Günaydın tatlım şu ikoncanları neden enbaşından düşünmemişiz hep bizi anlatıyor neyse geç olsunda güç olmasın:13:
kayseride yağmurlu..soğuk..ama az kaldı bol güneşli günlere
Günaydııın dünyanın en güzel asker yarenleriii
izmirden bildiriyorum : İzmir'de bugün bahar havası var izmir benim için seviniyor askerim usta birliğine gittiğinden beri çarşıya çıkmadı mart başında komutanla konuşcam gelirsin dedi çook mutluyuuum çook
Günaydın kuzum ohh bahar havasıyla sanada gelmiş güzel bir haber inşallah askerin izin alır görürsün birazcıkta olsa hasret giderirsiniz böyle işte umutlu ol bakıyımGünaydııın dünyanın en güzel asker yarenleriii
izmirden bildiriyorum : İzmir'de bugün bahar havası var izmir benim için seviniyor askerim usta birliğine gittiğinden beri çarşıya çıkmadı mart başında komutanla konuşcam gelirsin dedi çook mutluyuuum çook
Günaydın canım çok şükür iyi olmana çok sevindimgünaydın kızlaaarr :85:
kötü geçirilen bir gecenin sonunda sabah kocaman bir oh çektim ve çook mutluyum :86: malatya soğuk hafiften kar yağıyor ama o bile mutluluğuma engel değil..
plakalara 4 gün..
artık yavaş yavaş rejim yapmaya başlamalıyım..askerim gelmeden çıkan şu göbeği eritmem gerekiyo :85:
bencede..gecde olsa bulundu..biliyomusun canım dün benmki çok iyiydi..kuzeni izmire giderken ona ugramış..mutlu olmuş sesi falan bi başka geliyodu..o mutlu olunca bende çok iyi oluyorum:))
günaydın canım..ne güzel gidip görürsün inşallah askerini..hep böle mutlu ol inşallah
Günaydın kuzum ohh bahar havasıyla sanada gelmiş güzel bir haber inşallah askerin izin alır görürsün birazcıkta olsa hasret giderirsiniz böyle işte umutlu ol bakıyım
Günaydın canım çok şükür iyi olmana çok sevindimhiçbirşey engel olmasın güzel düşünmemize askerlerimiz iyi biz iyiz verirsin verirsin ufacık göbecikten birşey olmaz özlem yediriyor galiba ben yiyemiyorum dişlerimden dolayı yoksa bende alırdım iyice gidiyor benden
Çok sevindim tatlım bak ne dedim heranları farklı psikolojik biz herzaman anlayış sabır bizen düşen bu gülümse artık ve bundan sonra farklı şeyler aklımıza getirmek yok biz bile girdik askerlik psikolojisine yadeger ama
Yarenlerim bundan sonra böyle olun aklımıza getirmek yok kötü şeyler güzel düşünelim güzel olsun
Günaydın kuzum ohh bahar havasıyla sanada gelmiş güzel bir haber inşallah askerin izin alır görürsün birazcıkta olsa hasret giderirsiniz böyle işte umutlu ol bakıyım
Günaydın canım çok şükür iyi olmana çok sevindimhiçbirşey engel olmasın güzel düşünmemize askerlerimiz iyi biz iyiz verirsin verirsin ufacık göbecikten birşey olmaz özlem yediriyor galiba ben yiyemiyorum dişlerimden dolayı yoksa bende alırdım iyice gidiyor benden
Çok sevindim tatlım bak ne dedim heranları farklı psikolojik biz herzaman anlayış sabır bizen düşen bu gülümse artık ve bundan sonra farklı şeyler aklımıza getirmek yok biz bile girdik askerlik psikolojisine yadeger ama
