Canım kendini üzme lütfen geçiçek gerçekten orda oldukları için çok fazla kıskanç olabiliyorlar psikolojilerinden dolayı biz burda rahatız sanıyorlar yanımıza olmadıkları içinde laf atabilen sorun çıkarabilen insan olaabilir düşüncesindeler o yüzden böyle askerinde anlıycaktır seni gelicekler az kaldı geldiginde hesap sorarsın bir güzel
Yaz canım kenara gelince sor hesabını ama şimdi kendini üzmek yok bazı şeylerin mesafelerden sıkıntılardan kaynaklandıgını biliyoruz hasretlik zor şeyler
Çok üzüldüm canım inşallah hemen düzelir bu durum senide üzüyor böyle olması dua et bol bol iinide ferah tut askerin biraz zorlanıyor sanırım gelmeleride yaklaştı uzun dönemdi sanırım daha zordur yanında ol askerinin biraz geri dur ama belli etme ilgini eksit etme yinede buseferde bak istiyormuşsun sen diyicekler zor durumdayız gerçekten naparsak yaranılmıyor eniyisi olayların gidişatına göre şekillenmek:2:
Söyle ailene kabul etmesinlerben şu hayattan bir tek şey öğrendim..aynı anda her şey çok güzel gitmiyormuş
kızlarr ya, ısrarla beni istemeye gelenler var..çok yoruldum onlarla uğraşmaktan..çok kötü hissediyorum kendimi
İyi akşamlar yarenler :) Allah hepimize kolaylık versin, amin. Asker yareni olmak çok zormuş. Yarısına geldik, bir bu kadar daha varAllahım yalvarıyorum hızlıca ve güvenlice geçsin. bir gün pozitif bir gün negatif. bugün sinirimden spora bile gidemedim çok sıkılıyorum artık. Ne yapacağımızı bilmiyorum.
Benim sorunum evlilik tarihimizin belli olmayışı, onun sorunu işinin belli olmayışı. Tek istediğimiz kavuşmak, çok şey mi ki?
Canım tam da aklımdan geçiyordun biliyor musun? mutfaga gittim geldim bi baktım ki Özlemciğim yazmışşşhoşgeldin kuzummmmmm:13:
geldik yarısına ama nasıl geldik(devamı daha kolay geçer inşallah:18: canım bi bakarsın gelir gelmez iş bulur, belli mi olur çok dua etmek lazım Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah tüm evlilik hazırlığındaki arkadaşlarıma da sana da sıkma canını tatlım umarım herşey gönlünce olur ..değil tabiki en doğal hakkın sevdiğinle bi hayat kurma isteğin inşallah çok yakın
Canım tam da aklımdan geçiyordun biliyor musun? mutfaga gittim geldim bi baktım ki Özlemciğim yazmışşşsağ ol kuzum, ya ben işini hemen kuramasan da evlenelim, sonra işini buluruz diyorum. sence yanlış bir düşünce mi? illa ki işin önceden mi belli olması lazım? iş bulana kadar maddi sıkıntı çekeceğimizi zannetmiyorum, israf yapmayan insanın geçimi kolaylaşır ya...
İyi akşamlar yarenler :) Allah hepimize kolaylık versin, amin. Asker yareni olmak çok zormuş. Yarısına geldik, bir bu kadar daha varAllahım yalvarıyorum hızlıca ve güvenlice geçsin. bir gün pozitif bir gün negatif. bugün sinirimden spora bile gidemedim çok sıkılıyorum artık. Ne yapacağımızı bilmiyorum.
Benim sorunum evlilik tarihimizin belli olmayışı, onun sorunu işinin belli olmayışı. Tek istediğimiz kavuşmak, çok şey mi ki?
Ayy çok sevindim, sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kuzumcanımmmmmm çok sevindim benim de görmediğim zamanlarda özlediğim arkadaşlarımdansınyani ailesi var destek olurlarsa neden olmasın bir müddet bu şekilde idare edilir sonra işini bulunca rahata kavuşursunuz tek başına olmadığı için yanlış düşünmüyosun tatlım ailelerin böyle zamanlarda elinden geleni yapmaları gerekiyor sonuçta bir yuva kurulucak ve birlikten kuvvet doğuyor gerçekten ben seni biliyorum canım nekadar beklediğini de tabiki de artık bir an evvel yuva kurmak istiyorsun umarım tez zamanda hayırlı kapılar açılır şuanda dileğim bu ve senin için de özel dua edicem inşallah isminle
Ayy çok sevindim, sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kuzumçok teşekkür ederim böylesine anlaşılmak ve destek olunması çok harika bi duygu
Allah hepimizi kavuştursun inşallah canım. Sen nasılsın, askerin de iyidir inşallah?
