349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar günlerdir forumdan uzak kaldım,umarım herkes çok iyidir.hepinizi çok özledim:)benim ufaklık kurt gibi kaynıyor,bu aralar diş de çıkartıyor.pek giremedim,cepten girincede yorum yazmak vakit alıyor.ben aynıyım,2 hafta sonra ailemin yanına geçiyorum artık:))

çenemi tutamadım yine haklıyım sonuna kadar biliyorum ama tutamadım cenemı
Cnm seni öyle iyi anlıyorum ki...biz de eşimin ailesiyle çok iyiyiz,bana kızları gibi davranırlar,üzerime titrerler.hamile kaldım kayınvalidem temizliğime varana kadar yardım etti vs...ben de bazen dayanamayıp şikayet ediyorum.eşim de susuyor önce,sonra o da patlıyor "fesatlık yapıyorsun" diyor.benim de ailem ne yapayım diyor...düşün evleneli 2 sene oldu daha bir hafta sonu evimizde kalmadık,her Cumartesi gider pazar akşamı döneriz.cumartesi azıcık geç kal,nerede kaldınız özledik diye ararlar...bu güne kadar hiç baş başa tatile çıkmadık...ben de onları seviyorum ama insan bazen uffff diyor. Daha beraber yaşayalım istiyorlar ama biz yanaşmıyoruz.

evet söylemiştin tatlım.
amannnn hepimiz telli duvaklı gelin oluvercez gari olsun kısmetli olur dişleri ayrık olanlar. allah hayırlısını nasip etsin geç olsunda güç olmasın kuzum.

Askerleriyle görüşecek olanlara şimdiden hayırlı olsun.ahhh bakarken söylediğim yalanların hatti hesabı yoktu şakadan olsa dahi yalan söylemeyen ben,nasılda senaryolar yazardım

evet söylemiştin tatlım.
amannnn hepimiz telli duvaklı gelin oluvercez gari olsun kısmetli olur dişleri ayrık olanlar. allah hayırlısını nasip etsin geç olsunda güç olmasın kuzum.

Amin kuzum inşallah çok malda mülkte gözüm yok bizi geçindirivericek kadar olsun yeter Bende öyle düşünüyorum geç olsunda güç olmasın daha iyi bizim için sorunlarımızı hallediyoruz evlenince bunlar daha çok büyüyor insanın gözünde işimizi falanda tam oturturuz bende ufaktan istediklerimi tamamlıyorum sıkışınca okadar para verilmiyorda şimdi gözüme gelmiyor begendigime kıyıyorum paraya daha çok var diyorumya

Askerleriyle görüşecek olanlara şimdiden hayırlı olsun.ahhh bakarken söylediğim yalanların hatti hesabı yoktu şakadan olsa dahi yalan söylemeyen ben,nasılda senaryolar yazardım

Ah pikolatam ah bende hiç sevmem yalan söylemeyide yalan söyleyenide ama gel görki aşk bizi nehallere getiriyor pembe yalancıklar bunlar dimi ama mecbur olmasak söylermiyiz napalım söylemessek bu güzel anları yaşıyamıycaz Allahım affetsin inşallah

ne yalanlar solenıyor ya bende gunu bırlık ıst dan antalyaya gıtmıstım.sonra ankaraya gıttıgımde ayrı :18: ama cok streslı ısler ya yolda bır sey olsa ya anlasalar ya ıs yerımı arasalar fln ınsan korkuyor cok kotu bende bıran ınce bır rahata kavuussam ya

Gerçekten çok zor işler canım ya hep stres falan söylemedigim yalan kalmadı artık sıkıldım evlenene kadar yalan makinasına dönücem yalanda hiç sevmem ne yaman çelişkidir bu yahu

korkmayın kızlar allahın izniyle hepsinin üstesinden geliriz valla bizden korkulur :))) bi yılbaşı gecesi ablamla farklı şehirlerdeyiz ama bizimkiler ablamla beni birlikte sanıyorlar ama ben sevdiceğimle beraberim tabiki annem rahat dururmu aradı tabi birimizden arayıp öbürünü isteyecek benden aradı aynı anda bende sevdiceğimin telinden ablamı aradım iki telefonunda hoparlörünü açtım anneme dedim ablamlada konuş bak hoparlörü açtım yemek hazırlıyorlar kızlarla elleri batık dedim bağıra bağıra konuşturlar öle hiçbişeycik olmadı :)))

evet evt sadece 41 gün kaldı çok çok sukur ama şafak sıkıstıryor gecmıyor yawww

burcu telefonların bazılarında konferans olayı var bende ole yapmıstım

Bu şafagın sıkıştırmasını bizde yaşıycaz sanırım kuzum bir 40lara gelelimde sıkıştırsın bizde onu sıkıştırırız sen bizden önce yaşıycaksın o mutlulugu kavuşma anını gelip anlatıcan kaçma biryerlere

Tam olarak kavuştugum ana gitmek istiyorum rabbim sen nasip et gözaçıpkapayıncaya kadar gidiverelim

kapatalım gözlerimizi hayal edelim bariii uçalım yanlarına konuverelim yanlarına ufacık bir öpücük konduralım yanaklarına

evet evt sadece 41 gün kaldı çok çok sukur ama şafak sıkıstıryor gecmıyor yawww

burcu telefonların bazılarında konferans olayı var bende ole yapmıstım

ne taklalar atıyoruz işte. evlenince bunlar bize anı kalıcak action yaşıyoruz resmen flört dönemimizde

Gerçekten canım action heyecan hepsi var o değil evlenince olmuycak böyle telaş heyecanlar monotonluktan bunalabiliriz ee flörtümüz hep action dolu geçince arada kaçamak yaparız flörtteki gibi takılıveririz napalım heyecanı kaybetmemek lazım

Burcucum diger yorumum çıkmamış ufacık bir öpücükle elimden kurtulamaz demiştim

canlaar canlaar napıyorsunuz nasıl geçiyor gününüz sohbet koyu gene ay bende ne yalanlar söyledim ne yalanlar 4 yıldır şükür nişandan sonra gerek kalmadı son 3 aydır yalan söylemiyorum
bizimde çarşımız belli olsa da gitsem görsem gerçi gececi gündüz uyuyor ona da çok zor olcak gidersem :2:

oda artık biraz bize düşüyor kuzum heyecan katmak lazım tabikide bizim kafamız daha çok çalışır bu tarz şeylere erkeklere bırakırsak yandık gitti
Burcucum diger yorumum çıkmamış ufacık bir öpücükle elimden kurtulamaz demiştim

gördüm kuşum arada o yorumunuda kaçmaz benden. benimde kurtulamazda çaktırmıyorum şimdilik ürkütmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…