- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yarenler sevdicekleriniz yanınızda yok olsalar sevgililer günü kutlamaya gittiniz diycemdenerdesiniz yahu buraya gelin
Sevgilim (Mustafa Ceceli) - YouTube
Bugün şarkı günüm benden sizlere askerlerimize gelsin yarenlerbugünede çok yakıştı
valla bizim işler çok durgun bugün dün kuzeyi güneyi izlemeye doyamadım bidaha üstünden geçiyodum netten onu izliodum ondan kayboldum ortalardan
ayyy bu şarkıyı bugün bende sevgilime dinletmeyi düşünüyodum yemin törenine gittiğimde sana bir şarkı dinleticem dedim bunu açtım sonra dizlerine yattım birlikte dinledikkk ühühühüh
kızlaaar şuan evin iiçinde zıplıyoruuum mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedimaskerim evden çıkma diyordu meğerse sürprizi varmış
Eki Görüntüle 633173 Eki Görüntüle 633174 Eki Görüntüle 633175 Eki Görüntüle 633177
Oyyy oyyy oyyy onlar negüzel ne anlamı şeyler öyle çok sevindim canım benim o yavrucukta askerin gelene kadar sarılman için sanıyorumkırmızı güllere diycek kelime yok zaten
kızlaaar şuan evin iiçinde zıplıyoruuum mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedimaskerim evden çıkma diyordu meğerse sürprizi varmış
Eki Görüntüle 633173 Eki Görüntüle 633174 Eki Görüntüle 633175 Eki Görüntüle 633177
cok guzeller canım ya :) Allah mutlulugunu daim etsin
Ben telfndan yaziyrm resim atamiyrm gultenciim sevindm senin adinada bende cok mutluydum bugun ben pc den girince atayim cicegimi ve twettyimi)
iyi akşamlar canım, ben şey dicektim, şarjlı süpürgeyi uzun saplı alsan mesela fantom gibi? daha pratik olmaz mı, çünkü öyle kısa olunca kullanımı zor oluyor, eğilmen lazım süpürürken, ama sapı uzun olursa eğilmeden rahatça yaparsın işiniAsker yarenlerim hazır aşktan bahsediyorken çeyizde bir aşktır unutmayalımBana fikir vermenizi istiyorum şimdi yaptıgımız bir alışveriş karşılığında 100 tl hediye çeki kazandık birkaç günde kullanıma geçiçek bende birkaç seçenek seçtim orda olanlardan seçebiliyoruz malesef zorunlu kaldım gibi ama bunları begeniyordum şuan düşünmüyordum almayı hem hangi takımı alsam iyi olur hemde modelleri begendinizmi fikrinize ihtiyacım var arkadaşlarım
Bunların 3nü alırsam tamamlanıyor ya bunları alıcam
İyi akşamlar arkadaşlar
iyi akşamlar canım, ben şey dicektim, şarjlı süpürgeyi uzun saplı alsan mesela fantom gibi? daha pratik olmaz mı, çünkü öyle kısa olunca kullanımı zor oluyor, eğilmen lazım süpürürken, ama sapı uzun olursa eğilmeden rahatça yaparsın işini
İyi akşamlar kızlar :) Bugün 14 şubat ve ben beraber olduğumuzdan beri ilk defa yalnız geçiriyorum bu günü o yüzden benim için sevgililer günü 14 şubat değil 17 mayıs :)
Aynen öyleİyi akşamlar canım askerlerimiz olsunda bize hergün sevgililer günü
Kızlar bugün moralim çok bozuk bu saat oldu kocam hala aramadı benı merakta hıc koyması şimdiye kadar ara madıgı bır gün olmadı . Çok merak ediyorum kızlar
Merak edeceğımı bilir ve mutlaka arardı. Bısey olmuş olmasın kızlar . Aramadan asla yapmazdı offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?