349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yarenler sevdicekleriniz yanınızda yok olsalar sevgililer günü kutlamaya gittiniz diycemde nerdesiniz yahu buraya gelin

Yarenler sevdicekleriniz yanınızda yok olsalar sevgililer günü kutlamaya gittiniz diycemde nerdesiniz yahu buraya gelin

valla bizim işler çok durgun bugün dün kuzeyi güneyi izlemeye doyamadım bidaha üstünden geçiyodum netten onu izliodum ondan kayboldum ortalardan

Sevgilim (Mustafa Ceceli) - YouTube

Bugün şarkı günüm benden sizlere askerlerimize gelsin yarenler bugünede çok yakıştı

ayyy bu şarkıyı bugün bende sevgilime dinletmeyi düşünüyodum yemin törenine gittiğimde sana bir şarkı dinleticem dedim bunu açtım sonra dizlerine yattım birlikte dinledikkk ühühühüh

Bende dün sülümanı tam izlemedim ama hiç izleyesim gelmedi bugün sevdigimi özledim ben sürekli bu şarkıyı armagan ederim bende o yüzden hep duygulanırım dinledigimde

kızlaaar şuan evin iiçinde zıplıyoruuum mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim askerim evden çıkma diyordu meğerse sürprizi varmış

Oyyy oyyy oyyy onlar negüzel ne anlamı şeyler öyle çok sevindim canım benim o yavrucukta askerin gelene kadar sarılman için sanıyorum kırmızı güllere diycek kelime yok zaten

çok teşekkür ederim canım evet kuzuum ona sarılıpta yatcam bundan sonra kırmızı gül en sevdiğim çiçektir zaten çiçek bahçeme bir yenisi daha eklendii

😍😍😍 benimde tweetyim ve papatyali gullerim geldiiii:))) cok mutlu oldummmm askerlik cok yaradi benim şaşkına:))

cok guzeller canım ya :) Allah mutlulugunu daim etsin

çok teşekkür ederim canım Allah hepimizi çok çook mutlu etsin bir ömürr

Ben telfndan yaziyrm resim atamiyrm gultenciim sevindm senin adinada bende cok mutluydum bugun ben pc den girince atayim cicegimi ve twettyimi)

ilaç gibi geldi resmen dimi canım bu ne güzel bir mutlulukmuş böyle :)

iyi akşamlar canım, ben şey dicektim, şarjlı süpürgeyi uzun saplı alsan mesela fantom gibi? daha pratik olmaz mı, çünkü öyle kısa olunca kullanımı zor oluyor, eğilmen lazım süpürürken, ama sapı uzun olursa eğilmeden rahatça yaparsın işini

Onları biliyorum canım yeni çıktılar ama onlarda normal süpürgeler gibi sanki normal süpürgem varken onuda alırsam fazla olur ama bu küçük elle hemen biryerede konulabilir diye düşündüm ama nevresimli olanı alıcam tatlım bakalım elektrikli aletlerim sonraya kalsın teşekkür ederim canım benim yorumun için

İyi akşamlar kızlar :) Bugün 14 şubat ve ben beraber olduğumuzdan beri ilk defa yalnız geçiriyorum bu günü o yüzden benim için sevgililer günü 14 şubat değil 17 mayıs :)

Kızlar bugün moralim çok bozuk bu saat oldu kocam hala aramadı benı merakta hıc koyması şimdiye kadar ara madıgı bır gün olmadı . Çok merak ediyorum kızlar
Merak edeceğımı bilir ve mutlaka arardı. Bısey olmuş olmasın kızlar . Aramadan asla yapmazdı offffffff

merak etme canım yoğundur belki.önemli bsy yoktur sıkma canını.bekle arar bugun yarın.ferah tut ıcını lutfen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…