349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın canım İstanbul da yagmurlu bugün ikoncanımız hasretten aglamaklı azıcık olsun hep gülücek hali yokya

evet ist da havalar bozuk bahar gelsın çıcekler açsın ıstıyorum

cuma gunu bende karşı avrupa yakasına gecıcem.çunku askerımın carsısını kapamıslar hemde ıkıncı emre kadar yanı ne zaman acılır bılmıyoruz.barı evde durmım dedım yoksa bunalım takılıyorum abartıcam bu olayı :44:

teyzemlerle sohbet falan belkı ıyı gelır

kızlar şafak 85 atarsa 84 :)
kocam atarsa 84 diyorrrr
Evet kuzum öyle oluyor şafağımız 85 atarsa 84

İyi yapmışsın canım degişiklik iyigelir öyle diyorlarda birkaç güne kaldırırlar merak etme içini ferah tut acemiliklerinde hiç çarşı kullanmadılarda 1-2 haftadan birşey olmaz Allahın izniyle ben askerime öyle diyorum eger iptal ederlerse çarşı falan sakın üzülme 1buçuk ay çarşı kullanmadıkta biraz kullanmayız birşey olmazya havalarda soguk hem hep motive hep motive

günaydınlar herkese
her yerde yağmur var demek ikoncanımız ondan ağlıyoo.. böle derin derin içten bi ağlaması var sanki, aman Allah bizleri ağlatmasın, hep yüzümüzü güldürsün inşallah

günaydınlar herkese
her yerde yağmur var demek ikoncanımız ondan ağlıyoo.. böle derin derin içten bi ağlaması var sanki, aman Allah bizleri ağlatmasın, hep yüzümüzü güldürsün inşallah

Günaydın tatlım evet ikoncanlarımızda ona ağlıyor İstanbulda askerimin yokluguna aglıyor rabbim aglatmasın artık mayısta güneş açar seviniriz yagmurda yok aglamakta aglarsakta mutluluktan olsun inşallah

bende söledım ama ıste oda benı goruyor ya carsıdan carsıya ondan uzuluyor degısıklık oluyor ıste bır kac saat dısarıda zaman gecırmek ama yapacak bırsey yok canı sagolsun

günaydın kızlar, bende geldim sabah muhabbetine aşkımla konuştum az önce sesini duydum ya yine dünyalar benim oldu. bu arada martın ilk haftası ankara polatlıya gidiyor kesinleşti 20 gün orda olucaklar çadır kurucaklarmış ( üşürmü acaba bilen varmı az önce bir ankara kelimesi geçti yazışmalarda askeri olan vardı dimi ankarada??

ben ankarada yasıyorum canımmm
üşümez merak etmeeee tatlım

bende söledım ama ıste oda benı goruyor ya carsıdan carsıya ondan uzuluyor degısıklık oluyor ıste bır kac saat dısarıda zaman gecırmek ama yapacak bırsey yok canı sagolsun
Öyle tabi canım çarşı çok iyi geliyor askerlerimize sivil insan görmeyi bile özlüyorlar biliyorum haklısın tabi görmek ister içi rahat etmez inşallah çabuk kaldırırılar sinirle yapılan birşeydir tatlım

Günaydın canımcım ohh negüzel olmuş öyle Ankara güvenli iyi biryer çok üşümez sanırım tatlım havası sert degil çok gidip geldim ankaraya kışları çok olmasada biliyorum

Yarenlerim ben haritayı paintte boyuyamıyorum başka bir yolu varmı indirdigim haritadanmı bir sorun var siz nasıl yapıcaksınız ?

Son düzenleme:
Günaydııın dünyanın en güzel asker yarenleriii
izmirden bildiriyorum : İzmir'de bugün bahar havası var izmir benim için seviniyor askerim usta birliğine gittiğinden beri çarşıya çıkmadı mart başında komutanla konuşcam gelirsin dedi çook mutluyuuum çook

benim askerim çankaya da orası tepemiş yani soguk ama her yer aynı degıldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…