5 yaşında bir kuzenim var benim her gün gelip havalar ısıncaaak mahmut abim gelcek diyor yiyesim geliyor onusesli güldüm valla
iyi birşey ohhh valla ne güzel bizimkide çokmseviyo aslında da ara ara gidip geliyo rahatız yinede allah şükür nişandan sonra tatil yaptık annemden babamdan izinli kız kardeşim falanda geldi hatta gittikten sonra benimki yanımdamı diye arayıp teyit ettiler yani
yaz olsaydı kahrolurduk gerçekten şimdi evdeyiz çok dışarı çıkmıyoruz ama yazın illaki biyere çıkmak istiycektik. zaten hep söylüyorlar ya en iyisi aralık celbi diye cidden öyle yani baharla beraber gelicek sevdiklerimiz
benim anne baba ayrı annem de baya genç bir anne o yüzden biraz daha esnek izin vermeyince ne yalanlar söyleyebileceğimi biliyor güvenmeyi tercih ediyorBen nişanlı olsamda tatile göndermezlerki bizi uff
Evet,evlenince erkeklere rahatlık çöküyor.ahh bekarken akşama kadar gezerdik.akşamda saatlerce telefonda konuşurduk,gene özlem gene özlemşimdi nerede o günler,valla tadını çıkartın.
Allah affetsin hepimizi.şimdi benimde kızım var.eşimle korkuyoruz anasına çekerse yandım.etme bulma dünyası işte,kızım ne dese inanmam herhalde,vaktiyle kendi yaptıklarım aklıma gelir
acemilikte daha fazla konuşuyoduk biz artık çok az siz ne sıklıkla haberleşiyosunuz canım?
5 yaşında bir kuzenim var benim her gün gelip havalar ısıncaaak mahmut abim gelcek diyor yiyesim geliyor onugeçen günde havayı güneşli ılımış gördü bak hava ısındı güneş çıktı hala mahmut abim yok kız ona artık bizi sevmiyor gelmiyor diyor
benim anne baba ayrı annem de baya genç bir anne o yüzden biraz daha esnek izin vermeyince ne yalanlar söyleyebileceğimi biliyor güvenmeyi tercih ediyorsizde evlenince tadını çıkarırsınız kuzum boşver
bende kesinlikle inanmam
İnşallah kuzum çıkarırız acısını evliligin sıkıntılarından kurtulursak :78:
Evet,evlenince erkeklere rahatlık çöküyor.ahh bekarken akşama kadar gezerdik.akşamda saatlerce telefonda konuşurduk,gene özlem gene özlemşimdi nerede o günler,valla tadını çıkartın.
Allah affetsin hepimizi.şimdi benimde kızım var.eşimle korkuyoruz anasına çekerse yandım.etme bulma dünyası işte,kızım ne dese inanmam herhalde,vaktiyle kendi yaptıklarım aklıma gelir
kurtulursunuz canım kendini şimdiden sıkma hazırlık dönemleri yeterince stresli geçiyor zaten ben inanıyorum ki evlenip baş başa o eve girince herşeyi dışarda bırakıp bi ohh çekcez
merhaba kızlar sohbet koyu :)) nişanlı olanlar çok şanslı gerçekten ya..bizim çok büyük bir engelimiz var, daha iş olmasını bekliycez..en fazla 1-1,5 yıl..nasıl geçecek zaman nasıl olacak hiç bilmiyorum :/
Geçiçek onlarda tatlım heyecanlar hazırlıklar derken ne 2seneler geçiçek hayatımızda inşallah
merhaba kızlar sohbet koyu :)) nişanlı olanlar çok şanslı gerçekten ya..bizim çok büyük bir engelimiz var, daha iş olmasını bekliycez..en fazla 1-1,5 yıl..nasıl geçecek zaman nasıl olacak hiç bilmiyorum :/
bekliycem artık..ilk askere gittiği günlerde her tlf edişinde dönünce hemen evlenelim işimiz olur elbet diyodu..şimdi ise işim omadan baban seni bana vermez diyo..inşallah hemen geçer o zamanlar
Demekki askerlik zorlukları göstererek daha dogru kararlar almalarını sağlıyor evet sevgi birçok şey demek ama herşey demek değil tatlım işinin olması ve oturması çok önemli ister istemez evlilikte birçok soruna yol açar Allah korusun kimsenin acelesi yok seviyorsak yine aynı evlenince aynı evin içinde olucaksın aile olucaksın bunun içinde biraz daha bekleyip bazı şeyleri yoluna koymanın hiçbir mahsuru yok hatta daha dogru bir karar sonradan zorlanıcagıma şimdiden zorlugunu çekerim sonra kaymagını yerim rahat rahat yani
benimde düşüncem bu yönde..herşeyi sırayla ve zamanında yaşayalım..2 senedir birlikteyiz şimdiye kadar bütün zorlukları birlikte aştık..önümüzde ki en büyük engel askerlikti, ki o özellikle bundan çok korkuyodu..ailem (annem hariç) bu ilişkiyi bilmeikleri için isteyen olurda verirler diye çok korkuyodu..çok şükür bu dönemin yarısını atlattık..evet bana olan sevgisinden hiç bir zaman şüphe duymadım ama görüyorum ki bu ayrılık birbirimize olan aşkımızı güvenimizi daha da artırdı..şimdi geriye kalan tek sorunumuz iş..döndüğünde haziran atamasında atanırda inş bunu da en kısa sürede atlatırız..ben onu sonsuza kadar beklerim..benim sıkıntım ailem :/ çok zor durumda bırakıyolar beni
İnşallah ailen bir sorun çıkarmaz canım ilişkinize evlenme isteginizegelen talipleride annene çıtlat o babanla halleder olmadı ben hazır hissetmiyorum kendimi de tatlım evlilige henüz gelince zaten gelirler nasipse istemeye hazırlıklar derken geçer zamanda zamanın durdugu görülmüşmü hiç kuzum atlatılır bunlarda insanlarda yeterki istek olsun başaramıycagımız hiç birşey yok heleki bayanlar için geçerli
çok teşekkürler canım.. inşallah güzel olur herşey..o sağsalim bir dönsün ben tüm zorlukları çekmeye razıyım ..
hiçbir fikrim yok malesef..Kızlar birşey soracağım biliyorum sorum bu başlık altına uymuyor ama kadın dogum başlıkları altında paylaştım cevap gelmedi... Kızlar adet gecıktırıcı hap kullanılırsan hamıle kalınmışsa bir Zararı olurum bebeğe ? Yada hamıle olunduğunu bılmeden adet gecıktırıcı hap alınırsa bebeğe zararı varımıdır bılen varmı kızlarrrr
oh çok sevindim canım gözün aydınaskerimden haber aldımmm kızlaaarr :87:
hiçbir fikrim yok malesef..
oh çok sevindim canım gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?