:89:Günaydın arkadaşlar şafağımız 89 :89:
PLakalara son 8
Bugünki ikoncanlarımızda pek bir cicilerherkese hayırlı haftasonları yarenlerim
merhaba arkadaşlar..burayı yeni keşfettim, biraz geç oldu ama beni de aranıza alırsanız sevinirim :) benim askerim de ısparta dağ komando okulunda..şafak Allaha şükürler olsun 89 ..=)
Hoş geldin canım aramıza allah kavuştursun hepimizi sevdiklerimize bira öncce
merhaba arkadaşlar..burayı yeni keşfettim, biraz geç oldu ama beni de aranıza alırsanız sevinirim :) benim askerim de ısparta dağ komando okulunda..şafak Allaha şükürler olsun 89 ..=)
geçmiş olsun arkadaşım.bugün benimde içimde bir sıkıntı var..askerim hala aramadı
sağol canım..bir şey yoktur Allah'ın izniyle.vakit bulamamıştır.biz de 3 güne bir konusabiliyoruz.
inşallah canım ya..her gün arardı beni gittiğinden beri ilk defa aramadıo yüzden telaşlandım..akşam 10a kadar aramazsa gece pek uyuyacağımı sanmıyorum..senin askerin nerde ?
canım öyle deme şükret beni 1 hafta arayamadıgı olmustu.kıbrısta benim askerim orda iletişim zor ve pahalı.1 tanecik tel var o da zırt pırt bozuluyor.merak etme sorun yoktur.senin askerin nerde
evet ya, erkek arkadaşımın kardeşide kıbrısta askerlik yapıyor..telefonla konuşmak çok büyük eziyet diyo..ama yine de çok şükür yarısı gitti sayılır..benim askerimde ısparta da..
evet az kaldı şükürler olsun.bitcek gelcekler.:)
gelsinler artık..ben çok özledim sevdiğimi :)
ben de özledim canım.sen nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?