- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
inşallah kuzucum inşallah ilk sana vericem hayırlı haberi :)))
canım havalar ısınınca daha güzel veririz kiloları daha iyi oluyor nedenseinşallah kuzucum inşallah ilk sana vericem hayırlı haberi :)))
evet oda soyledi gece çok yağmur yağdığını bide gece nöbeti vardı kıyamam ben onacanım önce bornovadaydı şimdi menemene geçti ama bornova daha iyiydi diyor menemen biraz sürgün yeriymiş o açıdan sıkıntılı olduğunu anlatıyor. senin askerin nerdeydi?
asker yarenleri nasılsınız bakayım ? ^^
ıyı olmaya calısıyoruz canım.bugun de bıttı benım ıcın 10 dk sonra cıkıyoruz mesaı bıtıyor
Albümüne baktım canım, maşallah güzel arkadaşımaablüm yaptım kızlar:26:
ne iş yapıyosun canım?..evet bugün de bitti çok şükür..
Albümüne baktım canım, maşallah güzel arkadaşımafotoğraflarının hepsi birbirinden güzel
Selam kızlar nasılsınız
ıyıyız tatlım sen nasılsın bugun de bıttı sayılır cok sukur
Biraz sıkıntılı bir gündü iyi olmaya çalışıyorum bu arada fotografların cok güzel maşallah nazar değmesin.
ablüm yaptım kızlar:26:
nazlıcım baktım albümüne çok güzel görünüyosun canım
iyi akşamlar kızlar nasısınız??? demin askerimle konuştum morali baya kötüydü yarın 6 günlük bir eğitime gidicekler, çadırda kalcaklar ve dünyayla ilişkileri tamamen kesilicekmiş o kadar takmış ki kafaya kantin yok,banyo yok, tuvalet yokdiyip durdu zavallım ölmez sağ kalırsam haftaya çarşamba görüşürüz dedi kıyamam yaa diyo ki beklediğimden çok daha zor oldu kıbrısta askerlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?