349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

uzun dönemmı Allah kımsenın basına vermesın dusun 6+6+3 gercekten cok uzun

canım üzülme bende dedım 1 saat gorsem yeter yok dedı neymıs nasıl gelecekmısım aklı bende kalırmıs gece 12 de otogarda basına ıss gelır dıye aslında gene benı dusundugu ıcın ıstemedı ama ıste ben anlamıyorum.senınkınınde morelı bırseye bozuktur kesın orda yasanan cok sey var 3/1 nı anlatmıyorlar duzelır merak etme

ayy evet kuzum hep bir aksilik çıkıcak diye korkuyorum ya allah korusunn. darısı tez günde tez zamanda sizlerin başına dönüş kötü olucak ama razıyım napalım

canım senin şafak şimdilik 11 öyle düşün 86da neymiş görüşün tabi canım çok güzel oluyo imkanı olsa da herkes görüşebilse sevdiceğiyle.. arada tatsızlık, gerilim olsa bile birbirnizi görmek herşeyi iyileştiriyoo.

canım sen kendını sıkıntılama...
onların psıkolojılerı gercekten cok yı degıll... ve dalgalııı
olur kım bılır ne dusundu aklından... evet böyle zamnlarda cekılmez oluyorlarr ama napalımm katlanacagız...
az kaldı bakkk cok sukurrr
yarıya geldıkkk..
helebırde harıta boyamaya baslayınca...
bazen benımkıde hıc olmayacaka seye kzııyorrrr
sen canını sıkmaaa
düzelcek aranızzz :)

canım üzülme, emimin ki seni üzdüğünün farkındadır, bugün konustugunuzda daha farklı daha güzel olucak herşey inşallah. bazen görüşmek bazılarına iyi gelmeyebilir, çünkü yeniden ayrılmak tekrar aynı seyleri yaşamak zor belki sitemi bunadır.

Canım lütfen kendini üzme biranları biranlarını tutmuyor askerlik psikolojisi ne berbat şeymiş ama geçiçek atlatıcaz bunlarıda içini ferah tut tatlım üzülme lütfen

günaydın herkese..öğlen oldu ama neyse..bugün gec basladım güne..bugün aşkımın sesiyle başladım güne..çok şükür..sizler nasılsınız kızlar??
Günaydın tatlım ohh sana güzel bir sabah ozaman
günaydın kızlar..umarım güzel, askerlerimizden bol haberli bir gün geçiririz :86:

Günaydın canım bol bol haberleşelim inşallah çabucak geçsin bugünde

Günaydın tatlım ohh sana güzel bir sabah ozaman

Günaydın canım bol bol haberleşelim inşallah çabucak geçsin bugünde

dün tartıştık ama nedeni ise kıskançlık..giyimine dikkat et falan basladıki....sen beni kıskanıyosun dedim hayır sinir oluyorum dedi..bende yedim hani:)) bugün dersim vardı ama hoca gelmemiş bende üzüntüden evde keyif yapcam:))

3 saat var aramızda ben daha önce de gittim yanına hep gel derdi şimdi tersine döndü anlam veremiyorum bir türlü

inşallah canım ah bi anlayabilsek ne düşündüklerini ..

4 kere gittim ben daha önce en son evciye çıkardık haftasonunu birlikte geçirdik sonrası çok zor oldu onun içinde benim içinde şimdi gelmemi istemiyor işte mart olsun nisan olsun bakarız diyip duruyor..

Canım lütfen kendini üzme biranları biranlarını tutmuyor askerlik psikolojisi ne berbat şeymiş ama geçiçek atlatıcaz bunlarıda içini ferah tut tatlım üzülme lütfen

yazcam bunları bir kenara askerden gelince tekrar konuşcam aynı şeyleri bakalım neler söylücek o zaman..geçsin artık canım ya geçsin çok dokunmaya başladı..

Bizimde aramız çok kötü ben tamam ayrılalım desem tamam diyip ayrılcak benden o derece. onu çok bunaltıyomuşum benimle konuşurken başı ağrıyomuş soğumuş benden.yaşadığımız olayda abartılcak bişey değil çok fazla büyüttü. kafamı dinlicem arama beni dedi. onunla küs olarak geçirdiğim her saniye huzursuzum hiç aramamasına nasıl sabır edicem bilmiyorum.olay cumartesi günü oldu hala aynı sinirle devam ediyo.bugün söz verdim kendime aramıcam onu dinlesin bakalım kafasını

canım ya üzülme..orada ne düşünüyorlar tam olarak bilmiyoruz ki..biraz arama bakalım ne yapacak..bence sen aramadığın zamanlar daha çok özleyecek seni ve kıymetini anlayacak..biraz sabır gösterip daha sonra bunun meyvelerini yiycez inş..

