merak etme canım yoğundur belki.önemli bsy yoktur sıkma canını.bekle arar bugun yarın.ferah tut ıcını lutfen ..
Canımmmm çok teşekkür ederımmm ilgin için çok şükür aradı
Kızlar aradı çok şükür
Kızlar şafak 90 olduhadi ikonumuzu görelim= :90:
wuu şuna bakın hele, iki gün sonra 2 aylara düşcez diye nasıl da eğleniyor :90: :90: :90:
:90:Günaydın arkadaşlar şafağımız 90 :90:
PLakalara son 9
İkoncanlarımızın bugün ikiside gülüyor çok şükür 90ları devirdiklerine gülüyorlar
Cok şekerler yaaaaa gunaydinn zeynepciim bitti bitecek haberi gonderiyolar bize sanrm herkes plakalardan sonra daha hizli gecer diyor ama bakalim neler olucak ama illaki 1 gun gelecek, 1 gun kalacak :))
Kizlar bu arada bisey sorucam mustekbal kayinvalidem cok iyi biri cok da iyi anlasicaz buna inaniyrm askerimde bana teklif etmek istemyo ama apartmanlarinda daire var bos kiraya oturablcez ilk basta yoksa ev alcak durumumuz olmuycak evlenirken bende dusundum kira vericegimize kendi dairelerine oturalm oyle olunca ailesinin 1 kat ustunde oturcam bana sicak geldi bu fikir ama sacmalama kesinlikle oturma diyenlerde yok degil siz ne dusunuyosunuz bu konuda acaba?
Kuzum sana sadece şunu söyliyim sen askerini tanırsın eğer sizin eviniz ayrı onlarınki ayrı gibi olucaksa neden olmasın askerin evinizin içine laf taşımayıp karıştırtmassa sizin evinizde olup bitenler sizin evinizde kalırsa aynı şeye gelir sonuçta öteki türlü uzaktada olsan adam ailesine yansıtıcaksa herşeyi yansıtır karıştırtıcaksada karıştırtır önemli olan eşinin bunda tavrıve eşiiniin ailesinide kendi annen ve baban gibi görmende birçok sorunu çözer unutma en başından kaynana kaynata gibi bakıyorlar olaya o yüzden herşey dokunuyor annemiz söylese birşey demeyiz ama kaynana söyleyince kötü olur biz herzaman saygımızı koruyalım he kimse kimseyi can ciger sevmek zorundada degil ama saygı göstermek zorunda o yüzden sen elinden gelenide yaparsın ben buna inanıyorum canım yönlendirememde herşeyin dogrusunu yaşadıgınız için sizler bilirsiniz rabbim agzımızın tadını huzurunu kimsenin bozmasın inşallah
Tesekrler canm yaa inan bende boyle dusundugum icin ben teklif edicektim sonucta benim ailem olucak onlar ve zaten ben aile baglarina cok dikkat ederimki mutlu olacagimiza inaniyrm.. Hem baktikki rahatsiz oldugumuz seyler oldu ozman kiraya cikarz napalim huzurumuzdan onemli degilya hic biseyinsallah hersey gonlumuzce olur hayrlisiyla hem bu sekilde oldugunda dugun icin ertelememiz gerekn biseyde kalmamis oluyo bakalim 3 ay 2 gunde oyle boyle gecicek ve burdan birbirimize haberler vericez guzel guzel
Kizlar bu arada bisey sorucam mustekbal kayinvalidem cok iyi biri cok da iyi anlasicaz buna inaniyrm askerimde bana teklif etmek istemyo ama apartmanlarinda daire var bos kiraya oturablcez ilk basta yoksa ev alcak durumumuz olmuycak evlenirken bende dusundum kira vericegimize kendi dairelerine oturalm oyle olunca ailesinin 1 kat ustunde oturcam bana sicak geldi bu fikir ama sacmalama kesinlikle oturma diyenlerde yok degil siz ne dusunuyosunuz bu konuda acaba?
selam kızlar nasılsınız?çok okuyamıyorum inşallah herkes iyidir bizim de bebeğimizin cinsiyeti belli oldu KIZIMIZ oluyooorr plakalara da az kaldı çok şükür 24 şubatta başlıyoruz dimi saymaya
selam kızlar nasılsınız?çok okuyamıyorum inşallah herkes iyidir bizim de bebeğimizin cinsiyeti belli oldu KIZIMIZ oluyooorr plakalara da az kaldı çok şükür 24 şubatta başlıyoruz dimi saymaya
hoşgeldin canım,
ne güzel haberlerle geldinnnn kız çocuğu bayılırım allahım negüzel bir duygudur. allah sağlık sıhhat versin canım az kaldı bak 90 a düştük geçip gidicek hepsi allahın izniyle. çok dikkat et kendine ve kızımıza. teyzelerinden slm sole
Canım benim çok sevindim rabbim sağlıcaklada kucagına almayı nasip etsin tatlım oyy pembişler içinde bir kız o yavruyu burda paylaşamayız şimdiSıkıntısız dogum nasipetsin sana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?