349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugünkü ikonumuz :88: hedefimiz tek bir tane 8i de görmek ve sonra doğan güneşi beklemeye son bir hafta diycez

naptın sen böyle canım ya niye paylaştın bunu içimin alev alev yandığını hissediyorum resmen ağlamam hiç kesilmiyordu son 1 saattir şimdi daha beter oldum benim askerim evde tıraş olmuştu arkadaşı yapıcaktı tıraşını ilk bana verdiler makineyi ve saçının yarısını ben kestim ağlaya ağlaya tabi bana o bakışları hiç gözümün önünden gitmiyor otobüse bindirdik asker yazmasını boynundan alıp kendi boynuma taktım hem o ağladı hem ben ağladım çok özledim Allahım çok özledim :2: :2:

yooo ben burda kestirtmedim saçlarını git dedim orda kes ben görmim
ben özellikle görmek istemiştim...

ahh canım ahh ne günlerdi dimi canımm benim son 1 saattir neden alıyorsun

ben özellikle görmek istemiştim...

ahh canım ahh ne günlerdi dimi canımm benim son 1 saattir neden alıyorsun

özlemim tavan yaptı iyice son 3 haftadır çarşısıda yok yüzünü de göremiyorum ve orda çok zor durumda uykusu yok resmen 2 gündür 2 saat anca uyumuştur sesi bile çıkmıyor dayanamıyorum bu haline

özlemim tavan yaptı iyice son 3 haftadır çarşısıda yok yüzünü de göremiyorum ve orda çok zor durumda uykusu yok resmen 2 gündür 2 saat anca uyumuştur sesi bile çıkmıyor dayanamıyorum bu haline
oyhh kıyamam yaa Allah yardımcıları olsun bizimkide hasta telefonun ucunda bi öksürüyor burada benim canımdan can gidiyor. neredeydi canım askerin? bu sıralar cidden şafak sıkıştırıyor

oyhh kıyamam yaa Allah yardımcıları olsun bizimkide hasta telefonun ucunda bi öksürüyor burada benim canımdan can gidiyor. neredeydi canım askerin? bu sıralar cidden şafak sıkıştırıyor

Bodrum Turgutreis'te canım..şimdi iyi yerde diyeceksin ama başındaki komutan kıl olunca iyilikten eser kalmıyor.Gececi normalda akşam 8 sabah 8 görevde.Bu sabah 8'e 5 kala beni Bodrum merkeze götür demiş komutan ve geldiklerinde saat 3'tü.5 te yattı 8 de kalktı şimdi gene görevde sabah 8e kadar..öğlene kadar uyuyup 12 de karakol dışı görevi var yine off yani off

ooo canımmm Allah güç kuvvet versin yaa öyle gececi nasıl olunuyormuş canım yaa

ooo canımmm Allah güç kuvvet versin yaa öyle gececi nasıl olunuyormuş canım yaa

Karakolda olunca gececi gündüzcü oluyormuş canım bir kısmı sabah 8 akşam 8 diğerleri de akşam 8 sabah 8..zaten 20 kişiler,10 kişi de teskereciymiş yarın sabah gidiyorlar yeni askerler gelene kadar baya zorlancaklar :2:

kuzum sıkma sende canını elimizden onlara destek olmaktan başka birşey gelmiyorr
malesef ki askerlik elimizin kolumuzun bağlı olduğu bir dönem bazen onu teselli edecek hiç bir sözcük bulamıyorum tıkanıp kalıyorum,bu akşam baya kötüyüm kusura bakma senin de canını sıktım burda :2:

o ne demek canım yaa hepimizin yaşadığı şey bunlar ne yazık ki çok zorlu bir süreç ve cidden elimiz kolumuz bağlı yanına gitmek istiyorum o bile muallakta kalıyor onu bile başaramıyoruz off off...

o ne demek canım yaa hepimizin yaşadığı şey bunlar ne yazık ki çok zorlu bir süreç ve cidden elimiz kolumuz bağlı yanına gitmek istiyorum o bile muallakta kalıyor onu bile başaramıyoruz off off...
yanına gitmek hem çok güzel hem de kötü..herşey çok güzel ama o ayrılık anı geldi mi sil baştan en başa dönüyorsun.. ama gitmeni tavsiye ederim bende martta tekrar gitmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…