- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
haklısın canım geçip giderken günler bizde yıpranmıyor değiliz yani. düşüne düşüne insanın beyni yoruluyor. inşallah nasip olur görmek martın ilk haftası ankaraya top atışlarına gidicekler ondan önce çarşı iznine gidicem sonra ankaradan dönüncede izine çıkıcak inşallah. sende gidersin inşallah en kısa sürede görelim sevdiceklerimizi
Bizim psikolojimize göre izliyor aslında zaman tatlım ilk günlerimizde aynı şuanımızda son kauşucagımız günlerde işte o an mutsuzsak yada çok özlediysek hasretin kuçagına yeni düştüysek yada kavuşucagımız an yakınsa ona göre şekilleniveriyor bu zamanında bir ayarı yok:99:inşallah bundan sonrası çabuk geçiyor gibi gelir gözümüze
inşallah canım..zaman gecmese bukadar ilerleyemezdik bunu bilmek de yetmiyo işte yinede..off çok karışık durumlar..
Canım bir sorunmu var iysindir inşallah kendini üzme lütfen
Günaydın tatlım inşallah çabucak geçiçek bir hafta olucakgünaydın kızlar
herkese mutlu ve hızlı geçen bir hafta diliyorum
Canım çok iyi anlıyorum ama inan onlar bizim gibi detay falan düşünmüyorlar erkeklerin geneli böyle biz olsak çıktıgımız andan telefona sarılırdık birde girene kadar ama onlar degiller işte biz gibi düşünemiyorlar özlemedigindenmi hayır belkide daha fazla özlüyorlar yaşamadıgımız için şuan o durumlarıda bilmiyoruz dışarda sivil insana bile hasret kalabiliyorlar yada okadar şey yapmak istiyorlarki birkaç saate sıgdırmak zorunda kalıyorlar napalım bunlarada hak vericez sabret tatlım inşallah geçiçek bu dönemlerimizdebazen okadar odun oluyoki ben kendimi sorguluyorum..dün çarşıdaydı..tel carsıya cıkarken emanetten alabiliyolar..3g li telefon bikez bile görüyüm demedi..mms attım..zahmet edip bakamadı..hafıza doluymuş..sonrada birliğe döndü akşam..tüm gün sadece yarım saat konuşabildk tüm gün..ben onun yerinde olsam ayrılmazdım tel ucundan..öyle hevesle bekledm ki..onu görcem diye..onun bu duygusuz halleri bana fazla geliyo(
günaydın kızlar..lütfen dua edin bugün askerim arasın..çok özledim onu(((
çenemi tutamadım yine haklıyım sonuna kadar biliyorum ama tutamadım cenemı
Kuzum bende işte hemen mart başında gitmek istiyorum aslında çok özledim dayanamıyorum artıkama diyorki evci çıkayım evli erkek kardeşi o gelip çıkarıcak öyle gel biraz daha ortalarına dogru olsunn diyor ama bende evi ayarlayabilirmiyim bilmiyorum ne zor şeymiş babanın haberi olmadan yaşamak Askerlik bir sınav canımcım çok fazla sabır ekstra anlayış istiyor inşallah rabbim gönlümüze göre versin
İnşallah bugün arar canım seninde için rahatlamış olur buraya yazıldıgında genelde arıyorlar öyle ugurlu gelsin sanada ozamannormalde beni habersiz bırakmazdı.ne olursa olsun bir şekilde haber verirdi bilir çünkü aramadığı zaman değil geceleri gündüzleri bile ruh gibi olurum..koğuşta gece nöbetçisi..gündüzleri yatıyor o yüzden..akşam inşallah arar bir şekilde haber verir..çok zorlanıyorum o omadığı zamanlar
buarada diğer arkadaşa bende bişiler söylemek istiyorum..inan ki askerlik çok başka..biz sadece onların anlattığı kadarını biliyoruz..onları anlayabilmemiz için 'orayı' yaşamamız gerekiyo..sen sıkma canını..eminim onu özleğin kadar o da seni özlüyordur..belki çarşı izninde birşey olmuştur...yani tlf açamayacak kadar..sen bunları düşünüp daha fazla kendini yıpratma..geldiğinde inan her şey çok ama çok güzel olacak..çünkü büyük bir sınavı atlatmış olacak ilişkiniz..bundan sonra da kolay kolay bişi olmayacaktır size =)
