349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi geceler sevgili Yarenler biliyorum, hepimiz sevdiklerimizin özlemiyle yanıyoruz. ortalara geldik... şafağın yarısının tamamlanmasına 11 gün kaldı inşallah...
veee artık şafak 89 :) ben de her geceki gibi 89 ikonunu merak ettiğimden yazıyorum bu yorumu inşallah eğlenceli bir şeydir

:89: ahaha ciciymiş sevdim, alemsin kız dermiş gibi elini uzatıyor

yarın şafak panosunda 2 ay....gün göreceğiz. ha gayret kızlar, 2 aylara düşüyoruz. başlamak bitirmenin yarısıydı, şu anda da şafağın neredeyse yarısı ) bunu hep birlikte başarıcaz inanıyorum...

Son düzenleme:
sevgili yarenler bugün şafak 89 plakalara 7 gün kaldı haydi hayırlısı şafakları yiyoruz birer birer plakalarda daha çabuk geçiyormuş tecrübeli arkadaşlardan duydum.başlamak bitirmenin yarısıdır zaten bitecek kızlar bitecek bir bakmışız ki burada geldikleri günleri yazacaz inşallah.Allah hepimizin gönlündekini versin ve bizi sağsağlim sevdiklerimize kavuştursun bu arada bugünkü ikonumuz :89: çok güzel....

kızlaar gece gece yazdıklarınızı gördüm mutlu oldum yarıladık bile çok şükür gerisi de hayırlısıyla gelicek ve biz o 1 güne gelicez sooonraa mutlu soon

:89:Günaydın arkadaşlar şafağımız 89:89:
PLakalara son 8

Bugünki ikoncanlarımızda pek bir ciciler herkese hayırlı haftasonları yarenlerim

merhaba arkadaşlar..burayı yeni keşfettim, biraz geç oldu ama beni de aranıza alırsanız sevinirim :) benim askerim de ısparta dağ komando okulunda..şafak Allaha şükürler olsun 89 ..=)

merhaba arkadaşlar..burayı yeni keşfettim, biraz geç oldu ama beni de aranıza alırsanız sevinirim :) benim askerim de ısparta dağ komando okulunda..şafak Allaha şükürler olsun 89 ..=)

Hoş geldin canım aramıza allah kavuştursun hepimizi sevdiklerimize bira öncce

herkese iyi akşamlar kızlarr kimsecikler yok galiba ben askerimi çok özledim yaa hiç yanına gidemedimde inşallah martta izne gelicek 1 kere görsem yeticek bugünde bitti çok şükür az kaldı az..

selam kızlar nasılsınız ben cok cok hastayım bademciklerim şişti ateşim var ve halsizim.yatıyorum hep yanii..sizler naptınız.şafagımız seksenlere düştü plakalara az kaldı hep bu anları bekliyordum.geccek bitcek inşallah yolu yarıladık neredeyse...

inşallah canım ya..her gün arardı beni gittiğinden beri ilk defa aramadı o yüzden telaşlandım..akşam 10a kadar aramazsa gece pek uyuyacağımı sanmıyorum..senin askerin nerde ?

canım öyle deme şükret beni 1 hafta arayamadıgı olmustu.kıbrısta benim askerim orda iletişim zor ve pahalı.1 tanecik tel var o da zırt pırt bozuluyor.merak etme sorun yoktur.senin askerin nerde

canım öyle deme şükret beni 1 hafta arayamadıgı olmustu.kıbrısta benim askerim orda iletişim zor ve pahalı.1 tanecik tel var o da zırt pırt bozuluyor.merak etme sorun yoktur.senin askerin nerde

evet ya, erkek arkadaşımın kardeşide kıbrısta askerlik yapıyor..telefonla konuşmak çok büyük eziyet diyo..ama yine de çok şükür yarısı gitti sayılır..benim askerimde ısparta da..

evet ya, erkek arkadaşımın kardeşide kıbrısta askerlik yapıyor..telefonla konuşmak çok büyük eziyet diyo..ama yine de çok şükür yarısı gitti sayılır..benim askerimde ısparta da..

evet az kaldı şükürler olsun.bitcek gelcekler.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…