349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Amin canım benim inşallah rabbim o güzel günleride göstersin bizlere dedigim gibi ama askerine bu konuda güveniyorsan tereddütlerin olmasın ilerde pişman olacagın birşeyde nasip etmesin rabbim

Cok sukur Allahima guveniyrm ama insaniz sonucta her seyede hazrlikli olmak gerek bakalim hayrlisiyla gelsin hazrliklar zamaninda bu fikrimi soyluycem hem ailesinin icine iyice girdikten sonra daha saglikli karar verebilirm diye dusunuyrm hepimizin hakkinda hayrlisi canm insallah dogru kararlari alabilirz.. Bu arada Cumamiz mubarek olsun askerlerimize bol bol dua etmeyi unutmayalimm.. 😍 ☺

çok sağol canım ben de hep ilk bebeğim kız olsun isterdim çok şükür nasip oldu

sağol tatlım gelsin pembeler hayırlısıyla normal normal doğum yaparım inşallah

İnşallah canım normal doğum her açıdan daha sağlıklı inşallah sorunsuz normal yaparsın

selam kızlar nasılsınız? çok okuyamıyorum inşallah herkes iyidir bizim de bebeğimizin cinsiyeti belli oldu KIZIMIZ oluyooorr plakalara da az kaldı çok şükür 24 şubatta başlıyoruz dimi saymaya

Ohh masaallah Allahim anali babali buyutsun insallah:) suan kac aylik canim? Evet azaltiyrz iyice plakalarlada bunu kanitlamis olucaz sanrm:))

Canim benim cok haklisin gercekten ama inan huzursuzluk vermek isteyen yakin uzak farketmeden verio benimde eltim uzakta oturuyo zaten ama hic muhabbetleri yok yani ben sevmiyrm oyle olmasinida ben uzaktada olsam baya baya yakin olurum onlara:)) bizim icin gelecegimiz icinde cok buyuk artilari olucak insallah benim kararimda ust kattaki daireye oturmak:) her konuda tecrubelerine ihtiyacimiz var tabiki onemli olan o tecrubelerini guzel yansitabilen kisiler olmalari ve cok sukur benim kayinvalidemde oyle olucak inaniyrm:))

Evet canım inan insanların içine girmeden hiçbirşeyi anlıyamıyor insan yeri geliyor evlendigin adamı bile tanıyamıyorsun çok duydum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah zamanı gelince muhakkak konuşulacaktı fikirlerini belirtirsin ozaman Unuttum şafaga öyle dalmışımki herkese hayırlı cumalara hayırlara vesile olsun inşallah

Günaydııın kızlar hayırlı cumalar inşallah sorunsuz,askerlerinizle bol bol konuşabileceğiniz bir gün geçirirsiniz :) bugün hepimize bol bol dua ediyorum sorunsuz,sıkıntısız kazasız belasız çabucak askerlerimize kavuşalım sonra yapalım nişanları düğünleri bebişleri diye :)

Günaydın kuzum hayırlı cumalar bol bol dua edelim hepimiz inşallah isteklerimizi gerçekleştirmeyi nasip etsin rabbim

5 ay bitiyor canım 3 gün sonra [/QUOTE]

Ayy cok guzel askerin gelmeye doum yaklasicak o heycanida beraber yasiycaksiniz insallah:) ozman senin doum haberleri bizim nisan kina dugun derken cok renklencek insallah topigimiz)

Kizlar aksama dogru yine yazarm simdi evden cikicam elimde tel yine okurum ama cevap veremyebilrm hepinize bol mutluluklu sevdiceklerinizle rahat rahat konusabildiginiz bi gun diliyrm)

günaydın kızlar
şafak ikonumuz bgn tam benm için sanki bu sabah haber geldi askerimden çarşı izinleri açılmış, sabahtan beri bir telaşlıyım ki, iptal ettirdiğim otobüs biletleri, iptal ettirdiğim öğretmevi konaklaması. hepsini tekrar arayarak zar zor yer bularak muradıma erdim Allahım sana binlerce şükür olsun

kızlaarrrrrrrrrr ağzımı kulaklarımdan geri alamıyorum benim sevgilim onca imkansızlık arasında bana gül göndermiş 1 gün rötarlı oldu ama hiç önemi yok nasıl yaptı çok şaşkınım bu çok özel bir hediye oldu gerçekten unutmak mümkün değilll

Günaydın canım oy çok sevindim gözünaydın tatlı bak gün dogmadan neler dogduda neler oldu inşallah sorunsz kavuşup görürsün askerini

Bu askerlerimiz pek romantikler ya negüzel canım okadar ugraş arasında unutmamış yapmış bir süpriz mutlu oldum senin adına 1gün geç olsun seninle olsun ben almadım hiçbirşey benim gülüm yok ama olsun :83:

merhaba kızlar topiğinizi yeni gördümmm baya bi geç oldu ama benimde askerim erzincanda allah hepimizin sevdiğini tez zamanda yanımıza ulaştırır inşallaahh

bizim gülümüz onlar zaten be canım banada büyük süpriz oldu dün akşam telefonda söyledikleri yetmişti bana en güzel armağandı iki söz bile mutlu etmeye yetiyor insanı...

merhaba kızlar topiğinizi yeni gördümmm baya bi geç oldu ama benimde askerim erzincanda allah hepimizin sevdiğini tez zamanda yanımıza ulaştırır inşallaahh

Hoşgeldin aramıza canım olsun geç olsunda güç olmasın diyelim artık Allah kavuştursun tatlım kısa zamanda askerlerimize inşallah Sen nerdensin?

canım ne kadar düşünceli askerlerimiz var çiçeğin çok hoş

canım çok teşekkür ederim Allah'ım yüzümüze güldü

hoşgeldm canım. Allah tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin hepimize

bizim gülümüz onlar zaten be canım banada büyük süpriz oldu dün akşam telefonda söyledikleri yetmişti bana en güzel armağandı iki söz bile mutlu etmeye yetiyor insanı...

Aynen öyle kuzum yanımızda olsunlarda gülün ne önemi var espri yapıyorum tatlım hiç alınmam öyle göndermemişte unutmuşta yanımda değil telefonla konuşayım hissedeyim önemsedigini yeter 12 kutladıkta ilk dakikalarında duydumya sesini daha ne isterim rabbimden bundan güzel bir hediye olamazki

canım ne kadar düşünceli askerlerimiz var çiçeğin çok hoş

gerçektende öyle büyük incelik. çok teşekkür ederim tatlım nice mutlu mesut günlerimiz olsun inşallah

kesinlikle canım çok doğru bu sebeplerden alınganlık yapmak çocukluk olur benimde hiç öyle huylarım yoktur ama doğum günüm dışında :)))

bu arada nerelerdesin yine yaww herkes kayboldu ortalardan

ayy çok sevindim senin adına harika bir hafta sonu bekliyor sizi şimdiden iyi eğlenceler diliyorum

bu apayrı bir mutluluk dimi canım çok farklı bir duyguymuş almasalarda olurdu onların sesi bize yetiyor aslında

Ben çiçek almadım bu sene amaaaa asker yareni olmanın gururunu yaşadım
Çiçek gibi nişanlım var dedim askerime çok mutlu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…