Evet Nilcim ve Sevgi Nehrimhaklısınız :) şu sıralar okumak istediğim çok kitap var ya... psikolojiyle ilgili kitaplar okuyorum ama uygulama kısmına gelince baya bi kısmı aklımdan siliniyor siz ne tür kitaplar okumayı seviyorsunuz arkadaşlar?
Canım balık seviyorsan hafızaya iyi geliyor diyorlar. ton balığı pratik olur evden sandviç hazırlayıp işe bile götürebilirsin, okul yıllarımda çok yapardımAh canım kitap okuyabilsemde hangi türde olursa olsun okusam kafmaı veremiyorumki bu aralar beynim çok dolu işte bile okadar şeyi unutuyorumki bana söylenileni1saat sonra hatırlamıyorum aklım askerimde sanki hep :26:ilaç kullanıcam olmadı hafızam gitti sankiOkusam ama gizemli kitapları seviyorum ben sonunu merak ettirici sürükleyici geneldede film izlerken öyle filmler seciyorum özellikle korku filmleri birde romantik komediler
canım o konuda ben de Adem Güneş'in kitaplarını aldım, tavsiye ederim ayrıca nette radyo programlarının arşivi de var, dinleyebilirsinben de psikoloji kitaplarıyla yakından ilgileniyorum özellikle çocuk psikolojisi ilgimi çeker onların ruhlarına inebilmek,onları daha doğru algılamak adına bu yönümü geliştirmeyi çok istiyorumhatta bir kursa katılmıştım ''anne çocuk eğitimi'' sınıftaki tek bekar olarak sertefikamı almıştım şu sıralarda evlilik üzerine netten yazılar okuyorum bilhassa islamda aile hayatı bakalım inşallah okuduklarımızı aklımızın bir kenarına yazıyoruzdur
iyi akşamlaar kızlar nasılsınız ben keyfimi düzelttim geldim orta yol bulduk bir şekildeah şu erkekler 1 kelimeleriyle bizi mutlu edebildiklerini bildikleri halde neden böyle davranırlar acaba..
çok güzelmiş bu şarkı neşem yerine geldikızlar gülşen'' yatcaz kakcaz ordayım'' şarkısını dinlesenize hehe tam bizim psikolojimize uygun bir şarkı dinlerken güldüm baya
canım iyiymişkızlar gülşen'' yatcaz kakcaz ordayım'' şarkısını dinlesenize hehe tam bizim psikolojimize uygun bir şarkı dinlerken güldüm baya
canım o konuda ben de Adem Güneş'in kitaplarını aldım, tavsiye ederim ayrıca nette radyo programlarının arşivi de var, dinleyebilirsinbelki de dinliyorsundur yaa biliyor musun ben de üni.de anne baba eğitimi dersine katılıp sertifika almıştım emek veriyoruz inşallah her şey iyi olur canım, gerçi bizim anne babamız bu işlerin hiç eğitimini mi almış dimi, bizim nesilde bi bilinçlilik hali var ki kitaplar cdler kurslar yani düşünüyorum, bizleri onlar yetiştirdi, şimdi biz korkuyoruz yeterli olabilecek miyiz çocuklarımıza diye. (ay biraz sesli düşünmüş oldum)
çok güzelmiş bu şarkı neşem yerine geldi
keşke şarkıdaki gibi son 3 günümüz olaydııııDİLE KOLAY AMA ZOR, HASRETİNİ BANA SOR
BU NASIL BİR GERİ SAYIM, YERİNDE SAYIYOR HER GÜN
BİNEYİM ARABAYA, BİR VARAYIM ORAYA
300 BİN YIL GİBİ GELİYOR BANA
ŞU SON 3 GÜN
YATCAZ KALKCAZ, YATCAZ KALKCAZ, YATCAZ KALKCAZ
HOOOP ORDAYIM
DAĞLAR, BAYIRLAR, O UZUN YOLLAR
HEPSİ HİKAYE, FİRARDAYIM
sözlere bakın yaaa hehe 349. dönem yarenlerine gitsin
asker yarenleri günaydınlar...
nasılsınız moreller nasıl?
bugun ki şafak ikonu
1 Ay 10 gün kalmıs ya şu 10 gün biteydiiii
günaydınnn kızlarrrr
:85: safak ıkonumuz bakalım bugun bıze ne mesaj verıyorr...
bugun Ankara da yağmur var
günaydınnn kızlarrrr
günaydınnn kızlarrrr
Günaydın canım iyim çok şükür sen nasılsın?biter kuzum biter 10gün neki haftaya bugün gelmiş olucaksın 20lere nerdeyse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?