349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hmm demek öğrencisin canım. tabi insanın aklı bir yerdeyken derslere konsantre olmak zor olur. haberleşmeniz rahat mı? bir de bölümün ve sınıfın nedir :)

öğrencilik bitti de kpssye giricem .. çalıştığım pek söylenemez..işletme mezunuyum..telefonla her akşam mesajlaşıyorduk konuşuyorduk ama bugün açmadı telefonu..o yüzden pek yüzüm gülmüyo tatlım..sen öğrencimisin yoksa iş hayatına başladın mı ?

ben mezun olalı 2 yıl oldu canım, formasyon aldım, öğretmenlik yaptım, şimdiyse evdeyim :) kpss çalışmak da çok sıkıcı yaa :s canım belki fırsatı olmamıştır, inşallah en kısa zamanda haber alırsın

bende evdeyim şimdilik..çok sıkıcı ev hayatı ya :) aynen geçen sene kpssye girdim aldığım puanla atanmayı bekliorum..zaman geçsin die tekrar çalışayım dedim ama olmuyo :) inşallah ya ..sen rahat görüşüomusun askerinle ?

Hayırlısıyla atanırsın inşallah canım.

Bizim çarşı iznimiz yok doğuda olduğu için :) ortam kalabalık olduğu için rahat konuşamıyoruz çoğu zaman ama buna da şükür, iyi olduklarını bilelim yeter...

evet çok şükür herşeye ya..iyi olsunlar ve bir an önce dönsünler yanımıza başka bişi istemiyoruz..

ayy aşkım aradıı yine tam 38 dakika konuştukk wuuwww:) aynen yaa özlemm fenaa doruklardaa ama plakalara geldik neredeyse bundan sonrası inş çok hızlı geçer :)

ayy aşkım aradıı yine tam 38 dakika konuştukk wuuwww:) aynen yaa özlemm fenaa doruklardaa ama plakalara geldik neredeyse bundan sonrası inş çok hızlı geçer :)
ben de bu kız nereye kayboldu diyorum inşallah canımm

merhabalarr :)) görüyorum ki keyifler yerinde Allah neşenizi eksik etmesin
amin canım, sen de iyisindir inşallah

bende 1 saattir telefondaydım tam bir sevgi pıtırcığı oldum şuan uçup sevgilimin yanına konasım var

:87: Şafak 87 :87:
bugünkü ikoncanımızı da görüp neti kapatıyorum artık askerimden uyarı geldi iyi geceler kızlaar rüyanızda askerlerinizi görün inşallah

günaydın kızlar şafak ıkonumuz :87:
80lerde bir çırpıda geçiverir inşaallah...
kızlar hafta sonu kocamı evcı cıkardım.....
cok güzel gectııııı darısı hepınızın basına.........

günaydın kızlar şafak ıkonumuz :87:
80lerde bir çırpıda geçiverir inşaallah...
kızlar hafta sonu kocamı evcı cıkardım.....
cok güzel gectııııı darısı hepınızın basına.........

işte buuu :87: 87 diyor ikoncanımız

:87:Günaydın arkadaşlar şafağımız 87:87:
PLakalara son 6

Herkese hayırlı haftalar yarenlerim hayırlara vesile olsun bol bol askerlerimizle haberleşebilecegimiz ve zamanın çabucak geçtigi bir hafta olsun inşallah
İkoncanlarımada selamlar çok şekerler gene bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…