349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım sen güçlü dur ki o da senden güç alsın umarım sorunsuz en kolay bir şekilde atlatırlar bu 6 günü

valla telefonda olur olmaz şeylere bile gülüyorum artık anla :26: olabildiğince neşeli konuştum ama kapatınca işte takıyorum kafaya nasıl yapcak, nasıl etcek diye
haklısın canım kafaya takılmıcak gibi değil ama bol bol dua et onun için elinden başka birşey gelmez

haklısın canım kafaya takılmıcak gibi değil ama bol bol dua et onun için elinden başka birşey gelmez

evet öyle yapıcam inşallah hatta ona da söz verdim bak merak etme hergün dua edicem sana dedim saolun sizlerin yorumları gerçekten içimi rahatlatıyo inşallah sevinceğimiz günler yakın:13:

evet öyle yapıcam inşallah hatta ona da söz verdim bak merak etme hergün dua edicem sana dedim saolun sizlerin yorumları gerçekten içimi rahatlatıyo inşallah sevinceğimiz günler yakın:13:

Canım inşallah çabucak atlatırsınız allah sabır versin ikinize de yardımcınız olsun

inşallah canım bakalım haftaya çarşamba görüşebilcez o güne kadar sabırla ve duayla beklicem:26:

hep bırlıkte atlatıcaz ınsallah bu kotu gunlerı canım.Rabbım sabır versın hepımıze.askerlerımıze.benimkininde 3 haftalık çarsısını kapamıslar az önce konustuk poff

Son düzenleme:
hep bırlıkte atlatıcaz ınsallah bu kotu gunlerı canım.Rabbım sabır versın hepımıze.askerlerımıze.benimkininde 3 haftalık çarsısını kapamıslar az önce konustuk poff

evet canım burda paylaşmak bile inan insanın içini rahatlatıyor sonuçta birbirimizi en iyi yine bizler anlıyoruz aminnnnnnnnnnnnn
hadi yaa gelmesine şurda ne kaldı ki çarşı kapamakta neymiş son günlerinde bile huzur vermiyorlar resmen bu nasıl bişey anlamıyorum

evet 3 hafta demek ne demek ya hey Allah ım bızımkıde sınırlenmıs dıyor bundan sonra tören zamanı dıcem basım donuyor mıdem bulanıyor cıkmıcam törene dıye ısyanlarda

evet 3 hafta demek ne demek ya hey Allah ım bızımkıde sınırlenmıs dıyor bundan sonra tören zamanı dıcem basım donuyor mıdem bulanıyor cıkmıcam törene dıye ısyanlarda

haksız mı napsın işte sayılı gün geçer mantığıyla ikna etmekten başka da bişey yok inan yaptıkları herşey abuk ne diyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…