Cnm seni öyle iyi anlıyorum ki...biz de eşimin ailesiyle çok iyiyiz,bana kızları gibi davranırlar,üzerime titrerler.hamile kaldım kayınvalidem temizliğime varana kadar yardım etti vs...ben de bazen dayanamayıp şikayet ediyorum.eşim de susuyor önce,sonra o da patlıyor "fesatlık yapıyorsun" diyor.benim de ailem ne yapayım diyor...düşün evleneli 2 sene oldu daha bir hafta sonu evimizde kalmadık,her Cumartesi gider pazar akşamı döneriz.cumartesi azıcık geç kal,nerede kaldınız özledik diye ararlar...bu güne kadar hiç baş başa tatile çıkmadık...ben de onları seviyorum ama insan bazen uffff diyor. Daha beraber yaşayalım istiyorlar ama biz yanaşmıyoruz.çenemi tutamadım yine haklıyım sonuna kadar biliyorum ama tutamadım cenemı
Bende demiştim canım özlüyorlarda onlarada zor geliyor sonrasında ayrılmak tabi öyle tek olursada bir anlamı kalmıyor keşke azcık yakınlarda olsaydıda daha sık gidip gelebilseydik 6buçuk saatlik yol :18:Bir engelimiz var tatlım benim o engel İşi falan var çok şükür gitmeden muhasebeci oldugu firmayla anlaşabilirse orda devam edicek yada olanakları daha iyi bir yeri tercih edicek bakalım kısmet benimde dişlerimde tel var kuzum taktırdım aralıklı kapansın diye onun için 1buçuk sene beklemek gerekiyor 2015 yetişirim gari Telli gelin olamam olamaz :114:
evet söylemiştin tatlım.
amannnn hepimiz telli duvaklı gelin oluvercez gariolsun kısmetli olur dişleri ayrık olanlar. allah hayırlısını nasip etsin geç olsunda güç olmasın kuzum.
Askerleriyle görüşecek olanlara şimdiden hayırlı olsun.ahhh bakarken söylediğim yalanların hatti hesabı yoktuşakadan olsa dahi yalan söylemeyen ben,nasılda senaryolar yazardım
Ah pikolatam ah bende hiç sevmem yalan söylemeyide yalan söyleyenide ama gel görki aşk bizi nehallere getiriyor pembe yalancıklar bunlar dimi ama mecbur olmasak söylermiyiz napalım söylemessek bu güzel anları yaşıyamıycaz Allahım affetsin inşallah
ne yalanlar solenıyor yabende gunu bırlık ıst dan antalyaya gıtmıstım.sonra ankaraya gıttıgımde ayrı :18: ama cok streslı ısler ya yolda bır sey olsa ya anlasalar ya ıs yerımı arasalar fln ınsan korkuyor cok kotu bende bıran ınce bır rahata kavuussam ya
Gerçekten çok zor işler canım ya hep stres falan söylemedigim yalan kalmadı artıksıkıldım evlenene kadar yalan makinasına dönücem yalanda hiç sevmem ne yaman çelişkidir bu yahu
kızlar bıraz sohbet edelım cok sıkıldım su pazartesı bıteydı ne ıyı olurdu..
Evet bitsin bu pazartesi hatta mümkünse 87 gün sonraya gidebilirmiyiz tarih olarak
ayy keşke öyle bişi mümkün olsaaa. bitsede gitsekkkk
Evet bitsin bu pazartesi hatta mümkünse 87 gün sonraya gidebilirmiyiz tarih olarak
evet evt sadece 41 gün kaldı çok çok sukur ama şafak sıkıstıryor gecmıyor yawww
burcu telefonların bazılarında konferans olayı var bende ole yapmıstım
Tam olarak kavuştugum ana gitmek istiyorum rabbim sen nasip et gözaçıpkapayıncaya kadar gidiverelim
evet evt sadece 41 gün kaldı çok çok sukur ama şafak sıkıstıryor gecmıyor yawww
burcu telefonların bazılarında konferans olayı var bende ole yapmıstım
kapatalım gözlerimizi hayal edelim bariii uçalım yanlarına konuverelim yanlarına ufacık bir öpücük konduralım yanaklarına
Ohh ufacık öpücükle kurtulamaz elimden ama
ne taklalar atıyoruz işte. evlenince bunlar bize anı kalıcak action yaşıyoruz resmen flört dönemimizde
Gerçekten canım action heyecan hepsi var o değil evlenince olmuycak böyle telaş heyecanlar monotonluktan bunalabiliriz ee flörtümüz hep action dolu geçincearada kaçamak yaparız flörtteki gibi takılıveririz napalım heyecanı kaybetmemek lazım
Gerçekten canım action heyecan hepsi var o değil evlenince olmuycak böyle telaş heyecanlar monotonluktan bunalabiliriz ee flörtümüz hep action dolu geçincearada kaçamak yaparız flörtteki gibi takılıveririz napalım heyecanı kaybetmemek lazım
Burcucum diger yorumum çıkmamış ufacık bir öpücükle elimden kurtulamaz demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?