evet canım dönüşü çok zor ama o kalacak yeri daha çok problem ediyor ben burada nasıl seni tek bırakıyım diyor benim de mantıklı bi açıklamam olmuyor :44:yanına gitmek hem çok güzel hem de kötü..herşey çok güzel ama o ayrılık anı geldi mi sil baştan en başa dönüyorsun.. ama gitmeni tavsiye ederim bende martta tekrar gitmeyi planlıyorum
yakınında öğretmenevi filan yok mu canım oralar güvenli oluyorevet canım dönüşü çok zor ama o kalacak yeri daha çok problem ediyor ben burada nasıl seni tek bırakıyım diyor benim de mantıklı bi açıklamam olmuyor :44:
var canım ama tek kişilik suit odaları sadece hafta içi veriyorlarmış. çift kişilik odada kimle kalacağım yani çok saçma geldi banada anlam veremedim. buradaki otellerde ben seni yalnız bırakamam diyor bi kaç yere bakmış hoşuna gitmemiş falan :Syakınında öğretmenevi filan yok mu canım oralar güvenli oluyor
var canım ama tek kişilik suit odaları sadece hafta içi veriyorlarmış. çift kişilik odada kimle kalacağım yani çok saçma geldi banada anlam veremedim. buradaki otellerde ben seni yalnız bırakamam diyor bi kaç yere bakmış hoşuna gitmemiş falan :S
valla bende anlamadim insallahh buluruz da sevdicegimi bi gormus olurum. kuzum sende gonlunu ferah tut umarim tez vakitte rahata kavusur. ben yatiyorum canim yarin gorusuruz iyi geceler
valla bende anlamadim insallahh buluruz da sevdicegimi bi gormus olurum. kuzum sende gonlunu ferah tut umarim tez vakitte rahata kavusur. ben yatiyorum canim yarin gorusuruz iyi geceler
:88:Günaydın arkadaşlar şafağımız 88 :88:
PLakalara son 7
İkoncanlarımız pazar gününe uygun olmuşlar bugün pazar ve sen yanımda yoksun askerimAlttakide sizlerle başbaşa pazar geçirmemiz sanırım yarenler
Günaydııın canım haftasonlarını sevmez oldum artık normalde mis gibi kahvaltımızı yapıyor olurduk askerimle :2:
nasılsınız güzeller plakalara son 7 kaldı artık.ama sanki bu kısa çeken şubat ayı bana bitmek bilmedi yavf :84:
canım çok önceden yazmışsın ama ben şimdi gördüm sorunu, o günden bugüne de 88 kaldıKızlar kaç kaldı bakayım şafağınız?
günaydın canım evet 7 gün kaldı bende sabah sabah kocişimi gördüm kameradan canım 8 kg vermiş ya tombişim süzülmüş
Kızlar artık şafakta 2 ay yazıyorbu çok güselllllll askerlerimizin gelmesi yaklaştı artık hazırlıklarımıza hız vermeliyiz, benim şahsen biraz yemek yapma konusunda pratiğe ihtiyacım var, misafirimizin bol olacağı şimdiden aşikar harekete geçmeliyim
merhaba kızlar..napıyosunuz pazar pazar bakalım ? ben askerime koli yaptım onu gönderdim..zeytinyağlı yaprak sarmasını çok özlemiş geçen laf arasında söylemişti..bende bugün yaptım yanına pasta falanda bi güzel yaptım kargoyla gönderdim..kutuyu görünce vereceği tepki nasıl olacak çok merak ediyorum gerçekten :)
Benim pazar günlerim sabit canım yemek tatlı hamurişi deneme günüm pazar bugün gene menümde fırında beşamel soslu makarna yapıcam birazdan üzerine bisküvili irmik yanınada mercimek çorbası bakalım bunlar nasıl olucak yemek yapmakta begenileni olunca çok eglenceli oluyor zamanıda geçirmeni saglıyor öneririmçokgüzel yapmışsın sende canım bende yemek düşünmüştüm ama gidene kadar bozulur kargoda şeklide kayar diye cesaret edemedim hiç senin askerine gitsin bakalım şekillerine birşey olmazsa bende gönderirim senin askerin nerde sen nerdensin hiç tanışmadık seninle tatlım
Bende nefis denedigiim tarifler var tatlım istedigin an yardımcı olabilirimbende askerim gittikten sonra başladım denemeye denedikçede bir güven geldi hepsi leziz oluyor
hımm o zaman senin yemeklerin çok güzel oluyo canım :) ellerine sağlıkbenim yemek serüvenim daha yeni başlıyor..pastaları çok güzel yapıorum ama iş yemeğe gelince evde annem olduğundan dolayı pek yapmıyorum..sanırım bu konuda kendimi geliştirmemin zamanı geldi..
bir kere daha gönderdim ben yemek canım..1 günde gidiyor oraya kadar bişicik olmuyo..tabi öyle teferrüatlı şeyler yapmıyorum..pasta türü şeyler daha çok gönderiyorum..
ben yeni katıldım aranıza canım :) askerim ısparta dağ komando okulunda bende malatyadayım..sen nerdesin ? askerin nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?