Hoşgeldin aramıza canım olsun geç olsunda güç olmasın diyelim artıkAllah kavuştursun tatlım kısa zamanda askerlerimize inşallah Sen nerdensin?
ben malatyalıyım canım..sen nerelisin ?
o zaman burda kocaman bir aile oluyoruz desenize :)
aynen bu internet cok iyi ya.türkiyemin her yerinden hiç tanıyamayacıgımız insanları tanıyıp onlarla dert ortagı oluyoruz:)
tabiki iyi ki var..yoksa hele bu dönemde zaman çok zor geçerdi..dertlerini anlayacağın ve paylaşacağın birilerinin olması çok güzel..:) ve buarada askerim aradı..ohh çok şükür Allahıma :)
cok sevindim canım senin adına:))) onlar iyi olsunlar da baska bir şey istemiyoruz zaten:)
ben malatyalıyım canım..sen nerelisin ?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl geçti gününüz inşallah hepiniz askerlerinizle görüşmüştür hatta çarşısı olanlar yüzünü görmüştür
bende malatyalıyımmm kii :)
aaa neresindensin kiii :)
sanada ıyı aksamlar tatlım bır ogrencı olarak gunum standart gectı gıttım sımsıyah saclarımı boyattım kahverengıye o gelınceye kadar renk otursun bı suprız olsun dıye bırde bılegıme dovme yaptırdım :) bıraz kendıme geldım :) askercegızım aramadıdun konustuk ama bol bol onbası olmus bır havalı soyluyor kı sorma :) senın nasıl gecctı gunun
benimde iyi geçti canım bizimkilerle birlikte arkadaşımın nişanlısı da askere gitmişti onla buluştuk bugün bol bol dertleştik birbirimizi motive ettikaskerim gececi benim akşam 8 sabah 8,gece bol bol konuşuyoruz gündüz uyuyoruz ama pazartesi okul başlıcak o yüzden bu duruma üzülüyorum :2:
yeşilyurttanım ama pek bilmem memleketimi :) sen neresindensin :)
Cnm bende aynı gececiyim senn gibi rahatca konuşuyoruz ama iş oldugu zamanlar sıkıntı yine de buna şükür diyelim
öyle canım buna da şükür napalım senin askerin nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?