Günaydın canım İstanbul da yagmurlubugün ikoncanımız hasretten aglamaklı azıcık olsun hep gülücek hali yokya
iyi ol kuzum sen buranın neşe pozitif kaynagısın haftaya bugun 31 dicem canım daha var 20 lere
Evet kuzum öyle oluyor şafağımız 85 atarsa 84kızlar şafak 85 atarsa 84 :)
kocam atarsa 84 diyorrrr
evet ist da havalar bozuk bahar gelsın çıcekler açsın ıstıyorum
cuma gunu bende karşı avrupa yakasına gecıcem.çunku askerımın carsısını kapamıslar hemde ıkıncı emre kadar yanı ne zaman acılır bılmıyoruz.barı evde durmım dedım yoksa bunalım takılıyorum abartıcam bu olayı :44:
teyzemlerle sohbet falan belkı ıyı gelır
kızlar şafak 85 atarsa 84 :)
kocam atarsa 84 diyorrrr
kızlar merak ettım 155 ınde ıkonu varmıydı denıyorum hemennn
:155: denedım bakalım
günaydınlar herkese
her yerde yağmur var demek ikoncanımız ondan ağlıyoo.. böle derin derin içten bi ağlaması var sanki, aman Allah bizleri ağlatmasın, hep yüzümüzü güldürsün inşallah
kızlar merak ettım 155 ınde ıkonu varmıydı denıyorum hemennn
:155: denedım bakalım
Evet kuzum öyle oluyor şafağımız 85 atarsa 84
İyi yapmışsın canım degişiklik iyigelir öyle diyorlarda birkaç güne kaldırırlar merak etme içini ferah tut acemiliklerinde hiç çarşı kullanmadılarda 1-2 haftadan birşey olmaz Allahın izniyle ben askerime öyle diyorum eger iptal ederlerse çarşı falan sakın üzülme 1buçuk ay çarşı kullanmadıkta biraz kullanmayız birşey olmazya havalarda soguk hem hep motive hep motive
günaydın kızlar, bende geldim sabah muhabbetine aşkımla konuştum az önce sesini duydum ya yine dünyalar benim oldu. bu arada martın ilk haftası ankara polatlıya gidiyor kesinleşti 20 gün orda olucaklar çadır kurucaklarmış( üşürmü acaba bilen varmı az önce bir ankara kelimesi geçti yazışmalarda askeri olan vardı dimi ankarada??
Öyle tabi canım çarşı çok iyi geliyor askerlerimize sivil insan görmeyi bile özlüyorlar biliyorum haklısın tabi görmek ister içi rahat etmez inşallah çabuk kaldırırılar sinirle yapılan birşeydir tatlımbende söledım ama ıste oda benı goruyor ya carsıdan carsıya ondan uzuluyor degısıklık oluyor ıste bır kac saat dısarıda zaman gecırmek ama yapacak bırsey yok canı sagolsun
günaydın kızlar, bende geldim sabah muhabbetine aşkımla konuştum az önce sesini duydum ya yine dünyalar benim oldu. bu arada martın ilk haftası ankara polatlıya gidiyor kesinleşti 20 gün orda olucaklar çadır kurucaklarmış( üşürmü acaba bilen varmı az önce bir ankara kelimesi geçti yazışmalarda askeri olan vardı dimi ankarada??
:85:Günaydın arkadaşlar şafağımız 85 :85:
PLakalara son 4
İkoncanlarımız bugün pek bir asi pek bir özlem dolu hasretlik canımıza taketti artık sanırım
Günaydın canım İstanbul da yagmurlubugün ikoncanımız hasretten aglamaklı azıcık olsun hep gülücek hali yokya
günaydınlar herkese
her yerde yağmur var demek ikoncanımız ondan ağlıyoo.. böle derin derin içten bi ağlaması var sanki, aman Allah bizleri ağlatmasın, hep yüzümüzü güldürsün inşallah
günaydın canım..resmen bizi yansıtıyo ikoncanlarmızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?