bende yeşilyurtluyum :)) bir gün buralara yolun düşerse seve seve memleketimizi gezdiririm sana :)
kıslarrr nerdesiniz şafak 88 olmuş uyunurmu bu habere haydiiiiiiiiiiiiii kalkın
huuhhuuu süper uyumadım valla ohh şükür 29 günü sayalım basta o zaman sonra 1 aylara düşsün hahaha geçiyo zaman bir şekilde sağ salim gelecekler inşallahh :)))
çok şükür 2 aylara düştük ama ben
Şahin Askere Gidiyor ! ( MİNE GEÇiLİ- ASKER YOLU ) - YouTube
buna denk geldim bi garip oldum. Asker traşı olmak istemiyordu 11 aralık akşamı ben elinden tuttum berbere soktum,sonra 12 aralık sabahı onun otobüse binmesi falan siz anladınız işte beni
çok şükür 2 aylara düştük ama ben
Şahin Askere Gidiyor ! ( MİNE GEÇiLİ- ASKER YOLU ) - YouTube
buna denk geldim bi garip oldum. Asker traşı olmak istemiyordu 11 aralık akşamı ben elinden tuttum berbere soktum,sonra 12 aralık sabahı onun otobüse binmesi falan siz anladınız işte beni
ben özellikle görmek istemiştim...yooo ben burda kestirtmedim saçlarını git dedim orda kes ben görmim
ahh canım ahh ne günlerdi diminaptın sen böyle canım ya niye paylaştın bunu içimin alev alev yandığını hissediyorum resmen ağlamam hiç kesilmiyordu son 1 saattir şimdi daha beter oldumbenim askerim evde tıraş olmuştu arkadaşı yapıcaktı tıraşını ilk bana verdiler makineyi ve saçının yarısını ben kestim ağlaya ağlaya tabi bana o bakışları hiç gözümün önünden gitmiyor otobüse bindirdik asker yazmasını boynundan alıp kendi boynuma taktım hem o ağladı hem ben ağladım çok özledim Allahım çok özledim :2: :2:
ben özellikle görmek istemiştim...
ahh canım ahh ne günlerdi dimicanımm benim son 1 saattir neden alıyorsun
oyhh kıyamam yaa Allah yardımcıları olsun bizimkide hasta telefonun ucunda bi öksürüyor burada benim canımdan can gidiyor. neredeydi canım askerin? bu sıralar cidden şafak sıkıştırıyorözlemim tavan yaptı iyice son 3 haftadır çarşısıda yok yüzünü de göremiyorum ve orda çok zor durumda uykusu yok resmen 2 gündür 2 saat anca uyumuştur sesi bile çıkmıyor dayanamıyorum bu haline
oyhh kıyamam yaa Allah yardımcıları olsun bizimkide hasta telefonun ucunda bi öksürüyor burada benim canımdan can gidiyor. neredeydi canım askerin? bu sıralar cidden şafak sıkıştırıyor
özlemim tavan yaptı iyice son 3 haftadır çarşısıda yok yüzünü de göremiyorum ve orda çok zor durumda uykusu yok resmen 2 gündür 2 saat anca uyumuştur sesi bile çıkmıyor dayanamıyorum bu haline
ooo canımmm Allah güç kuvvet versin yaaBodrum Turgutreis'te canım..şimdi iyi yerde diyeceksin ama başındaki komutan kıl olunca iyilikten eser kalmıyor.Gececi normalda akşam 8 sabah 8 görevde.Bu sabah 8'e 5 kala beni Bodrum merkeze götür demiş komutan ve geldiklerinde saat 3'tü.5 te yattı 8 de kalktı şimdi gene görevde sabah 8e kadar..öğlene kadar uyuyup 12 de karakol dışı görevi var yine off yani off
ooo canımmm Allah güç kuvvet versin yaaöyle gececi nasıl olunuyormuş canım yaa
hmm anladım canım Allah sabır,güç kuvvet versin cümlesineKarakolda olunca gececi gündüzcü oluyormuş canım bir kısmı sabah 8 akşam 8 diğerleri de akşam 8 sabah 8..zaten 20 kişiler,10 kişi de teskereciymiş yarın sabah gidiyorlar yeni askerler gelene kadar baya zorlancaklar :2:
amin canım amin hepimize en çok da askerlerimize..hmm anladım canım Allah sabır,güç kuvvet versin cümlesine
kuzum sıkma sende canını elimizden onlara destek olmaktan başka birşey gelmiyorramin canım amin hepimize en çok da askerlerimize..
malesef ki askerlik elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir dönem bazen onu teselli edecek hiç bir sözcük bulamıyorum tıkanıp kalıyorum,bu akşam baya kötüyüm kusura bakma senin de canını sıktım burda :2:kuzum sıkma sende canını elimizden onlara destek olmaktan başka birşey gelmiyorr
o ne demek canım yaa hepimizin yaşadığı şey bunlar ne yazık ki çok zorlu bir süreç ve cidden elimiz kolumuz bağlı yanına gitmek istiyorum o bile muallakta kalıyor onu bile başaramıyoruz off off...malesef ki askerlik elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir dönem bazen onu teselli edecek hiç bir sözcük bulamıyorum tıkanıp kalıyorum,bu akşam baya kötüyüm kusura bakma senin de canını sıktım burda :2:
yanına gitmek hem çok güzel hem de kötü..herşey çok güzel ama o ayrılık anı geldi mi sil baştan en başa dönüyorsun.. ama gitmeni tavsiye ederim bende martta tekrar gitmeyi planlıyorumo ne demek canım yaa hepimizin yaşadığı şey bunlar ne yazık ki çok zorlu bir süreç ve cidden elimiz kolumuz bağlı yanına gitmek istiyorum o bile muallakta kalıyor onu bile başaramıyoruz off off...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?