- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
canlaar canlaar napıyorsunuz nasıl geçiyor gününüz sohbet koyu gene ay bende ne yalanlar söyledim ne yalanlar 4 yıldır şükür nişandan sonra gerek kalmadı son 3 aydır yalan söylemiyorum
bizimde çarşımız belli olsa da gitsem görsem gerçi gececi gündüz uyuyor ona da çok zor olcak gidersem :2:
Hoşgeldin canım negüzel kurtulmuşsun zor şeyler bunlarinşallah gider askerini görür hasret giderirsin tatlım 1güncükten birşey olmaz artık fedakarlık zamanı napalım
canlaar canlaar napıyorsunuz nasıl geçiyor gününüz sohbet koyu gene ay bende ne yalanlar söyledim ne yalanlar 4 yıldır şükür nişandan sonra gerek kalmadı son 3 aydır yalan söylemiyorum
bizimde çarşımız belli olsa da gitsem görsem gerçi gececi gündüz uyuyor ona da çok zor olcak gidersem :2:
Bu şafagın sıkıştırmasını bizde yaşıycaz sanırım kuzum bir 40lara gelelimde sıkıştırsın bizde onu sıkıştırırızsen bizden önce yaşıycaksın o mutlulugu kavuşma anını gelip anlatıcan kaçma biryerlere
oda artık biraz bize düşüyor kuzum heyecan katmak lazım tabikide bizim kafamız daha çok çalışır bu tarz şeylere erkeklere bırakırsak yandık gitti
gördüm kuşum arada o yorumunuda kaçmaz benden. benimde kurtulamazda çaktırmıyorum şimdilik ürkütmemek için
İnsan kıyamaz haklısında canım senin yanında olmak istiycektir zaten uyumaktansaben kıyamıyorum ona canım ya o yapar yoksa
yok kız nereye kaçayım burası da olmasa nasıl gecer gunler askerlık bıter başka seyler başlar merak etme
hoşgeldin canım girdik derin bir sohbetin içine oyalanıyoruz p.tesi gününü yemenin derdindeyiz en azından böyle eğlenceli hale dönüştürmeye çalışıyoruz bu sıkıcı günübizde kurtulmak istiyoruz yalanlardan askerimde diyor ben gelince 2-3 ay daha sıkıcaz dişimizi ondan sonra kimse karışamıycak bize istediğimiz zaman istediğimiz yere gidicez. bazen anneme çok gülüyorum nişanlımla biyere gitmek için izin alıncaözellikle konaklamalı:) hayır diyor evlenince nereye istersen gidersin ozaman benden izin almazsın diyor, yok bide izin alıcaktım diyorum
zor olmaz be canım oda seni görmek için can atıyordur seve seve katlanıcaktır uykusuzluğa
İnsan kıyamaz haklısında canım senin yanında olmak istiycektir zaten uyumaktansa
Tabiki canım daha nelerimiz var daha isteme günümüz söz günümüz nişan günümüz kına gecemiz dügün günümüz bebiş beklememiz dogum günümüz öyle gider vallaşuandan düşünmek yok tabide zaman gelir Allahım nasip edersede ben paylaşırım sizlerinde paylaşmasını isterim bazı topiklerde görüyorum askerler gelince konuşmalar kesilmiş ben çalıştıgım için hep netteyim burdada olurum yani inşallah kimsede bagını koparmaz burdan
bizdede aynen nısan bıle olsa arada konaklamalı ızın vermezler.
41 gun sonra askerım gelırse ist la ne yapıcam acaba yavaş yavaş kıyafet dusunmeye basladım ben
sonra akşam gıdıcekmıs antalyaya bunu duyunca gene isyannnnnnn dıyesım geldı
geldıgınde ne yapalım ıstda nereye gotursem kızlar sızce ?
Onlara kalırsak zaten kocardık artık bizbir gelsin inşallah o günlerde elimizden geleni yapıcegiz Bende ürkütmüyorum ürkütmemek lazım
yedik yedik canım Allahtan hava erken kararıyor bi de yaz olsaydı napardıkk millet cıvıl cıvıl denizde tatil de biz şafak sayıyoruz aayy tam bir işkence
benim annem damadına hasta resmen kadın bana güvenmiyor ona güveniyorbir yere gideceğim zaman önce mahmut var mı diye soruyor yoksa göndermiyor sanki beni başkası doğurdu öz oğlu mahmut
bizdede aynen nısan bıle olsa arada konaklamalı ızın vermezler.
