349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlaaarr :85:

kötü geçirilen bir gecenin sonunda sabah kocaman bir oh çektim ve çook mutluyum :86: malatya soğuk hafiften kar yağıyor ama o bile mutluluğuma engel değil..

plakalara 4 gün..

artık yavaş yavaş rejim yapmaya başlamalıyım..askerim gelmeden çıkan şu göbeği eritmem gerekiyo :85:

Son düzenleme:
Günaydın tatlım şu ikoncanları neden enbaşından düşünmemişiz hep bizi anlatıyor neyse geç olsunda güç olmasın :13:

bencede..gecde olsa bulundu..biliyomusun canım dün benmki çok iyiydi..kuzeni izmire giderken ona ugramış..mutlu olmuş sesi falan bi başka geliyodu..o mutlu olunca bende çok iyi oluyorum:))

günaydın canım..ne güzel gidip görürsün inşallah askerini..hep böle mutlu ol inşallah

Günaydın kuzum ohh bahar havasıyla sanada gelmiş güzel bir haber inşallah askerin izin alır görürsün birazcıkta olsa hasret giderirsiniz böyle işte umutlu ol bakıyım
Günaydın canım çok şükür iyi olmana çok sevindim hiçbirşey engel olmasın güzel düşünmemize askerlerimiz iyi biz iyiz verirsin verirsin ufacık göbecikten birşey olmaz özlem yediriyor galiba ben yiyemiyorum dişlerimden dolayı yoksa bende alırdım iyice gidiyor benden
bencede..gecde olsa bulundu..biliyomusun canım dün benmki çok iyiydi..kuzeni izmire giderken ona ugramış..mutlu olmuş sesi falan bi başka geliyodu..o mutlu olunca bende çok iyi oluyorum:))

Çok sevindim tatlım bak ne dedim heranları farklı psikolojik biz herzaman anlayış sabır bizen düşen bu gülümse artık ve bundan sonra farklı şeyler aklımıza getirmek yok biz bile girdik askerlik psikolojisine ya deger ama

Yarenlerim bundan sonra böyle olun aklımıza getirmek yok kötü şeyler güzel düşünelim güzel olsun

haklısın canım bi de okul başlayınca arttı aramaları merak ediyomuş bilsem hiç tatil yapmazdım dedim..:))

evet ya sorma o burdan gittikten sonra çok dışarı çıkmadım..evde kalınca da sürekli abur cubur yedim şimdi onun derdine düştüm

ohh maşallah hep böyle mutlu olalım yarenler

nehirnilliim hayranım şu pozitif enerjine yahu maşallah sana teşekkür ederim kuzum benim mutlu olalım umutlu olalım

haklısın canım bi de okul başlayınca arttı aramaları merak ediyomuş bilsem hiç tatil yapmazdım dedim..:))
Kıyamam ya kuzum kavuşucaz az kaldı merak eder tabi neden etmesin bizden daha çok düşüncedeler şuan emin ol
evet ya sorma o burdan gittikten sonra çok dışarı çıkmadım..evde kalınca da sürekli abur cubur yedim şimdi onun derdine düştüm

ohh maşallah hep böyle mutlu olalım yarenler
Bende iş olmasa hiç adım atmam dışarıyada iş yüzünden mecburum 2ayımız var rahat gider tatlım enfazla 1-2 kilo almışsındır gider azcık sabahları koş olmadı yemekten kessen bile gider
nehirnilliim hayranım şu pozitif enerjine yahu maşallah sana teşekkür ederim kuzum benim mutlu olalım umutlu olalım

Teşekkür ederim tatlım yapım bu normaldede görsen hep neşeli güleryüzlüyüm askerim gidince birazcık suratsız oldum bardagın dolu tarafından görmek güzel düşünmektende hiç zarar gelmiyor çok şükür bunu deniyorum