amin canımAmin canım rabbim sıkıntısız geri kalan zamanımızı geçirmeyi nasip etsin ama biraz daha sıkılıcaz üzülücez inşallah fazla yıpranmadan atlatıcaz diger yarısı daha çabuk geçiçek inşallah çünkü yaklaşmamız heyecanımız cabuk geçmesini saglıycak öyle inanıyorum son günler sıkıştırıcak birazcık ama olsun sabır bakalımiçini ferah tut tatlım hayırlısıyla gelince işinide halleder tarihide koyarsınız herşeyin zamanı var kuzum belli olmuyor biranda olur hepsi inşallah
iyi akşamlaar kızlar nasılsınız ben keyfimi düzelttim geldim orta yol bulduk bir şekildeah şu erkekler 1 kelimeleriyle bizi mutlu edebildiklerini bildikleri halde neden böyle davranırlar acaba..
birbirimizi en iyi yine bizler anlarız hele ki böyle ortak noktası çok fazla olan arkadaşlarımızla bir parça daha fazlaaminnnnnnnn inşallah kuzum. Ben iyiyim çok şükür askerim de bu ara masum moduna geri döndü üzmüyor beni bakalım bikaç güne yine içine canavar kaçabilir
Allah iyilik versin canımay maşallah ne güsel yaaa hepsi aynı, bir gün sevgi kelebeği ertesi gün dediğin gibi canavar moduna geçebiliyorlar
İyi akşamlar tatlım ohh çok şükür bak işte biranları biranlarını tutmuyor onlarda üzmek istemez bizi sadece psikolojileri o an onları yaptırıyor bizede burda dua ve sabırdan başka birşey düşmüyor herşeyde anlayış anlayış anlayışiyi akşamlaar kızlar nasılsınız ben keyfimi düzelttim geldim orta yol bulduk bir şekildeah şu erkekler 1 kelimeleriyle bizi mutlu edebildiklerini bildikleri halde neden böyle davranırlar acaba..
amin canımhaklısın aslında, şuana kadar daha çok kaygıyla geçirdik, neresi olacak nasıl olacak vs gibi birçok soru işaretleriyle kafamız meşgul oldu ama şuan Allaha şükür düzenimiz oturdu ve günler ardı ardına geçiyor. Son günlerde de artık havalar güzel olur inşallah biz de en azından bi yürüyüş yaparız, gezeriz canımız sıkılınca. Allah bütün sevenleri kavuştursun canım, bir şeyleri erteleyelim desek başka şehirlerdeyiz, artık oraya gidip de geri dönmek istemiyorum
sen nasılsın canım?
Ah canım kitap okuyabilsemde hangi türde olursa olsun okusam kafmaı veremiyorumki bu aralar beynim çok dolu işte bile okadar şeyi unutuyorumki bana söylenileni1saat sonra hatırlamıyorum aklım askerimde sanki hep :26:ilaç kullanıcam olmadı hafızam gitti sankiEvet Nilcim ve Sevgi Nehrimhaklısınız :) şu sıralar okumak istediğim çok kitap var ya... psikolojiyle ilgili kitaplar okuyorum ama uygulama kısmına gelince baya bi kısmı aklımdan siliniyor siz ne tür kitaplar okumayı seviyorsunuz arkadaşlar?
hoşgeldin tatlım:) aranızın düzelmesine sevindimkesinlikle ben de bu soruyu çok sorguluyorum ama henüz bir cevap bulamadım:26:
ağzından bal damlıyor kuzum gelsin gelsin o günler çabucak gelsinİyi akşamlar tatlım ohh çok şükür bak işte biranları biranlarını tutmuyor onlarda üzmek istemez bizi sadece psikolojileri o an onları yaptırıyor bizede burda dua ve sabırdan başka birşey düşmüyor herşeyde anlayış anlayış anlayış
Havalar düzelince askerlerimizde üşümüycek biraz daha rahatlıycak içimiz sonra gelicekler diye hazırlıklarımızın süslenmelerimiz olucak inşallah yaklaştıkça heyecanla sıkıştırsada güzel geçiçek şukadar şukadar derken bir bakıcaz şafak dogan güneş inşallah Aminİyim bende kuzum şafak doğan güneş demeyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?