Kızlar birşey soracağım biliyorum sorum bu başlık altına uymuyor ama kadın dogum başlıkları altında paylaştım cevap gelmedi... Kızlar adet gecıktırıcı hap kullanılırsan hamıle kalınmışsa bir Zararı olurum bebeğe ? Yada hamıle olunduğunu bılmeden adet gecıktırıcı hap alınırsa bebeğe zararı varımıdır bılen varmı kızlarrrr
günaydın kızlar nasılsınız ?
bugun ki şafak ikonu
9 gün sonra 29 dicem gel teskere gel teskere bitsin bu çileeee
günaydınlar herkese
şafağımız olmuş 86 kaldı plakalara son 5
Günaydın canım ohh şafaga bak ya bende istiyorum bende :84: şaka biryana çok az kaldı kuzum çabuk git gitte sıra bize gelsin
Günaydın tatlım çok az kaldı sadece 5 çok şükürgünaydınlar herkese
şafağımız olmuş 86 kaldı plakalara son 5
Günaydın kızlarrr, nAsılsınız özledimmm sizleri
dayanmak cok zor cokkk bu ay bi biteydiiii Allah ım yardım ettt bana
günaydın kızlar biegünü daha devirdik allahın izniyle olduk :86: 11 gün sonra yarimin yanına gidicem bir aksilik olmazsa çarşı iznini birllikte geçiricez karar verdik. sadece çarşı gününün netleşmesini bekliyoruz.
nazılıcım bu arada dün görmedim yazdığını anadolu yakasında pek biyer bilmiyorum ama çengelköy sahilde kahvaltı yapılacak müyhiş yerler var şimdi adını hatırlamıyorum ama o tarafa gidince muhakkak bulucaksındır belki sen biliyosundur. güzel kahvaltı servisi var h.sonları kalabalık oluyor ama güzel bir ortam manzarada şahane olmadı netten falan aratırırsın.
günaydın kızlar biegünü daha devirdik allahın izniyle olduk :86: 11 gün sonra yarimin yanına gidicem bir aksilik olmazsa çarşı iznini birllikte geçiricez karar verdik. sadece çarşı gününün netleşmesini bekliyoruz.
nazılıcım bu arada dün görmedim yazdığını anadolu yakasında pek biyer bilmiyorum ama çengelköy sahilde kahvaltı yapılacak müyhiş yerler var şimdi adını hatırlamıyorum ama o tarafa gidince muhakkak bulucaksındır belki sen biliyosundur. güzel kahvaltı servisi var h.sonları kalabalık oluyor ama güzel bir ortam manzarada şahane olmadı netten falan aratırırsın.
Canım biraz daha sabır birazdaha son anlar zorlur anlıyorum ama azkaldı ilk günlerini hatırla şükrediceksin
Günaydın canımcım çok sevindim inşallah sorunsuz gidersin görürsün askerini darısıda bize inşallah
sabır etmeye calısıyorum ama 6 ay bıtıcek onu gormeyelı cok mutsuzum bugun canım acıyor bılmıyorum
Bugün bende keyifsizim özlem insanı geriyor iştesabır etmeye calısıyorum ama 6 ay bıtıcek onu gormeyelı cok mutsuzum bugun canım acıyor bılmıyorum
ayy evet kuzum hep bir aksilik çıkıcak diye korkuyorum ya allah korusunn. darısı tez günde tez zamanda sizlerin başına dönüş kötü olucak ama razıyım napalım
ahh be canım sen en zor günleri geçirmişsin bitmiş onca zamana dayanmışsın şimdi 1 ay içinmi bu isyanın hadi sık dişini ne kalmış şurda kalkıp göbek atman gerek hadi bakalım silkelen şimdi biz senin şafağına özenerek bakıyoruz elbet sen çok zorlandın çok acı çektin ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin hadi dua ette bizde düşelim bu sayılara biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?