Orda herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezler yarenlerim o yüzden gelecek birgün gelecek elbet

gülen yüzüne hiç bir zaman gölge düşmesin canım her zaman desteksin en içten duygularımla dua ediyorum senin ve diğer asker bekleyenleri için

ayy inşallah canım dediğin gibidir biraz tedirginim aslında onun için iyi olucak değişiklik olması hızlı zaman geçmesi demek seviniyor oyüzden bende mutlu oluyorum o sevinince belki burdaki kadar rahat konuşamayız diyorum bakalım nasıl olucak allah sesinden mahrum etmesin bi avuntum sesi var onuda duyamazsam yanarım vallahi

sevgilimde oralarda havanın güzel olmasına çok sevindim sıcağı çok sever. benimde içimi açtın canım çok saol.

bu arada kızlar canım bi konuda çok sıkkın diyet konusu açılmışken solıyım. ben nedense kilo veremiyorum 1 ay oldu bugün tam ocak 21 de başlamıştım ve deli gibi diyet yapıyorum arada yaptığım kaçamaklar 1 elin parmağını geçmez sadece 3 kılo vermişim dün akşamdan beri sinir oldum. spora bugün başlıyorum akşamları yattığım içinmi acaba diyo düşündüm bütün gece sonra rüyamda askerimi gördüm bana çok kilo almışsın diyodu 10 gün sonra yanına gidicem napıcam bilmiyorum hızlandırmam lazım bu işi bişey yediğimde yok metebolizmammı yavaşladı acaba ???

gece felaket bir yağmur vardı ama bugün maşallah sanki nisan mayıs ayındayız..izmirde nerde canım şanslısınız izmirde zorluk çekmez

gece felaket bir yağmur vardı ama bugün maşallah sanki nisan mayıs ayındayız..izmirde nerde canım şanslısınız izmirde zorluk çekmez

evet oda soyledi gece çok yağmur yağdığını bide gece nöbeti vardı kıyamam ben ona canım önce bornovadaydı şimdi menemene geçti ama bornova daha iyiydi diyor menemen biraz sürgün yeriymiş o açıdan sıkıntılı olduğunu anlatıyor. senin askerin nerdeydi?

Unutuldummm sanırım
Hiç unutulurmusun canım hoşgeldin
gülen yüzüne hiç bir zaman gölge düşmesin canım her zaman desteksin en içten duygularımla dua ediyorum senin ve diğer asker bekleyenleri için
Amin canım benim inşallah cümlemiz mutlu olalım rabbim hayırlısını nasip etsin çok teşekkür ederim bende dua ediyorum herkes için biranönce kavuşalım askerlerimize

Canım belki orda daha rahat olucak neren biliyorsun şimdiden böyle şeyler düşünüpte canını sıkma dur bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler öyle böyle geçiçek sonuçta hatta zaman daha çabuk geçiçektir askerine alışık düzeni hareketlenirse geri geldiginde kaçgün geçmiş olucak daha iyi olucaktır inşallah kilo konusundada öyle biranda verilmiyor kilo tatlım herzaman en başında 3kilo gider vücutta biriken bazı sular falan sonra yavaş yavaş gidicek bir bakıcaksın düşmüşsün biranda anlaşılmaz şimdiden böyle düşünüp motiveni düşürme sakın aynen devam bol bolda su iç acayip hızlandırıyor metabolizmayı

Canım ya aynı durumdayız benim de doğum günümü unuttu isteiğim sadece hatırlaması idi ama unuttu sonra bende tavır aldım bikaç saat :)) fazla dayanamadım ama diyor burda zamanı unutuyorum gelince telafi edecem diye çok özür diledi bende canına okumak için dönüşünü bekliyorum

inşallah oledir canım birden düşüveririm. sinirim bozuluyor ama vazgeçmiyorum daha çok hırs yapıyorum iyice azaltıyorum yiyeceklerimi şimdi sabah kahvaltısına döndürdüm conflekse bakalım bugünde spor başlasın belki hızlanır biraz daha. suyuda günde 2 litre falan içiyorum yani anlamadım iyi haberler veririm inşallah en kısa zamanda

Suyu içiyorsan hiç tasalanma canımcım gidicek inan bana askerin gelene kadar muhakkak gidicek kilolar enbaşında hep böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…