349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selincim sonuçta hormonal dengeni etkileyen bir ilaçtan söz ediyoruz eğer böyle bir şüphen varsa doktora bir danış ya da test yap istersen öncelikle hassas fortel testlerden ilişkiden 1 hafta 10 gün sonrasında bile sonuç veriyor bildiğim kadarıyla...

demek durumlar bir tek bende böyle değil bizimkilerde öyle..izin versek beraber yaşarız ... zor aile durumları gerçekten idaresi de güç yeri geliyor dediğin gibi fesat kadın konumuna düşüveriyorsun ne kadar haklı olsan da isteklerinde... neyse 2 ay 26 güne düşmüşüz biticek inşallah

günaydın kızlar biegünü daha devirdik allahın izniyle olduk :86: 11 gün sonra yarimin yanına gidicem bir aksilik olmazsa çarşı iznini birllikte geçiricez karar verdik. sadece çarşı gününün netleşmesini bekliyoruz.

nazılıcım bu arada dün görmedim yazdığını anadolu yakasında pek biyer bilmiyorum ama çengelköy sahilde kahvaltı yapılacak müyhiş yerler var şimdi adını hatırlamıyorum ama o tarafa gidince muhakkak bulucaksındır belki sen biliyosundur. güzel kahvaltı servisi var h.sonları kalabalık oluyor ama güzel bir ortam manzarada şahane olmadı netten falan aratırırsın.

canım çengelköy de biraz ters kalıyor gibi bana camlıca tepesıne gıdelım dıyorum yuksekten ıstanbulu gorsun araştırcam kahvaltı yapılabılecek bır yerler

Günaydın canımcım çok sevindim inşallah sorunsuz gidersin görürsün askerini darısıda bize inşallah

imkanın varsa görüş kuzum inan çok iyi gelicek böle işkence gibi oluyor ahmete bu yuzden kızıyorum o kdr dedım ankaraya gelıp bı kez gorım dıye yok dedı sonra ben bole huysuzluk yapınca gel dedi ama iş işten gectı daha gıtmem

sabır etmeye calısıyorum ama 6 ay bıtıcek onu gormeyelı cok mutsuzum bugun canım acıyor bılmıyorum

ahh be canım sen en zor günleri geçirmişsin bitmiş onca zamana dayanmışsın şimdi 1 ay içinmi bu isyanın hadi sık dişini ne kalmış şurda kalkıp göbek atman gerek hadi bakalım silkelen şimdi biz senin şafağına özenerek bakıyoruz elbet sen çok zorlandın çok acı çektin ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hadi dua ette bizde düşelim bu sayılara biran önce

sabır etmeye calısıyorum ama 6 ay bıtıcek onu gormeyelı cok mutsuzum bugun canım acıyor bılmıyorum
Bugün bende keyifsizim özlem insanı geriyor işte bak bukadar dayanmışsın kaldı son 1 ayın uzun daha zordur tahmin ediyorum yaşamadanda anlaşılmaz ama dayan birazdaha kuzum
ayy evet kuzum hep bir aksilik çıkıcak diye korkuyorum ya allah korusunn. darısı tez günde tez zamanda sizlerin başına dönüş kötü olucak ama razıyım napalım

Amin canımcım inşallah dönüşümüz kötü olucak ama napalım onları 1saat görmeye bile deger

Günaydın kızlar,canım çok sıkkın bugün sabahı sabah ettim hala bir gram uyku uyumadım :2: askere gittiğinden beri ilk kez tartışıyoruz yani ben birşey demiyorum o kendi kendine tartışma moduna giriyor..çok özledim haftaya geliyim 1saatte görüşsek razıyım dedim..ben onu sık boğaz ediyormuşum hayatını daha çok zorlaştırıyormuşum.Daha sonra da hiçbir msjıma cvp vermedi..Ben bu kadar destek olurken bi geliyim lafı ne hale getirdi bizi :2:

günaydın herkese..öğlen oldu ama neyse..bugün gec basladım güne..bugün aşkımın sesiyle başladım güne..çok şükür..sizler nasılsınız kızlar??

evet o kdar sabrettım haklısınız ne bılım bu gunlerde bole can sıkıntısı ıle uyanıyorum bıran once uyumak ıstıyorum uyuyumca zaman cabuk gecer dıye devamlı uyku modundayım:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…