Bugün bende keyifsizim özlem insanı geriyor iştebak bukadar dayanmışsın kaldı son 1 ayın uzun daha zordur tahmin ediyorum yaşamadanda anlaşılmaz ama dayan birazdaha kuzum
Amin canımcım inşallah dönüşümüz kötü olucak ama napalım onları 1saat görmeye bile deger
Günaydın kızlar,canım çok sıkkın bugün sabahı sabah ettim hala bir gram uyku uyumadım :2: askere gittiğinden beri ilk kez tartışıyoruz yani ben birşey demiyorum o kendi kendine tartışma moduna giriyor..çok özledim haftaya geliyim 1saatte görüşsek razıyım dedim..ben onu sık boğaz ediyormuşum hayatını daha çok zorlaştırıyormuşum.Daha sonra da hiçbir msjıma cvp vermedi..Ben bu kadar destek olurken bi geliyim lafı ne hale getirdi bizi :2:
ayy evet kuzum hep bir aksilik çıkıcak diye korkuyorum ya allah korusunn. darısı tez günde tez zamanda sizlerin başına dönüş kötü olucak ama razıyım napalım
Günaydın kızlar,canım çok sıkkın bugün sabahı sabah ettim hala bir gram uyku uyumadım :2: askere gittiğinden beri ilk kez tartışıyoruz yani ben birşey demiyorum o kendi kendine tartışma moduna giriyor..çok özledim haftaya geliyim 1saatte görüşsek razıyım dedim..ben onu sık boğaz ediyormuşum hayatını daha çok zorlaştırıyormuşum.Daha sonra da hiçbir msjıma cvp vermedi..Ben bu kadar destek olurken bi geliyim lafı ne hale getirdi bizi :2:
Günaydın tatlım ohh sana güzel bir sabah ozamangünaydın herkese..öğlen oldu ama neyse..bugün gec basladım güne..bugün aşkımın sesiyle başladım güne..çok şükür..sizler nasılsınız kızlar??
günaydın kızlar..umarım güzel, askerlerimizden bol haberli bir gün geçiririz :86:
Günaydın tatlım ohh sana güzel bir sabah ozaman
Günaydın canım bol bol haberleşelim inşallah çabucak geçsin bugünde
bugunku safak ıkonumuz pek bir sersem :86: :)
canım üzülme bende dedım 1 saat gorsem yeter yok dedı neymıs nasıl gelecekmısım aklı bende kalırmıs gece 12 de otogarda basına ıss gelır dıye aslında gene benı dusundugu ıcın ıstemedı ama ıste ben anlamıyorum.senınkınınde morelı bırseye bozuktur kesın orda yasanan cok sey var 3/1 nı anlatmıyorlar duzelır merak etme
canım sen kendını sıkıntılama...
onların psıkolojılerı gercekten cok yı degıll... ve dalgalııı
olur kım bılır ne dusundu aklından... evet böyle zamnlarda cekılmez oluyorlarr ama napalımm katlanacagız...
az kaldı bakkk cok sukurrr
yarıya geldıkkk..
helebırde harıta boyamaya baslayınca...
bazen benımkıde hıc olmayacaka seye kzııyorrrr
sen canını sıkmaaa
düzelcek aranızzz :)
canım üzülme, emimin ki seni üzdüğünün farkındadır, bugün konustugunuzda daha farklı daha güzel olucak herşey inşallah. bazen görüşmek bazılarına iyi gelmeyebilir, çünkü yeniden ayrılmak tekrar aynı seyleri yaşamak zor belki sitemi bunadır.
Canım lütfen kendini üzme biranları biranlarını tutmuyor askerlik psikolojisi ne berbat şeymiş ama geçiçek atlatıcaz bunlarıda içini ferah tut tatlım üzülme lütfen
Bizimde aramız çok kötü ben tamam ayrılalım desem tamam diyip ayrılcak benden o derece. onu çok bunaltıyomuşum benimle konuşurken başı ağrıyomuş soğumuş benden.yaşadığımız olayda abartılcak bişey değil çok fazla büyüttü. kafamı dinlicem arama beni dedi. onunla küs olarak geçirdiğim her saniye huzursuzum hiç aramamasına nasıl sabır edicem bilmiyorum.olay cumartesi günü oldu hala aynı sinirle devam ediyo.bugün söz verdim kendime aramıcam onu dinlesin bakalım kafasını
canım senin şafak şimdilik 11 öyle düşün86da neymiş görüşün tabi canım çok güzel oluyo imkanı olsa da herkes görüşebilse sevdiceğiyle.. arada tatsızlık, gerilim olsa bile birbirnizi görmek herşeyi iyileştiriyoo.
