün aynı zamanda deftere karalıyorum. ama paintten de yapabilirsin eğer şafak kağıdın varsa
aynı harita var bendede canım paintle olmuyor kaçkere denedim benmi beceremedimki acep photoshop programı lazım ozaman onunla yapabilmem için işyerindeyim şuanda olmadı akşam bir deniyeyim evde

Canım çok sevinirim negüzel grafiker bir kızkardeş olması sana nasıl yardımcı oluyor negüzel bizede bir yol bulur inşallah heryerden denedim boyuyamadım ne beceriksizim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…