349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoşgeldin canım negüzel kurtulmuşsun zor şeyler bunlar inşallah gider askerini görür hasret giderirsin tatlım 1güncükten birşey olmaz artık fedakarlık zamanı napalım

hoşgeldin canım girdik derin bir sohbetin içine oyalanıyoruz p.tesi gününü yemenin derdindeyiz en azından böyle eğlenceli hale dönüştürmeye çalışıyoruz bu sıkıcı günü bizde kurtulmak istiyoruz yalanlardan askerimde diyor ben gelince 2-3 ay daha sıkıcaz dişimizi ondan sonra kimse karışamıycak bize istediğimiz zaman istediğimiz yere gidicez. bazen anneme çok gülüyorum nişanlımla biyere gitmek için izin alıncaözellikle konaklamalı:) hayır diyor evlenince nereye istersen gidersin ozaman benden izin almazsın diyor, yok bide izin alıcaktım diyorum
zor olmaz be canım oda seni görmek için can atıyordur seve seve katlanıcaktır uykusuzluğa

yok kız nereye kaçayım burası da olmasa nasıl gecer gunler askerlık bıter başka seyler başlar merak etme

Onlara kalırsak zaten kocardık artık biz bir gelsin inşallah o günlerde elimizden geleni yapıcegiz Bende ürkütmüyorum ürkütmemek lazım

ben kıyamıyorum ona canım ya o yapar yoksa
İnsan kıyamaz haklısında canım senin yanında olmak istiycektir zaten uyumaktansa
yok kız nereye kaçayım burası da olmasa nasıl gecer gunler askerlık bıter başka seyler başlar merak etme

Tabiki canım daha nelerimiz var daha isteme günümüz söz günümüz nişan günümüz kına gecemiz dügün günümüz bebiş beklememiz dogum günümüz öyle gider valla şuandan düşünmek yok tabide zaman gelir Allahım nasip edersede ben paylaşırım sizlerinde paylaşmasını isterim bazı topiklerde görüyorum askerler gelince konuşmalar kesilmiş ben çalıştıgım için hep netteyim burdada olurum yani inşallah kimsede bagını koparmaz burdan

bizdede aynen nısan bıle olsa arada konaklamalı ızın vermezler.

41 gun sonra askerım gelırse ist la ne yapıcam acaba yavaş yavaş kıyafet dusunmeye basladım ben

sonra akşam gıdıcekmıs antalyaya bunu duyunca gene isyannnnnnn dıyesım geldı

geldıgınde ne yapalım ıstda nereye gotursem kızlar sızce ?

yedik yedik canım Allahtan hava erken kararıyor bi de yaz olsaydı napardıkk millet cıvıl cıvıl denizde tatil de biz şafak sayıyoruz aayy tam bir işkence
benim annem damadına hasta resmen kadın bana güvenmiyor ona güveniyor bir yere gideceğim zaman önce mahmut var mı diye soruyor yoksa göndermiyor sanki beni başkası doğurdu öz oğlu mahmut

bende ayrılmayı dusunmuyorum evlılık dahı olsa uzman olacagı ıcın dıyorum evde kesın net olmalı yoksa cok sıkılırım dedım ben oda hallederız dedı bakalım artıkın:26:

selamm canlarrr.. şafak 87 :) ben haftasonu sevgilimii görmeye gittimm hatta ailesiyle gittik evci çıkardık 3 gün birlikteydik sağ olsunlar cumadan izin verdiler. ama dün ayrılırken çok zor olduuuu .. şimdiden yine çok özledim gittiğinden beri 2 kere gittim ama bir daha gidemiyeceğim sanırım hem ulaşım çok zor hemde işten izin al zor oluyor tek gittiğimde de evci çıkaramıyorum zaten...

yavas yavas yarıladık sayılır kızlar 6 gün sonraaa plakalardayızz :))

İstanbulda nerelere götürülmezki sen nasıl birşey istiyorsun ona bağlı kuzum Adalara gezi düzenleyebilirsin büyük ada ah çok özledim Avrupada heryer güzel anadoluyu bilmiyorum ama Eminönünde bebekte taksimde çok güzel yerler var sen ne tarz birşey istiyorsun peki? olsun isyan yapma kız görüceksin sonuçta hasret gidericen sonra gene görürsün hem ailesini görmeye gidiyor gene gelicek belki istemeyle gelince daha güzel inşallah

Onlara kalırsak zaten kocardık artık biz bir gelsin inşallah o günlerde elimizden geleni yapıcegiz Bende ürkütmüyorum ürkütmemek lazım

sesli güldüm valla

iyi birşey ohhh valla ne güzel bizimkide çokmseviyo aslında da ara ara gidip geliyo rahatız yinede allah şükür nişandan sonra tatil yaptık annemden babamdan izinli kız kardeşim falanda geldi hatta gittikten sonra benimki yanımdamı diye arayıp teyit ettiler yani

yaz olsaydı kahrolurduk gerçekten şimdi evdeyiz çok dışarı çıkmıyoruz ama yazın illaki biyere çıkmak istiycektik. zaten hep söylüyorlar ya en iyisi aralık celbi diye cidden öyle yani baharla beraber gelicek sevdiklerimiz

nehirin dediği gibi sen ne tarz bişey istiyosun önü sole canım bak birsürü fikir çıkar burdan. sadece birgünmü geçireceksin kaç saatiniz olucak birlikte geçiricek ona göre bir plan yaparız sana

sabretmek zorundayım yapcak hiçbişeym yok zaten..çok haklısın ama gelde bunu gönlüme anlat canım

Ben nişanlı olsamda tatile göndermezlerki bizi uff

Evet,evlenince erkeklere rahatlık çöküyor.ahh bekarken akşama kadar gezerdik.akşamda saatlerce telefonda konuşurduk,gene özlem gene özlemşimdi nerede o günler,valla tadını çıkartın.
Allah affetsin hepimizi.şimdi benimde kızım var.eşimle korkuyoruz anasına çekerse yandım.etme bulma dünyası işte,kızım ne dese inanmam herhalde,vaktiyle kendi yaptıklarım aklıma gelir

Bende inanmam yok iş gezisiymiş yok arkadaşmış valla yalan Allahım affetsin bizi Ben ev kuşuyum zaten zorlanmam okadar ama arada lazım tabi dışarı çıkmak misafirlik arkadaşlar tabi

nehirin dediği gibi sen ne tarz bişey istiyosun önü sole canım bak birsürü fikir çıkar burdan. sadece birgünmü geçireceksin kaç saatiniz olucak birlikte geçiricek ona göre bir plan yaparız sana

buyuk ıhtımal ankarada bıraz zaman gecırıp gece 12 de bınıp sabah 6 da ıst da olucak.gıdıp alırım o saatlerde SAMANDIRA dan olucak ınış anadolu yakası.vala bı oncekı gelısınde 2 gece 1 gunduz kaldı.taksım emınonu kadıkoy vapur turu falan yaptık.ılk kahvaltı yapılacak ıste ona gore ne yapabılırız akşam ben eve gec gıtmım dıye 9:30 otobusune bılet alır buyuk ıhtımal.aynı gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…