Bizimde aramız çok kötü ben tamam ayrılalım desem tamam diyip ayrılcak benden o derece. onu çok bunaltıyomuşum benimle konuşurken başı ağrıyomuş soğumuş benden.yaşadığımız olayda abartılcak bişey değil çok fazla büyüttü. kafamı dinlicem arama beni dedi. onunla küs olarak geçirdiğim her saniye huzursuzum hiç aramamasına nasıl sabır edicem bilmiyorum.olay cumartesi günü oldu hala aynı sinirle devam ediyo.bugün söz verdim kendime aramıcam onu dinlesin bakalım kafasını
En güzelini yapmışsın:)üçüncü şahıslar için ilişkimizi yıpratmaya değmez.iyi geceler tatlı yarenler
Bugün mühim misafirlerim vardı, akrabalık ilişkileri, artık açıkça yazmicam, anladınız siz onu :) hazırlık temizlik derken yoruldum bir de üzerine bazı aksaklıklar oldu elektronik aletlerden kaynaklanan... napalım öğreniyoruz bazı şeyleri... aksaklıkları da takmamayı, durumu idare etmeyi...
sonra benimkinin bir akrabasına sinir oldum ama kendisine yansıtmadım, sadece dedim ki, herkes kendi yaptığı eylemden sorumlu, onun yaptığı şey senin suçun değil ki, o yüzden bu konuyu seninle konuşmamıza gerek yok, sen düşünme dedim...
bu askerliğin beni büyüttüğünü görmek zor
ama yorgunum, bedenen :) bu yüzden bu şarkıyı Sıla - Yoruldum - YouTube armağan etmek istiyorum sizebugün diyeti falan bi bozdum ki görmeyin spora da gidemedim yorgunluktan
buarada şafak 86 ikoncanımız huzurlarınızda:86:
Cnm tut kendini,yerinde olsam o arayana kadar aramazdım.tamam onlar zorluk çekiyor,peki biz? Biz de zorlanıyoruz.erkeklere çok fazla ilgi geri tepiyor,daha çok havalara giriyorlar.kaçan kovalanır misali.taviz verirsen her zaman vermek zorunda kalırsın.Bizimde aramız çok kötü ben tamam ayrılalım desem tamam diyip ayrılcak benden o derece. onu çok bunaltıyomuşum benimle konuşurken başı ağrıyomuş soğumuş benden.yaşadığımız olayda abartılcak bişey değil çok fazla büyüttü. kafamı dinlicem arama beni dedi. onunla küs olarak geçirdiğim her saniye huzursuzum hiç aramamasına nasıl sabır edicem bilmiyorum.olay cumartesi günü oldu hala aynı sinirle devam ediyo.bugün söz verdim kendime aramıcam onu dinlesin bakalım kafasını
Çamlıca tepesinde Sosyal tesislerin yeri var canım, orda kahvaltı oluyor, detaylı bilgi için şuraya İBB Sosyal Tesisler - Ana Sayfa bakabilirsin.canım çengelköy de biraz ters kalıyor gibi bana camlıca tepesıne gıdelım dıyorum yuksekten ıstanbulu gorsun araştırcam kahvaltı yapılabılecek bır yerler
Ben askerde sivilde olmadıgım kadar çok rahatım tek sorun sensin beni anlamıyosun diyo. asteğmen oldugu için maaş alıyo ve bütün herkes aileside dahil bunu banka olarak görüyo herkes bi para isteme telaşında çocuk düğün için para biriktirmeye çalışıyo ama önüne gelen para istiyo. bende dedm seni banka olarak görüyolar haklısın ama kıramıyorum insanları dedi. bizim olayımızda sevgililer gününnde bana aldıgı hediye. hiç ummadıgım hediyeyi gönderdi hayal kırıklığı yaşadım bunuda yüzsüzlük yapıp dile getirdim. elinde imkan olmasa neyse dicem, saat 5ten sonra mesaisi bitiyo hafta sonlarıda tatil. hiç uğraşmadan hediye olsun diye hediye göndermiş. bendede hata var ama benm özenip bözenip yolladıgım şeyler karşılıgında onunda özenmesini isterdim. buna çok bozuldu ve olay buralara geldi şimdi bende onu banka olarak görüyomuşum gibi düşünüyo ama asla öyle düşünmüyorum ikimiz için biriktiriyo sonuçta paralarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?