349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ohh kuzum mis tarifi not aldım kısa zamanda deniyip haber vericem teşekkürler tatlım

Amanın tickerımda 2 ay yazıyor bugün inanamıyorum ben bunu yeni gördüm hemen eglencesini yapmam lazım :118::124::119::13:şimdi rahatladım :90:

bende idare eder canım..günler gecsın dıye dua ediyorum..

Geçiçek canım tickerında bak 1 yıl yazıyorken şuan 1ay yazıyor ilk günlerine dönüp baktıgında daha bir mutlu olucaksın az kaldı 40 gün sonra sevdiginlesin inşallah hadi gitte biranönce bizede 48 gün falan kalsın

az kaldı haklısın benden cok sey aldı bu gunler umarım eski nazlı olabılırım.artık kendımden bezdım bakmıyorum bıle aynaya hıcbırsey yapasım yok bıtkın yorgun hıssedıyorum kendımı

az kaldı haklısın benden cok sey aldı bu gunler umarım eski nazlı olabılırım.artık kendımden bezdım bakmıyorum bıle aynaya hıcbırsey yapasım yok bıtkın yorgun hıssedıyorum kendımı

Oyy kuzum kıyamam inan hepimiz öyleyiz enazından ben öyleyim inan dogru düzgün ne saç yapıyorum ne makyajım tam böyle herşeyim yarım yamalak askerlerimiz gelince düzelicez tatlım inşallah psikolojimiz kolay degil valla karnımıza kramplar gire gire bizde askerlik yapıyoruz burda

herkese günaydın, iyi haftalar olsun inşallah hepimize gerçekten azalıyor günler yaklaşıyoruz sevdiklerimize. allahım şu kalan günlerimizide kazasız belasız dertsiz tasasız tamamlamayı nasip etsin çünkü askerlerimizin hergeçen gün sinirleri biraz daha yıpranıyor ben sevdiceğimi kameradan gördüm dün görünce ne halde olduğunu çok daha iyi anlıyorum bundan sonraki ilk çarşısında yanındayım allahın izniyle.
şubatıda bitiriyoruz allahın izniyle biraz daha sabır kızlar

Günaydın canımcın evet PLakalara ilerliyoruz hızla ama yıpranıyoruzda biryandan gerçekten geçiçek geçiçekte zorluyor bazen insanı sinirlerini inşallah askerini yakından görürsün tatlım sanada askerinede iyi gelicektir bende mart 5 yada 12 de gitmeyi planlıyorum bakalım inşallah bir aksilik çıkmazsa

günaydın haftaosnu ankaradaydım eşimi evzi iznine cıkardım güzel bir 2 gün geçirdik taki son gün donmeme 1 saat kala tartısmaya tutusuna kadar S: aile mevzularındaN yine tartıstık hersey ruya gıbıydı halbukı son saate kadar kendıme anzar degdırdım neyse ayrılırken dusunme bunları senı sevıyorum falan dedı ama buruk ayrıldık

iyim canım çok şükür..okul başlıcak bugün..zamanın daha cabuk gecmesini umuyorum artık..bazen yerinde sayıyo gibi geliyo

Bizim psikolojimize göre izliyor aslında zaman tatlım ilk günlerimizde aynı şuanımızda son kauşucagımız günlerde işte o an mutsuzsak yada çok özlediysek hasretin kuçagına yeni düştüysek yada kavuşucagımız an yakınsa ona göre şekilleniveriyor bu zamanında bir ayarı yok :99:inşallah bundan sonrası çabuk geçiyor gibi gelir gözümüze

Günaydın tatlım negüzel eşini görmüşsün hasret gidermişsin iyi gelmiştir ikinizede son anda çıkan tartışma bence ayrılmanın verdigi stresten başlamış sanırım insan öyle geriliyorki tekrar ayrılıcaz diye düşünüp canını sıkma eşinde anlamıştır seni geçiçek bunlar canım

çenemi tutamadım yine haklıyım sonuna kadar biliyorum ama tutamadım cenemı

çenemi tutamadım yine haklıyım sonuna kadar biliyorum ama tutamadım cenemı

İnsan yapabiliyor tatlım arada öyle napalım dilin kemigi yokki sonrasında üzülen yine biz oluyoruz ama kendini üzme şuan o anlık ayrılma stresinden kaynaklanıyor tekrar sevdigini bırakıyorsun kolaymı anlamıştırda eşin telefonda anlatırsın durumu kendi lehine cevirirsin ayrılıgın verdigi bir stresle sana sardım sevgilim diye anlar oda

haklısın canım geçip giderken günler bizde yıpranmıyor değiliz yani. düşüne düşüne insanın beyni yoruluyor. inşallah nasip olur görmek martın ilk haftası ankaraya top atışlarına gidicekler ondan önce çarşı iznine gidicem sonra ankaradan dönüncede izine çıkıcak inşallah. sende gidersin inşallah en kısa sürede görelim sevdiceklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…