aslında oyle daha iyi olur senin için inşallah ayarlıyabilirsin ya şirket geziye götürüo boluya falan desen olmazmıbende anneme soledimde martın sonunda gidip bikaç gün kalıcam diye fena söylendi ama banane işte kaçar yine giderim evci çıkartmak çok iyi olur ya günü uzamaz bizim oyle bir şansımız yok maalesef annesiyle gitmem lazım yine bu sefer tek gelmemi istiyor benimki bakalım artık nasıl olucak. kavuşalım artık kuşum şöyleydi böyleydi derken bayılıp kalıcam biyerlerde
İnşallah bugün arar canım seninde için rahatlamış olur buraya yazıldıgında genelde arıyorlar öyle ugurlu gelsin sanada ozaman
Çok güzel olur aslında okadar istiyorumki gidip 1günde olsa onunla olmak öteki türlü 2-3 saat görebilicem ama işte yemindede babama seminer var dedim işyerinin şimdi gene öyle desem şüphelenebilir birde yazın babamlar tatile gitmezlerse biz birşeyler yapmak istiyoruz birkaç günlügüne ozamanda ne yalanı bulucam ya ben evlenene kadar söyledigim yalanlar üzerime çökücek altında kalıcam
aşk için ölmeli aşk ozaman aşkkkbişey olmaz canım bende aynıydım valla halada yapıyorum nişanlım olmasına rağmen yinede yalan sölemek zorunda kalıyorum ama onun yanında mutluyum huzurluyum kusura bakmasınlar :))) kardeşim benimle çok dalga geçiodu makina gibisin nerden buluyosun bu yalanları diye aşk işte insanın kafasınıda çalıştırıyor bu riski almaya değer bana sorucak olursan yap yani bi çılgınlık daha
kızlar valla imrendim size ^^ benim yanına gitme bir ihtimalim yok..800 km var aramızda..yakın olsa bile gidebileceğimi sanmıyorum çünkü ailem sorun çıkarırdı..valla imrendim size..
ziyarete gidip görüşenlere bende çok imreniyorum
bizimde aramızda 1600 km falan var ve bugün görmeyeli 145. gün
Zaten şimdi böyle diyorumda başıma gelince zorda kalınca yapıveriyorum birşeylergönlüm evci çıkarsa yanlız geçirmesine razı olmazki oda deger çıkmak istiyorum diyor sıkıldı tabi 2günde olsa başka biryerde uyumak iyi geliyor artık evlenelim ya yazık bize valla hadi sen buyaz kurtuluyorsun ya ben napayım nerelere vursam kafamı kardeşimde aynı şeyi söylüyor bana inanırmısın abla negüzel yalan söylüyorsun sen sanırım aşk yaptırıyor
bendede cok oluyorrr canım.. ayen bnde hafta sonu kocamlaydımm..
en son onun aılesı yzunden su cumleyı kurdum...
böyle yaparlarsa ayrılırız biz diye.....
oda cok uuzldu bu cumleme.. sonra bnde uzuldum ama aynen bende haklıydım ...
Canım benim üzülme inan bizde zor zanaat gidiyoruz yalanlar üzerime çöküvericek mazallahkızlar valla imrendim size ^^ benim yanına gitme bir ihtimalim yok..800 km var aramızda..yakın olsa bile gidebileceğimi sanmıyorum çünkü ailem sorun çıkarırdı..valla imrendim size..
Canım seninde az kaldı inşallah bizden hemen sonrada seni kavuşturucaz askerine burdada inşallahplakalara az kalmış kızlar maşallah
sizde yediniz sayılır şafağı. kendi devrem tezkere aldı sizde benden önce gidiceksinz
temmuz bian önce gel lütfenn diyorum bende
aynen tatlım hatırlıyomusun gelme diyodu hele çarşıya falan gelmemi kesinlikle istemiyordu şimdi arayıp duruyor az kaldı seni görmeme diye çok bunaldılar çok onlarda dayanamıyor. zaten sensiz gitse dışarda kalsa neolurki ne farkı olurk önemli olan onun yanında olman inşallah güzel bir yalan bulursun ne diyimtüm bunları aşk yaptırıyor tabikiii
evlenmeniz için bi engelmi var tatlım iş falanmı bekliyceksiniz kolay iş değil ama allah veriyor gücünü kudretini daha beklemeniz gerekiyormu yani merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?