Amin canım benim inşallah rabbim o güzel günleride göstersin bizlerededigim gibi ama askerine bu konuda güveniyorsan tereddütlerin olmasın ilerde pişman olacagın birşeyde nasip etmesin rabbim
çok sağol canımben de hep ilk bebeğim kız olsun isterdim çok şükür nasip oldu
sağol tatlım gelsin pembelerhayırlısıyla normal normal doğum yaparım inşallah
selam kızlar nasılsınız?çok okuyamıyorum inşallah herkes iyidir bizim de bebeğimizin cinsiyeti belli oldu KIZIMIZ oluyooorr plakalara da az kaldı çok şükür 24 şubatta başlıyoruz dimi saymaya
günaydın canım,
aslında uzak olmak herzaman tercih sebebidir ama ileriyide düşünmek lazım heleki güzel anlaşabiliyorsan çok yardımcı oldukları konular oluyor benimkide oyle inan bana iş yaptırmamak için kadıncağaz kırk takla atıyor bu konuda şanslı insanlar var özellikle çalışan gelinlere çok yardımcı oluyorlar yemeklerini yapıyorlar misafir geliceği zaman yardımcı oluyorlar tecrübelerinden faydalanabiliyosun hele birde çocuk oldumu ohhh yemede yanında yat senden çok bakmak istiyorlar valla çocuğa. benimkide inanılmaz iyi ve temiz bir insan onlara daha yakın oturmak istiyorum çünkü çok yardımcı olucağını biliyorum aynı ev olmadıktan sonra çok sıkıntı olucağını sanmam sende adımlarını sağlam attıktan sonra değmesinler keyfine
Cok sukur Allahima guveniyrm ama insaniz sonucta her seyede hazrlikli olmak gerek bakalim hayrlisiyla gelsin hazrliklar zamaninda bu fikrimi soyluycem hem ailesinin icine iyice girdikten sonra daha saglikli karar verebilirm diye dusunuyrmhepimizin hakkinda hayrlisi canm insallah dogru kararlari alabilirz.. Bu arada Cumamiz mubarek olsun askerlerimize bol bol dua etmeyi unutmayalimm..  ☺
Ohh masaallah Allahim anali babali buyutsun insallah:) suan kac aylik canim? Evet azaltiyrz iyice plakalarlada bunu kanitlamis olucaz sanrm:)) QUOTE]
5 ay bitiyor canım 3 gün sonra
Günaydııın kızlar hayırlı cumalar inşallah sorunsuz,askerlerinizle bol bol konuşabileceğiniz bir gün geçirirsiniz :) bugün hepimize bol bol dua ediyorum sorunsuz,sıkıntısız kazasız belasız çabucak askerlerimize kavuşalım sonra yapalım nişanları düğünleri bebişleri diye :)
Günaydın canım oy çok sevindim gözünaydın tatlı bak gün dogmadan neler dogduda neler oldu inşallah sorunsz kavuşup görürsün askerinigünaydın kızlar
şafak ikonumuz bgn tam benm için sankibu sabah haber geldi askerimden çarşı izinleri açılmış, sabahtan beri bir telaşlıyım ki, iptal ettirdiğim otobüs biletleri, iptal ettirdiğim öğretmevi konaklaması. hepsini tekrar arayarak zar zor yer bularak muradıma erdim Allahım sana binlerce şükür olsun
kızlaarrrrrrrrrr ağzımı kulaklarımdan geri alamıyorum benim sevgilim onca imkansızlık arasında bana gül göndermiş 1 gün rötarlı oldu ama hiç önemi yok nasıl yaptı çok şaşkınım bu çok özel bir hediye oldu gerçekten unutmak mümkün değilllEki Görüntüle 633714
Günaydın canım oy çok sevindim gözünaydın tatlı bak gün dogmadan neler dogduda neler oldu inşallah sorunsz kavuşup görürsün askerini
Bu askerlerimiz pek romantikler yanegüzel canım okadar ugraş arasında unutmamış yapmış bir süpriz mutlu oldum senin adına 1gün geç olsun seninle olsun ben almadım hiçbirşey benim gülüm yok ama olsun :83:
merhaba kızlar topiğinizi yeni gördümmm baya bi geç oldu amabenimde askerim erzincanda allah hepimizin sevdiğini tez zamanda yanımıza ulaştırır inşallaahh
kızlaarrrrrrrrrr ağzımı kulaklarımdan geri alamıyorum benim sevgilim onca imkansızlık arasında bana gül göndermiş 1 gün rötarlı oldu ama hiç önemi yok nasıl yaptı çok şaşkınım bu çok özel bir hediye oldu gerçekten unutmak mümkün değilllEki Görüntüle 633714
Günaydın canım oy çok sevindim gözünaydın tatlı bak gün dogmadan neler dogduda neler oldu inşallah sorunsz kavuşup görürsün askerini
Bu askerlerimiz pek romantikler yanegüzel canım okadar ugraş arasında unutmamış yapmış bir süpriz mutlu oldum senin adına 1gün geç olsun seninle olsun ben almadım hiçbirşey benim gülüm yok ama olsun :83:
merhaba kızlar topiğinizi yeni gördümmm baya bi geç oldu amabenimde askerim erzincanda allah hepimizin sevdiğini tez zamanda yanımıza ulaştırır inşallaahh
bizim gülümüz onlar zaten be canım banada büyük süpriz oldu dün akşam telefonda söyledikleri yetmişti bana en güzel armağandı iki söz bile mutlu etmeye yetiyor insanı...
canım ne kadar düşünceli askerlerimiz var çiçeğin çok hoş
Aynen öyle kuzum yanımızda olsunlarda gülün ne önemi var espri yapıyorum tatlım hiç alınmam öyle göndermemişte unutmuşta yanımda değil telefonla konuşayım hissedeyim önemsedigini yeter12 kutladıkta ilk dakikalarında duydumya sesini daha ne isterim rabbimden bundan güzel bir hediye olamazki
günaydın kızlar
şafak ikonumuz bgn tam benm için sankibu sabah haber geldi askerimden çarşı izinleri açılmış, sabahtan beri bir telaşlıyım ki, iptal ettirdiğim otobüs biletleri, iptal ettirdiğim öğretmevi konaklaması. hepsini tekrar arayarak zar zor yer bularak muradıma erdim Allahım sana binlerce şükür olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?