saol tatlım yaa inşallah şuanda tek temennim bu inşallah o 6 gün 6 sn gibi geçer ,Rabbimin yanında zor değil ki dedim biraz rahatladı garibim
iyi demişsin canım, hep beraber atlatıcaz inşallah bugünleri desaol tatlım yaa inşallah şuanda tek temennim bu inşallah o 6 gün 6 sn gibi geçer ,Rabbimin yanında zor değil ki dedim biraz rahatladı garibim
okudum yazdıklarını kuzum inşallahhh çabucak geçer o 6 gün moralini yüksek tut canım bak plakalara geldik bile :)saol tatlım yaa inşallah şuanda tek temennim bu inşallah o 6 gün 6 sn gibi geçer ,Rabbimin yanında zor değil ki dedim biraz rahatladı garibim
ve şafağımız :84: plakalara geldik bilee ondan sonra 70leri görücezben össye hazırlanırken 10ar 10 ar sayardık 8 tane 10umuz kaldı hadi bakalım
:84:Günaydın arkadaşlar şafağımız 84 :84:
PLakalara son 3
Ve yine bizi anlatan ikoncanlar şafak ikonumuz banane ben askerimi istiyorum banane çok özledim diyor plakalara düşme ikonumuzda merhaba plakalar ben geldim diye sevinç gösteriyor
:84:Günaydın arkadaşlar şafağımız 84 :84:
PLakalara son 3
Ve yine bizi anlatan ikoncanlar şafak ikonumuz banane ben askerimi istiyorum banane çok özledim diyor plakalara düşme ikonumuzda merhaba plakalar ben geldim diye sevinç gösteriyor
ve şafağımız :84: plakalara geldik bilee ondan sonra 70leri görücezben össye hazırlanırken 10ar 10 ar sayardık 8 tane 10umuz kaldı hadi bakalım
aynen canım çok haklısın....
Günaydın kuzumaynen canım çok haklısın....
Gunaydınnn zeynepcıım ve butun asker yarenlerı sureklı takıp edıyrm ama herzaman yazamıyorumm80lerde cok kaldık sankı gıbı gelmeye basladı bugun banada yaa plakalarda artık gelsinnn son 3 ama 3 sn gıbı gecıp gtsın
Günaydın canım inşallah evci çıkar görürsün eşinigünaydıınnnn o değilde mart geldi inş 7 gün sonra şubatta devriliyor Allahım izniylee soonraa mayısı saymıyorum zaten mart ve nisan var önümüzde bitirmemiz gereken ...
hişşşt diyetçiler noldu nasıl gidiyor bakalım diyetler pikolata spor sonuc verdi mi veriyor mu?
ben rölantideym su an kaldım su an ama su araalr pek dıkkt edemedım almadımda cok sukur mayısta baslangıc ve sonucla bıldırım yaparım sıze
bakalım alabılırse evcı ıznı alıcak martta ıns mart sonu gorucem o zaman inşallahhhhh
Günaydın tatlım baktım resimlerine maşallah askerinlede çok yakışıyorsunuz nazar degmesingünaydın kızlar nasılsınız ?
dün akşam askerimle konustuk törende uniformasındakı bayrak dustu dıye 3 hafta çarşisi kapatılmıs cok uzulmustu
bugun ki şafak ikonum
baksana bu ikonun bıle şaftı kaymışşş beklemekten olsa gerek
günaydınlar herkese
plakalara demek son 3zeynepciğimizin plakalara son 15 yazdığı zamanı hatırlıorum nedense, geçio be kızlar zaman öyle veya böyle geçiyo işte...
Günaydın canım inşallah evci çıkar görürsün eşini
Günaydın tatlım baktım resimlerine maşallah askerinlede çok yakışıyorsunuz nazar degmesininşallah o çarşı durumu düzelir gider ayak yapmazlar bunu askerine canım
Sağol canım teşekkur ederım.oda ısyanlarda bahane edıp cıkmıcam törene dıye elımden gelenı yapıyorum tum törenlere gıdıyor bızımkı fazla ıyımser bu konuda en önden atlar her seyde 3 hafta kapatılıyor zaten gerıye ne kalıyorkı abartmıslar yanı
Bende akşam takılyıorum bu 3 hafta sonunu ıyı degerlendırmem lazım dıyegıcık oldu
kızdırma canım ama bak aklına neler sokuyorsun inşallah geri alırlar gerçekten bişey kalmıyor zaten dönücek okadar zaman sonra ayy söylemesi bile güzel bizimde kalsın oakdar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?