doğru soluosun canım valla ben önce bi 11 den geri sayıyım allahın izniyle gidip görüyim sonra kaldığım yerden devam ederim bizde yaşadık ara ara gerginlikler ama geçiyor valla biraz alttan almak şart gidip görünce bambaşka olucak şimdiden heycan sardı beni

tatlım üzme kendini ne yaptıkları belli ne ettikleri sinirler kopma noktasına dayandı hepimiz neler yaşıyoruz nekadar anlamaya çalışsakta anlamamız mümkün değil bide erkekler bizim gibi herşeyi paylaşmıyorlar içlerinde yaşadıkları birsürü şey var. sen yinede ara onun soğukluğunu umursamadan konuşmanı sürdürmeye çalış ama aramalarını azalt oda kıymetini bilsin tut kendini mümkün olduğunca bi şekilde çok üzüldğünüde anlat kendisine. herşeyden önce allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin kendini yıpratma gelip geçici sinirler bunlar

amannn boşver canım birsüre sonraa kendisi gel diycek sana merak etme bizimkide aynısını yaptı bana kıyametleri kopardı yanına gitmek istediğimde ondan sonra hiç sölemedim geliyimmi diye şimdi gün sayıya resmen çarşı iznine gitmeme kesinlikle karşıydı hemde şimdi çarşıya çıkmasamda görüş yerinde görüşürüz diyor deli bunlar anacım hiç kavga etme gül geç. biliyorum o ara insanın moralim bozuluo o sana gel demeye başlayınca kadının fendi erkeği yendi moduna giriyosun

En güzelini yapmışsın:)üçüncü şahıslar için ilişkimizi yıpratmaya değmez.
Cnm tut kendini,yerinde olsam o arayana kadar aramazdım.tamam onlar zorluk çekiyor,peki biz? Biz de zorlanıyoruz.erkeklere çok fazla ilgi geri tepiyor,daha çok havalara giriyorlar.kaçan kovalanır misali.taviz verirsen her zaman vermek zorunda kalırsın.

Ben askerde sivilde olmadıgım kadar çok rahatım tek sorun sensin beni anlamıyosun diyo. asteğmen oldugu için maaş alıyo ve bütün herkes aileside dahil bunu banka olarak görüyo herkes bi para isteme telaşında çocuk düğün için para biriktirmeye çalışıyo ama önüne gelen para istiyo. bende dedm seni banka olarak görüyolar haklısın ama kıramıyorum insanları dedi. bizim olayımızda sevgililer gününnde bana aldıgı hediye. hiç ummadıgım hediyeyi gönderdi hayal kırıklığı yaşadım bunuda yüzsüzlük yapıp dile getirdim. elinde imkan olmasa neyse dicem, saat 5ten sonra mesaisi bitiyo hafta sonlarıda tatil. hiç uğraşmadan hediye olsun diye hediye göndermiş. bendede hata var ama benm özenip bözenip yolladıgım şeyler karşılıgında onunda özenmesini isterdim. buna çok bozuldu ve olay buralara geldi şimdi bende onu banka olarak görüyomuşum gibi düşünüyo ama asla öyle düşünmüyorum ikimiz için biriktiriyo sonuçta paralarını

Canım bizim topicten hatırlıyorum sizi.Bizim son 1-1,5 ayımız sürekli bu şekilde geçti ve inan askerlık sonrası toparlamak çok zor oluyor hala toparlamaya ugrasıyoruz.Çok bunaltmak bizimde tek kavga sebebimizdi.
Nerede yapıyor bılmıyorum ama ben doğuda yapıyor diye fazla pimpiriklniyodum ve üzerine düşüyodum bunaltıyodum.Daha da baya var gelmesine.Eger ılıskın devam etsin istiyorsan sık biraz dişini ve dayan.Üstüne gitme.Arama çok.Birak o arasın ve merak etsin hatta özlesin.Şu anda bile askerlik lafı geçince tüylerim diken diken oluyor bir agırlık çöküyor hatırladıkça o günleri.Ama dayanmalısın.Senin davranışlarınla şekillenecek şu anda aranızdaki durum gerçekten.

canımmm gerçekten sabırlı olmalısın..senin sevdiğin yine unutmamış sana küçük de olsa bir heiye göndermiş..kendimden örnek vereyim..geçen ay benim doğum günümdü ve benim askerim dpğum günümü unuttu..bekliyo insan..hediye değil ama güzel bir kaç cümle..ama unuttu işte..ben hiç hatırlatmadım..onunla hiç bişi yokmuş gibi konuştum..tabi çok ama çok kırıldım..ister istemez bir tavır alma durumu oldu..haftasına çarşı iznine çıktığında benim facebook adresimden gelen tebrikleri görünce kafasına dank etmiş..aradı özür diledi..tüm arkadaşları sen ayvayı yedin, sana hiç hatırlatmadıysa daha büyük sonuçlar olacak diye baya bir gözünü korkutmuşlar..bende şimdi askersin çok bişi söylemiyorum, sana kırıldım ama gelince bunun hesabını senden sorucam dedim..yine binlerce özür diledi ve kapandı konu..tabi şimdilik..geldiğinde bu konu başını baya bir ağrıtacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…