349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yanına gitmek hem çok güzel hem de kötü..herşey çok güzel ama o ayrılık anı geldi mi sil baştan en başa dönüyorsun.. ama gitmeni tavsiye ederim bende martta tekrar gitmeyi planlıyorum
evet canım dönüşü çok zor ama o kalacak yeri daha çok problem ediyor ben burada nasıl seni tek bırakıyım diyor benim de mantıklı bi açıklamam olmuyor :44:

yakınında öğretmenevi filan yok mu canım oralar güvenli oluyor
var canım ama tek kişilik suit odaları sadece hafta içi veriyorlarmış. çift kişilik odada kimle kalacağım yani çok saçma geldi banada anlam veremedim. buradaki otellerde ben seni yalnız bırakamam diyor bi kaç yere bakmış hoşuna gitmemiş falan :S

Son düzenleme:

çok saçmaymış o ya öyle şey mi olur..umarım bir çözüm bulursunuz canım

:88:Günaydın arkadaşlar şafağımız 88 :88:
PLakalara son 7

İkoncanlarımız pazar gününe uygun olmuşlar bugün pazar ve sen yanımda yoksun askerim Alttakide sizlerle başbaşa pazar geçirmemiz sanırım yarenler

Günaydııın canım haftasonlarını sevmez oldum artık normalde mis gibi kahvaltımızı yapıyor olurduk askerimle :2:

nasılsınız güzeller plakalara son 7 kaldı artık.ama sanki bu kısa çeken şubat ayı bana bitmek bilmedi yavf :84:

Son düzenleme:
Kızlar artık şafakta 2 ay yazıyor bu çok güselllllll askerlerimizin gelmesi yaklaştı artık hazırlıklarımıza hız vermeliyiz, benim şahsen biraz yemek yapma konusunda pratiğe ihtiyacım var, misafirimizin bol olacağı şimdiden aşikar harekete geçmeliyim

Kızlar kaç kaldı bakayım şafağınız?
canım çok önceden yazmışsın ama ben şimdi gördüm sorunu, o günden bugüne de 88 kaldı
sizin sayfaya geldim hayırlı haberler gördüm hayırlı olsun aldığınız tarih canım gelsinler diye bekliyoruz ama gelmeleri sorunları çözmüyor maalesef değil mi... ben de nişanlım geldiğinde bu iş bulma sürecinden geçeceğim gibi görünüyor ama inşallah işlerimiz kolaylaşır canım. seni çok iyi anlıyorum :/ ama onların sağ salim yanımızda olması önemli değil mi? yani zaten sıkıntılı süreçten yeni çıktı sizinkiler... tabi ki siz de öyle ama bugünleri beklediniz hep, inşallah iyi olur her şey...

günaydın canım evet 7 gün kaldı bende sabah sabah kocişimi gördüm kameradan canım 8 kg vermiş ya tombişim süzülmüş

ah canım ah ben gitti gideli görmedim sevdiceğimi.çarşıya çıkınca doğru amcasına gidiyor orada telefonla konuşamıyoruz malum amcası yanındayken konuşamazmış.arıyor nasılsın napıyosun bu kadar tam bişe konuşacaz amcam geldi yengem geldi hadi ben seni sonra ararım deyip kapatıyor.offff bi bitse artık şu askerlik....

merhaba kızlar..napıyosunuz pazar pazar bakalım ? ben askerime koli yaptım onu gönderdim..zeytinyağlı yaprak sarmasını çok özlemiş geçen laf arasında söylemişti..bende bugün yaptım yanına pasta falanda bi güzel yaptım kargoyla gönderdim..kutuyu görünce vereceği tepki nasıl olacak çok merak ediyorum gerçekten :)

Bende nefis denedigiim tarifler var tatlım istedigin an yardımcı olabilirim bende askerim gittikten sonra başladım denemeye denedikçede bir güven geldi hepsi leziz oluyor

Benim pazar günlerim sabit canım yemek tatlı hamurişi deneme günüm pazar bugün gene menümde fırında beşamel soslu makarna yapıcam birazdan üzerine bisküvili irmik yanınada mercimek çorbası bakalım bunlar nasıl olucak yemek yapmakta begenileni olunca çok eglenceli oluyor zamanıda geçirmeni saglıyor öneririm çokgüzel yapmışsın sende canım bende yemek düşünmüştüm ama gidene kadar bozulur kargoda şeklide kayar diye cesaret edemedim hiç senin askerine gitsin bakalım şekillerine birşey olmazsa bende gönderirim senin askerin nerde sen nerdensin hiç tanışmadık seninle tatlım

hımm o zaman senin yemeklerin çok güzel oluyo canım :) ellerine sağlık benim yemek serüvenim daha yeni başlıyor..pastaları çok güzel yapıorum ama iş yemeğe gelince evde annem olduğundan dolayı pek yapmıyorum..sanırım bu konuda kendimi geliştirmemin zamanı geldi..
bir kere daha gönderdim ben yemek canım..1 günde gidiyor oraya kadar bişicik olmuyo..tabi öyle teferrüatlı şeyler yapmıyorum..pasta türü şeyler daha çok gönderiyorum..
ben yeni katıldım aranıza canım :) askerim ısparta dağ komando okulunda bende malatyadayım..sen nerdesin ? askerin nerde ?

Bende nefis denedigiim tarifler var tatlım istedigin an yardımcı olabilirim bende askerim gittikten sonra başladım denemeye denedikçede bir güven geldi hepsi leziz oluyor

çok teşekkür ederim canım önceden de KK'da yemek tariflerini yazdığın sayfayı incelemiştim, oradan not aldığım tariflerin oldu ben de bugün Nişastalı Pastane Poğaçası « Cahide Sultan bu nişastalı poğaçayı denedim ama anlatamam bu kadar güzel olmasını beklemiyordum bir de çatlak kurabiye hamurunu hazırladım yarın sabah yapıcam inşallah, çünküüü yarın veya salı günü misafirim var :)

Elimden geldigince yapıyorum birşeyler canım evdeki halka begendiriyorum o yeter şimdilik tatlı çok fazla deniyorum normal ev yemeklerini biliyordum zaten tatlı ve hamur işleriyle pek aram yoktu ama şuan ençok onları yapmayı seviyorum Ben İstanbuldanım tatlım askerimde safranbolu/KARABÜK'te

Safranbolu fazla sevinme az kaldı 3ay alacagım senden yarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…