Yarenlerim bundan sonra böyle olun aklımıza getirmek yok kötü şeyler güzel düşünelim güzel olsun
nehirnilliim hayranım şu pozitif enerjine yahu maşallah sana teşekkür ederim kuzum benim mutlu olalım umutlu olalımGünaydın kuzum ohh bahar havasıyla sanada gelmiş güzel bir haber inşallah askerin izin alır görürsün birazcıkta olsa hasret giderirsiniz böyle işte umutlu ol bakıyım
Kıyamam ya kuzum kavuşucaz az kaldı merak eder tabi neden etmesin bizden daha çok düşüncedeler şuan emin olhaklısın canım bi de okul başlayınca arttı aramaları merak ediyomuş bilsem hiç tatil yapmazdım dedim..:))
Bende iş olmasa hiç adım atmam dışarıyada iş yüzünden mecburumevet ya sorma o burdan gittikten sonra çok dışarı çıkmadım..evde kalınca da sürekli abur cubur yedimşimdi onun derdine düştüm
ohh maşallah hep böyle mutlu olalım yarenler
nehirnilliim hayranım şu pozitif enerjine yahu maşallah sana teşekkür ederim kuzum benim mutlu olalım umutlu olalım
Kıyamam ya kuzum kavuşucaz az kaldı merak eder tabi neden etmesin bizden daha çok düşüncedeler şuan emin ol
Bende iş olmasa hiç adım atmam dışarıyada iş yüzünden mecburum2ayımız var rahat gider tatlım enfazla 1-2 kilo almışsındır gider azcık sabahları koş olmadı yemekten kessen bile gider
Teşekkür ederim tatlım yapım bu normaldede görsen hep neşeli güleryüzlüyümaskerim gidince birazcık suratsız oldum bardagın dolu tarafından görmek güzel düşünmektende hiç zarar gelmiyor çok şükür bunu deniyorum
Orda herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezler yarenlerim o yüzden gelecek birgün gelecek elbet
Günaydın canımcım ohh negüzel olmuş öyleAnkara güvenli iyi biryer çok üşümez sanırım tatlım havası sert degil çok gidip geldim ankaraya kışları çok olmasada biliyorum
Yarenlerim ben haritayı paintte boyuyamıyorum başka bir yolu varmı indirdigim haritadanmı bir sorun var siz nasıl yapıcaksınız ?
Günaydııın dünyanın en güzel asker yarenleriii
ayy inşallah canım dediğin gibidir biraz tedirginim aslında onun için iyi olucak değişiklik olması hızlı zaman geçmesi demek seviniyor oyüzden bende mutlu oluyorum o sevinince belki burdaki kadar rahat konuşamayız diyorum bakalım nasıl olucak allah sesinden mahrum etmesin bi avuntum sesi var onuda duyamazsam yanarım vallahi
sevgilimde oralarda havanın güzel olmasına çok sevindim sıcağı çok sever. benimde içimi açtın canım çok saol.
bu arada kızlar canım bi konuda çok sıkkın diyet konusu açılmışken solıyım. ben nedense kilo veremiyorum 1 ay oldu bugün tam ocak 21 de başlamıştım ve deli gibi diyet yapıyorum arada yaptığım kaçamaklar 1 elin parmağını geçmez sadece 3 kılo vermişim dün akşamdan beri sinir oldum. spora bugün başlıyorum akşamları yattığım içinmi acaba diyo düşündüm bütün gece sonra rüyamda askerimi gördüm bana çok kilo almışsın diyodu 10 gün sonra yanına gidicem napıcam bilmiyorum hızlandırmam lazım bu işi bişey yediğimde yok metebolizmammı yavaşladı acaba ???
