349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben de psikoloji kitaplarıyla yakından ilgileniyorum özellikle çocuk psikolojisi ilgimi çeker onların ruhlarına inebilmek,onları daha doğru algılamak adına bu yönümü geliştirmeyi çok istiyorum hatta bir kursa katılmıştım ''anne çocuk eğitimi'' sınıftaki tek bekar olarak sertefikamı almıştım şu sıralarda evlilik üzerine netten yazılar okuyorum bilhassa islamda aile hayatı bakalım inşallah okuduklarımızı aklımızın bir kenarına yazıyoruzdur

Canım balık seviyorsan hafızaya iyi geliyor diyorlar. ton balığı pratik olur evden sandviç hazırlayıp işe bile götürebilirsin, okul yıllarımda çok yapardım ay ben öğrenciliğimi özledim ya
gizemli kitapları ben de severim canım o zaman Harry Potter serisini okumuşsundur veya Yüzüklerin efendisini :)

kızlar gülşen'' yatcaz kakcaz ordayım'' şarkısını dinlesenize hehe tam bizim psikolojimize uygun bir şarkı dinlerken güldüm baya

canım o konuda ben de Adem Güneş'in kitaplarını aldım, tavsiye ederim ayrıca nette radyo programlarının arşivi de var, dinleyebilirsin belki de dinliyorsundur yaa biliyor musun ben de üni.de anne baba eğitimi dersine katılıp sertifika almıştım emek veriyoruz inşallah her şey iyi olur canım, gerçi bizim anne babamız bu işlerin hiç eğitimini mi almış dimi, bizim nesilde bi bilinçlilik hali var ki kitaplar cdler kurslar yani düşünüyorum, bizleri onlar yetiştirdi, şimdi biz korkuyoruz yeterli olabilecek miyiz çocuklarımıza diye. (ay biraz sesli düşünmüş oldum)

iyi akşamlaar kızlar nasılsınız ben keyfimi düzelttim geldim orta yol bulduk bir şekilde ah şu erkekler 1 kelimeleriyle bizi mutlu edebildiklerini bildikleri halde neden böyle davranırlar acaba..

gözünaydın canım..bunu anlamak zor geliyo galiba onlara..bizde bi tartış bi barış olduk Allahtan ufak şeyler..hepimizde çok mutlu olalım ve şu süreci artık bi an önce hayırlısıyla atlatalım inşallah..

evet canım biliyorum radyo programlarını dinliyorum ara ara inşallah canım iyi olsun diye uğraşıyoruz emek veriyoruz Rabbim karşılıksız bırakmaz hiçbir emeği.. o zaman bu kadar bilinçli değillerdi annelerimiz evet ama imkanlar da şimdi ki gibi değildi elimizden geleni yapalım sonra Allah'a tevekkül edelim

çok güzelmiş bu şarkı neşem yerine geldi

DİLE KOLAY AMA ZOR, HASRETİNİ BANA SOR
BU NASIL BİR GERİ SAYIM, YERİNDE SAYIYOR HER GÜN

BİNEYİM ARABAYA, BİR VARAYIM ORAYA
300 BİN YIL GİBİ GELİYOR BANA
ŞU SON 3 GÜN

YATCAZ KALKCAZ, YATCAZ KALKCAZ, YATCAZ KALKCAZ
HOOOP ORDAYIM
DAĞLAR, BAYIRLAR, O UZUN YOLLAR
HEPSİ HİKAYE, FİRARDAYIM

sözlere bakın yaaa hehe 349. dönem yarenlerine gitsin

keşke şarkıdaki gibi son 3 günümüz olaydıııı

İyi geceler kızlar, şafak 85 ikonunu merakımdan çıkmadan önce bi bakayım dedim sayfaya

veee :85: bu da benim gibi puffffluyor şu saatte kariyer sitelerinden iş arıyorum askerime...

Dua edelim inşallah Allah herkese gönlüne göre versin her şeyin hayırlısını...

asker yarenleri günaydınlar...

nasılsınız moreller nasıl?

bugun ki şafak ikonu

1 Ay 10 gün kalmıs ya şu 10 gün biteydiiii

Son düzenleme:
:85:Günaydın arkadaşlar şafağımız 85:85:
PLakalara son 4

İkoncanlarımız bugün pek bir asi pek bir özlem dolu hasretlik canımıza taketti artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…