- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım kendini üzme lütfen geçiçek gerçekten orda oldukları için çok fazla kıskanç olabiliyorlar psikolojilerinden dolayı biz burda rahatız sanıyorlar yanımıza olmadıkları içinde laf atabilen sorun çıkarabilen insan olaabilir düşüncesindeler o yüzden böyle askerinde anlıycaktır seni gelicekler az kaldı geldiginde hesap sorarsın bir güzeldün tartıştık ama nedeni ise kıskançlık..giyimine dikkat et falan basladıki....sen beni kıskanıyosun dedim hayır sinir oluyorum dedi..bende yedim hani:)) bugün dersim vardı ama hoca gelmemiş bende üzüntüden evde keyif yapcam:))
Yaz canım kenara gelince sor hesabını ama şimdi kendini üzmek yok bazı şeylerin mesafelerden sıkıntılardan kaynaklandıgını biliyoruz hasretlik zor şeyler3 saat var aramızda ben daha önce de gittim yanına hep gel derdi şimdi tersine döndü anlam veremiyorum bir türlü
inşallah canım ah bi anlayabilsek ne düşündüklerini ..
4 kere gittim ben daha önce en son evciye çıkardık haftasonunu birlikte geçirdik sonrası çok zor oldu onun içinde benim içinde şimdi gelmemi istemiyor işte mart olsun nisan olsun bakarız diyip duruyor..
yazcam bunları bir kenara askerden gelince tekrar konuşcam aynı şeyleri bakalım neler söylücek o zaman..geçsin artık canım ya geçsin çok dokunmaya başladı..
Bizimde aramız çok kötü ben tamam ayrılalım desem tamam diyip ayrılcak benden o derece. onu çok bunaltıyomuşum benimle konuşurken başı ağrıyomuş soğumuş benden.yaşadığımız olayda abartılcak bişey değil çok fazla büyüttü. kafamı dinlicem arama beni dedi. onunla küs olarak geçirdiğim her saniye huzursuzum hiç aramamasına nasıl sabır edicem bilmiyorum.olay cumartesi günü oldu hala aynı sinirle devam ediyo.bugün söz verdim kendime aramıcam onu dinlesin bakalım kafasını
Ben askerde sivilde olmadıgım kadar çok rahatım tek sorun sensin beni anlamıyosun diyo. asteğmen oldugu için maaş alıyo ve bütün herkes aileside dahil bunu banka olarak görüyo herkes bi para isteme telaşında çocuk düğün için para biriktirmeye çalışıyo ama önüne gelen para istiyo. bende dedm seni banka olarak görüyolar haklısın ama kıramıyorum insanları dedi. bizim olayımızda sevgililer gününnde bana aldıgı hediye. hiç ummadıgım hediyeyi gönderdi hayal kırıklığı yaşadım bunuda yüzsüzlük yapıp dile getirdim. elinde imkan olmasa neyse dicem, saat 5ten sonra mesaisi bitiyo hafta sonlarıda tatil. hiç uğraşmadan hediye olsun diye hediye göndermiş. bendede hata var ama benm özenip bözenip yolladıgım şeyler karşılıgında onunda özenmesini isterdim. buna çok bozuldu ve olay buralara geldi şimdi bende onu banka olarak görüyomuşum gibi düşünüyo ama asla öyle düşünmüyorum ikimiz için biriktiriyo sonuçta paralarını
cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar inanın çok moralim bozuk ağlayıp duruyorum haketmediğim tepkileri görüyorum şu 3 gündür. askerliğini Kars'ta yapıyo doğu ama çok rahat çok şükür.neden böyle davranıyo anlamıyorum. okadar ilgiliyimki çevremdeki arkadaşlarım bırak yapma artık, senden bu yüzü bulduğu için senin ondan vazgeçmiceğini bildiği için sana böyle davranıyo diyolar. çok şımarttım onu biraz dur demem gerek kendime ama yapamıyorum.en uzun küslüğümüz 3 gün sürdü.bakalım ne zamana kdr kafasını dinlicek bu sefer
Kuzucuklar nereye kayboldunuz gene bakıyım geldinizmi biranda geliyosunuz sonra kayboluyosunuz olmuyor ama böyle
cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar inanın çok moralim bozuk ağlayıp duruyorum haketmediğim tepkileri görüyorum şu 3 gündür. askerliğini Kars'ta yapıyo doğu ama çok rahat çok şükür.neden böyle davranıyo anlamıyorum. okadar ilgiliyimki çevremdeki arkadaşlarım bırak yapma artık, senden bu yüzü bulduğu için senin ondan vazgeçmiceğini bildiği için sana böyle davranıyo diyolar. çok şımarttım onu biraz dur demem gerek kendime ama yapamıyorum.en uzun küslüğümüz 3 gün sürdü.bakalım ne zamana kdr kafasını dinlicek bu sefer
budayız budayızzz herkes susunca bende sustum şimdi seni görünce geri geldim :))
çok sıkıcı birgün daha geçiriyorum az önce düşünüyodum p.tesiden daha beter salıdan daha kötü neolabilir acaba diye
Oda çarşamba günü perşembede çalıştıgımız hergün beter
evet valla şekerim çalışmak bile izdirap oldu eve gitmek istiyorum ama bakıyorum saat de yaklaşmış hani az kalmış birgün daha bitiyorrrrrrr
Oda çarşamba günü perşembede çalıştıgımız hergün beter
hergun beter yaw..cok özluyorum telefonundan gelen ufak bır mesajını bıle göremıyorum.gectıgımız hafta sonu komutanları çarsıya cıkarken telefonları vermısler ama gerıye getırmeyin demısler.çarsıda bır yerlere koydular
Çok kötü olmuş canım telefonun olmaması sabır birazdaha sık dişini azkaldı çarşıya çıktıgında haberleşirsin ankesörlülerden idare edilicek malesef
Valla kuzum bitirdik bugünüde çok şükürbol bol paracıklarımız olsa hiç çalışmasak gezsek eglensek evimizle zaman geçirsek ohhki ne ohh çalışmak güzelde çalışmamak daha güzel olabilir
canım bız zaten hiç askerıyede telefon kullanmadık kı 13.5 aydır hep ankesorden idare ediyoruz..
aslında bi süreliğine iyi olabilirdi ama ben sıkılıyorum ya evde oturmaktan en güzeli kendi işin olucak hem kazanıcaksın hem kafana göre davranıcaksın ohhhh tek hayalim ve hedefim bu valla. kazandığın paraları çatır çatır harcıycan sonra bitanede elemanın olucak şöyle güvenilir umarfım bigün başarırıım bunu çok istiyorum
İnşallah canımcım negüzel olur benimde öyle bir hayalim var hatta askerimle bizim
herhal ben doguya uzman eşi olarak gıdersem 1 yılım dolmadan bebiş olur poff
Niye off yerim o yavruyu benbenimde bugünlerde bebiş sevmem var ama yakınlarımda yok bebiş ya bende evlnirsem ozaman 25 yaşında falan oluyorum ee gelir artık zamanı 1sene sonra falan rabbim nasip ederse isterim bebiş bu dünyaya sevdiginle bırakılabilicek engüzel şey çalışırsak işte zor ama napalım hergüzel şeyin bir zorluguda olucak
evet benim suan 3.5 aylık yıgenım var bayadır gormuyorum onu sevesım geldı vala oyyy kurban olsun halası ona
bende yıgen cok kuzum 9 taneen kucugu bu adımız elif su.sımdı şebeklık yapmaya başlamıs babaya falan cok merak edıyorumm onuu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?