41 gun sonra askerım gelırse ist la ne yapıcam acaba yavaş yavaş kıyafet dusunmeye basladım ben
sonra akşam gıdıcekmıs antalyaya bunu duyunca gene isyannnnnnn dıyesım geldı
geldıgınde ne yapalım ıstda nereye gotursem kızlar sızce ?
Günaydın tatlım inşallah çabucak geçiçek bir hafta olucak
Canım çok iyi anlıyorum ama inan onlar bizim gibi detay falan düşünmüyorlar erkeklerin geneli böyle biz olsak çıktıgımız andan telefona sarılırdık birde girene kadar ama onlar degiller işte biz gibi düşünemiyorlar özlemedigindenmi hayır belkide daha fazla özlüyorlar yaşamadıgımız için şuan o durumlarıda bilmiyoruz dışarda sivil insana bile hasret kalabiliyorlar yada okadar şey yapmak istiyorlarki birkaç saate sıgdırmak zorunda kalıyorlar napalım bunlarada hak vericez sabret tatlım inşallah geçiçek bu dönemlerimizde
Günaydın canım uzun zamandırmı haberleşemiyorsunuz çok sıkımı görevleri :2:inşallah arar canım içini ferah tut dua et bol bol askerin için
sesli güldüm valla
iyi birşey ohhh valla ne güzel bizimkide çokmseviyo aslında da ara ara gidip geliyo rahatız yinede allah şükür nişandan sonra tatil yaptık annemden babamdan izinli kız kardeşim falanda geldi hatta gittikten sonra benimki yanımdamı diye arayıp teyit ettiler yani
yaz olsaydı kahrolurduk gerçekten şimdi evdeyiz çok dışarı çıkmıyoruz ama yazın illaki biyere çıkmak istiycektik. zaten hep söylüyorlar ya en iyisi aralık celbi diye cidden öyle yani baharla beraber gelicek sevdiklerimiz
Evet,evlenince erkeklere rahatlık çöküyor.ahh bekarken akşama kadar gezerdik.akşamda saatlerce telefonda konuşurduk,gene özlem gene özlemGerçekten canım action heyecan hepsi var o değil evlenince olmuycak böyle telaş heyecanlar monotonluktan bunalabiliriz ee flörtümüz hep action dolu geçincearada kaçamak yaparız flörtteki gibi takılıveririz napalım heyecanı kaybetmemek lazım
korkmayın kızlar allahın izniyle hepsinin üstesinden geliriz valla bizden korkulur :))) bi yılbaşı gecesi ablamla farklı şehirlerdeyiz ama bizimkiler ablamla beni birlikte sanıyorlar ama ben sevdiceğimle beraberim tabiki annem rahat dururmu aradı tabi birimizden arayıp öbürünü isteyecek benden aradı aynı anda bende sevdiceğimin telinden ablamı aradım iki telefonunda hoparlörünü açtım anneme dedim ablamlada konuş bak hoparlörü açtım yemek hazırlıyorlar kızlarla elleri batık dedim bağıra bağıra konuşturlar öle hiçbişeycik olmadı :)))
sabretmek zorundayım yapcak hiçbişeym yok zaten..çok haklısın ama gelde bunu gönlüme anlat canım
Gönlünede anlat kuzum aklına getirme türlü türlü şeyler gel bize sar burda askerine sarma kaldı şurda 2buçuk ay sabır tatlım
Evet,evlenince erkeklere rahatlık çöküyor.ahh bekarken akşama kadar gezerdik.akşamda saatlerce telefonda konuşurduk,gene özlem gene özlemşimdi nerede o günler,valla tadını çıkartın.
Allah affetsin hepimizi.şimdi benimde kızım var.eşimle korkuyoruz anasına çekerse yandım.etme bulma dünyası işte,kızım ne dese inanmam herhalde,vaktiyle kendi yaptıklarım aklıma gelir
nehirin dediği gibi sen ne tarz bişey istiyosun önü sole canım bak birsürü fikir çıkar burdan. sadece birgünmü geçireceksin kaç saatiniz olucak birlikte geçiricek ona göre bir plan yaparız sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?