349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ve şafağımız :84: plakalara geldik bilee ondan sonra 70leri görücez ben össye hazırlanırken 10ar 10 ar sayardık 8 tane 10umuz kaldı hadi bakalım

saol tatlım yaa inşallah şuanda tek temennim bu inşallah o 6 gün 6 sn gibi geçer ,Rabbimin yanında zor değil ki dedim biraz rahatladı garibim
okudum yazdıklarını kuzum inşallahhh çabucak geçer o 6 gün moralini yüksek tut canım bak plakalara geldik bile :)

ve şafağımız :84: plakalara geldik bilee ondan sonra 70leri görücez ben össye hazırlanırken 10ar 10 ar sayardık 8 tane 10umuz kaldı hadi bakalım

heheh canım ne güzel yöntemmiş bu sanki daha az kalmış gibi duruyor

:84:Günaydın arkadaşlar şafağımız 84:84:
PLakalara son 3

Ve yine bizi anlatan ikoncanlar şafak ikonumuz banane ben askerimi istiyorum banane çok özledim diyor plakalara düşme ikonumuzda merhaba plakalar ben geldim diye sevinç gösteriyor

Gunaydınnn zeynepcıım ve butun asker yarenlerı sureklı takıp edıyrm ama herzaman yazamıyorumm 80lerde cok kaldık sankı gıbı gelmeye basladı bugun banada yaa plakalarda artık gelsinnn son 3 ama 3 sn gıbı gecıp gtsın

Ayyy banada az kalmıs gıbı geldı boylr hadı bakalım hergun saymayım dıyrm unutuyum bıraz haftada sayayım dıyrm ama olmuyo sureklı yedek subay sıtesını yenılıyrm:)))

aynen canım çok haklısın....
Günaydın kuzum

Günaydın canım evet biraz yavaş oldu ama sabırsızlanıyoruzya plakalara ondan tatlım

günaydıınnnn o değilde mart geldi inş 7 gün sonra şubatta devriliyor Allahım izniylee soonraa mayısı saymıyorum zaten mart ve nisan var önümüzde bitirmemiz gereken ...

hişşşt diyetçiler noldu nasıl gidiyor bakalım diyetler pikolata spor sonuc verdi mi veriyor mu?

ben rölantideym su an kaldım su an ama su araalr pek dıkkt edemedım almadımda cok sukur mayısta baslangıc ve sonucla bıldırım yaparım sıze

bakalım alabılırse evcı ıznı alıcak martta ıns mart sonu gorucem o zaman inşallahhhhh

günaydın kızlar nasılsınız ?

dün akşam askerimle konustuk törende uniformasındakı bayrak dustu dıye 3 hafta çarşisi kapatılmıs cok uzulmustu

bugun ki şafak ikonum

baksana bu ikonun bıle şaftı kaymışşş beklemekten olsa gerek

Son düzenleme:
günaydınlar herkese
plakalara demek son 3 zeynepciğimizin plakalara son 15 yazdığı zamanı hatırlıorum nedense, geçio be kızlar zaman öyle veya böyle geçiyo işte...

[video=youtube;R0jvosEk9Fw]http://www.youtube.com/watch?v=R0jvosEk9Fw&feature=share[/video]

son 3 gün kala bu şarkıyı dinlicem tüm gün size 3 gün kalmıs plakalara sizede gelsin kızlar

Günaydın canım inşallah evci çıkar görürsün eşini
Günaydın tatlım baktım resimlerine maşallah askerinlede çok yakışıyorsunuz nazar degmesininşallah o çarşı durumu düzelir gider ayak yapmazlar bunu askerine canım
günaydınlar herkese
plakalara demek son 3 zeynepciğimizin plakalara son 15 yazdığı zamanı hatırlıorum nedense, geçio be kızlar zaman öyle veya böyle geçiyo işte...

Günaydın canım benim benimde aklımda hepsi onları hatırladıkça hergün birkez daha şükrediyorum şükürler olsun

Sağol canım teşekkur ederım.oda ısyanlarda bahane edıp cıkmıcam törene dıye elımden gelenı yapıyorum tum törenlere gıdıyor bızımkı fazla ıyımser bu konuda en önden atlar her seyde 3 hafta kapatılıyor zaten gerıye ne kalıyorkı abartmıslar yanı

Bende akşam takılyıorum bu 3 hafta sonunu ıyı degerlendırmem lazım dıye gıcık oldu

kızdırma canım ama bak aklına neler sokuyorsun inşallah geri alırlar gerçekten bişey kalmıyor zaten dönücek okadar zaman sonra ayy söylemesi bile güzel bizimde kalsın oakdar inşallah

kızdırma canım ama bak aklına neler sokuyorsun inşallah geri alırlar gerçekten bişey kalmıyor zaten dönücek okadar zaman sonra ayy söylemesi bile güzel bizimde kalsın oakdar inşallah

sımdı cuma hastaneye gıdıcem ordan taksım kurtulusa gecıcem teyzemlere bunu duydu ya catlak kuzenım var bı tanede fena aklı ben de zaten ne yapım 1 yıl olmus teyzemı görmeyelı.bende hafta sonu genelde gezen bırı degılım bır degısıklık olur dıye dusundum belkı ufak bır alısverıs de yaparım.daha ıyı aklı bende kalsın hem daha sık arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…