Cnm bir fikrim yok.Kızlar birşey soracağım biliyorum sorum bu başlık altına uymuyor ama kadın dogum başlıkları altında paylaştım cevap gelmedi... Kızlar adet gecıktırıcı hap kullanılırsan hamıle kalınmışsa bir Zararı olurum bebeğe ? Yada hamıle olunduğunu bılmeden adet gecıktırıcı hap alınırsa bebeğe zararı varımıdır bılen varmı kızlarrrr
askerimden haber aldımmm kızlaaarr :87:
merhaba kızlarr nasılsınızz keyifler yerinde mii
hoşgeldin canım iyi diyelim iyi olalım
sen nasılsın görüşmeyeli??
hoşbulduk canım aynen iyi diyelim iyi olalım cidden şafak sıkıştırıyor daha şimdiden hele son bir ayı hiç düşünemiyorum. dönem dönem evet hırçınlaşmalar oluyor ama geçiyor canım merak etme. bir an önce bitse de şu askerlik bi eski düzenimize dönsek çok istiyorumgerçi pek bi düzenimiz vardı diyemem ama ona bile razıyım
canım inan ki çok iyi anlıyorum çünkü bizde böyleyiz 2 gün iyiyiz 3.gün tekrar kapışıyoruz. özlem uzaklık onların bulundukları ortam psikolojiler hepsi birer etken ne yazık ki. benim korkum sivilde durumun düzelmeme ihtimali umarım olmaz öyle bir şeyen başlardaki kadar sabırlı olmak istiyorum ama o kadar özlüyorum ki olmuyo gerçekten bi de bu ara askerliği öyle büyüttüki beni de kendini de yıpratıyo sonra bi bakıyorum birbirimizi yemeye başlıyoruz tabi telefonu kapattığım anda pişmanlıklar başlıyokıyamıyorum da ama nasıl olcak, nasıl geçicek kara kara düşünüyorum :18: 2 gündür daha iyi şükür ama tekrarlıcaktır eminim
canım inan ki çok iyi anlıyorum çünkü bizde böyleyiz 2 gün iyiyiz 3.gün tekrar kapışıyoruz. özlem uzaklık onların bulundukları ortam psikolojiler hepsi birer etken ne yazık ki. benim korkum sivilde durumun düzelmeme ihtimali umarım olmaz öyle bir şey
Allah korusun tabi canimm ciddi anlamda bunaldi onlar haliyle bizde biran once bitiverir insallahhhh
Allah korusun tabi canimm ciddi anlamda bunaldi onlar haliyle bizde biran once bitiverir insallahhhh
Kızlar birşey soracağım biliyorum sorum bu başlık altına uymuyor ama kadın dogum başlıkları altında paylaştım cevap gelmedi... Kızlar adet gecıktırıcı hap kullanılırsan hamıle kalınmışsa bir Zararı olurum bebeğe ? Yada hamıle olunduğunu bılmeden adet gecıktırıcı hap alınırsa bebeğe zararı varımıdır bılen varmı kızlarrrr
iyi geceler tatlı yarenler
Bugün mühim misafirlerim vardı, akrabalık ilişkileri, artık açıkça yazmicam, anladınız siz onu :) hazırlık temizlik derken yoruldum bir de üzerine bazı aksaklıklar oldu elektronik aletlerden kaynaklanan... napalım öğreniyoruz bazı şeyleri... aksaklıkları da takmamayı, durumu idare etmeyi...
sonra benimkinin bir akrabasına sinir oldum ama kendisine yansıtmadım, sadece dedim ki, herkes kendi yaptığı eylemden sorumlu, onun yaptığı şey senin suçun değil ki, o yüzden bu konuyu seninle konuşmamıza gerek yok, sen düşünme dedim...
bu askerliğin beni büyüttüğünü görmek zor değil :)
ama yorgunum, bedenen :) bu yüzden bu şarkıyı Sıla - Yoruldum - YouTube armağan etmek istiyorum sizebugün diyeti falan bi bozdum ki görmeyin spora da gidemedim yorgunluktan
canım iyi geceler, diyet derken hamur işi yemiyordum, sözde dikkat ediyordumiyi geceler canım :) diyetmi yapıyosun nasıl gidiyo bende yarın spora başlıcam ama nasıl diyet yapıcamı bilmiyorum hemen acıkıyorum eger seninki iyiyse bana bi kaç tüyo verirmisin :)
canım iyi geceler, diyet derken hamur işi yemiyordum, sözde dikkat ediyordumbugün abarttım yani diyet listesi tarzında değil, onu yapamıyorum, çok zor oluyor ama bfitte spora gidiyorum, işe yaradığını da düşünmüyorum havalar ısınsın yürüyüş yapmak en iyisi olacak... İnşallah... kilo konusunda tencere dibin kara seninki benden kara canım, iki haftadır da tartılmıyorum Allah bilir kilo bile almışımdır sağlık olsun ya napalım biraz da fazlamız olsun şanımızdandır ahahahahahaa
Özlemcim iyi geceler, nabersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?