- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
çok teşekkür ederim canımönceden de KK'da yemek tariflerini yazdığın sayfayı incelemiştim, oradan not aldığım tariflerin oldu ben de bugün Nişastalı Pastane Poğaçası « Cahide Sultan bu nişastalı poğaçayı denedim ama anlatamam bu kadar güzel olmasını beklemiyordum bir de çatlak kurabiye hamurunu hazırladım yarın sabah yapıcam inşallah, çünküüü yarın veya salı günü misafirim var :)
Elimden geldigince yapıyorum birşeyler canım evdeki halka begendiriyorum o yeter şimdiliktatlı çok fazla deniyorum normal ev yemeklerini biliyordum zaten tatlı ve hamur işleriyle pek aram yoktu ama şuan ençok onları yapmayı seviyorum Ben İstanbuldanım tatlım askerimde safranbolu/KARABÜK'te
Safranbolu fazla sevinme az kaldı 3ay alacagım senden yarimi
Sağ olasın canımcımKuzum tarif istiyorum ozaman çok fazla tarifim var poğaça olarak daha tam hepsini deniyemedim senin tarifide başa eklerim hemenOhh misafirlerde agırlıyoruz ne güzel tatlım
İyi akşamlar kızlar nasılsınız :)
İyidir canım sevgilimi görmüşp ve mutlu sen nasılsın
iyim bende cnm tşk benim aşkımda bugün çarşıya çıkıcaktı ama çıktımı bilmiyorum haber alamadım uyudu heralde :)
kıyamam yaa benmkinin de gözünden uyku akıyordu erken gönderdim gececii çünkü :))
İyi akşamlar tatlı yarenler
Neredesiniz bakalım, günlerdir akşam sohbetlerimize ara verilmiş gibi
Nasılsın canım yaa görüşemiyoruz kaç gündür :) özledimm valla
aynen canım, ben de özledim :))) iyiyim çok şükür, sen nasılsın? ne var ne yok görüşmeyeli, askerin de iyidir inşallah
iyim bende canımm yaa hep aynı hayat gün sayıyoruz :) iyi askerimde aradı şimdi çarşıya cep telefonunu çıkarmamış arıyamamıl oyüzden dedektörle arıyolarmış çarşıdan askeriyeye girerken
iyi akşamlar kızlar..nasıl geiyo akşamınız ?
iyi akşamlar canım, Allah bugünümüzü aratmasın, sen nasılsın? amin, inşallah çarşınıza kavuşursunuz canım. malum, bizim çarşı olmicak, o yüzden çok değişik geliyor banaiyi akşamlar kızlar nasılsınız? çarşısı olupta görüşebilenlere gözünüz aydın diyorum bizim gibi çarşısızlara da en yakın zamanda çarşı diliyorum :2:
sağ ol canım, hoş geldiniyiyiz çok şükür sen nasılsın? neler yapıyorsun askerini beklerken?
hmm demek öğrencisin canım. tabi insanın aklı bir yerdeyken derslere konsantre olmak zor olur. haberleşmeniz rahat mı? bir de bölümün ve sınıfın nedir :)hoşbuldum tatlım :) iyi olmaya çalışıyorum bende ..askerimle vedalaşırken ona söz vermiştim dersleri ihmal etmiycem diye, ama bu sözü pek tutamıyorum..onun hasreti çok fena yakıyo içimi..hiçbir şey yapmak istemiyorum..burayı da yeni keşfettim..sizlerle sohbet ederken biraz olsun bu acının dinmesini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?