gece felaket bir yağmur vardı ama bugün maşallah sanki nisan mayıs ayındayız..izmirde nerde canım şanslısınız izmirde zorluk çekmez
Hiç unutulurmusun canım hoşgeldinUnutuldummm sanırım
Amin canım benim inşallah cümlemiz mutlu olalım rabbim hayırlısını nasip etsin çok teşekkür ederim bende dua ediyorum herkes için biranönce kavuşalım askerlerimizegülen yüzüne hiç bir zaman gölge düşmesin canım her zaman desteksin en içten duygularımla dua ediyorum senin ve diğer asker bekleyenleri için
ayy inşallah canım dediğin gibidir biraz tedirginim aslında onun için iyi olucak değişiklik olması hızlı zaman geçmesi demek seviniyor oyüzden bende mutlu oluyorum o sevinince belki burdaki kadar rahat konuşamayız diyorum bakalım nasıl olucak allah sesinden mahrum etmesin bi avuntum sesi var onuda duyamazsam yanarım vallahi
sevgilimde oralarda havanın güzel olmasına çok sevindim sıcağı çok sever. benimde içimi açtın canım çok saol.
bu arada kızlar canım bi konuda çok sıkkın diyet konusu açılmışken solıyım. ben nedense kilo veremiyorum 1 ay oldu bugün tam ocak 21 de başlamıştım ve deli gibi diyet yapıyorum arada yaptığım kaçamaklar 1 elin parmağını geçmez sadece 3 kılo vermişim dün akşamdan beri sinir oldum. spora bugün başlıyorum akşamları yattığım içinmi acaba diyo düşündüm bütün gece sonra rüyamda askerimi gördüm bana çok kilo almışsın diyodu 10 gün sonra yanına gidicem napıcam bilmiyorum hızlandırmam lazım bu işi bişey yediğimde yok metebolizmammı yavaşladı acaba ???
canımmm gerçekten sabırlı olmalısın..senin sevdiğin yine unutmamış sana küçük de olsa bir heiye göndermiş..kendimden örnek vereyim..geçen ay benim doğum günümdü ve benim askerim dpğum günümü unuttu..bekliyo insan..hediye değil ama güzel bir kaç cümle..ama unuttu işte..ben hiç hatırlatmadım..onunla hiç bişi yokmuş gibi konuştum..tabi çok ama çok kırıldım..ister istemez bir tavır alma durumu oldu..haftasına çarşı iznine çıktığında benim facebook adresimden gelen tebrikleri görünce kafasına dank etmiş..aradı özür diledi..tüm arkadaşları sen ayvayı yedin, sana hiç hatırlatmadıysa daha büyük sonuçlar olacak diye baya bir gözünü korkutmuşlar..bende şimdi askersin çok bişi söylemiyorum, sana kırıldım ama gelince bunun hesabını senden sorucam dedim..yine binlerce özür diledi ve kapandı konu..tabi şimdilik..geldiğinde bu konu başını baya bir ağrıtacak
Hiç unutulurmusun canım hoşgeldin
Amin canım benim inşallah cümlemiz mutlu olalım rabbim hayırlısını nasip etsin çok teşekkür ederim bende dua ediyorum herkes için biranönce kavuşalım askerlerimize
Canım belki orda daha rahat olucak neren biliyorsun şimdiden böyle şeyler düşünüpte canını sıkma dur bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyleröyle böyle geçiçek sonuçta hatta zaman daha çabuk geçiçektir askerine alışık düzeni hareketlenirse geri geldiginde kaçgün geçmiş olucak daha iyi olucaktır inşallah kilo konusundada öyle biranda verilmiyor kilo tatlım herzaman en başında 3kilo gider vücutta biriken bazı sular falan sonra yavaş yavaş gidicek bir bakıcaksın düşmüşsün biranda anlaşılmaz şimdiden böyle düşünüp motiveni düşürme sakın aynen devam bol bolda su iç acayip hızlandırıyor metabolizmayı
inşallah oledir canım birden düşüveririm. sinirim bozuluyor ama vazgeçmiyorum daha çok hırs yapıyorum iyice azaltıyorum yiyeceklerimi şimdi sabah kahvaltısına döndürdüm conflekse bakalım bugünde spor başlasın belki hızlanır biraz daha. suyuda günde 2 litre falan içiyorum yani anlamadım iyi haberler veririm inşallah en kısa zamanda
Suyu içiyorsan hiç tasalanma canımcım gidicek inan bana askerin gelene kadar muhakkak gidicek kilolar enbaşında hep böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?