günaydın kızlar şafağım 139'u da gördü sonunda
Günaydın canım ohh şükürler olsungünaydın kızlar şafağım 139'u da gördü sonunda
sımdı cuma hastaneye gıdıcem ordan taksım kurtulusa gecıcem teyzemlere bunu duydu ya catlak kuzenım var bı tanede fena aklı ben de zaten ne yapım 1 yıl olmus teyzemı görmeyelı.bende hafta sonu genelde gezen bırı degılım bır degısıklık olur dıye dusundum belkı ufak bır alısverıs de yaparım.daha ıyı aklı bende kalsın hem daha sık arar
günaydın kızlarrr,
keyifler yerinde allaha şükür günlerin geçmesi nasılda keyfimizi yerine getiriyor 72 günü yedik kızlar düşünün belki çok daha uzun geldi ama öyle böle derken p.tesi günüde yarısını tamamlamış olacağız ohhhhh. gerisi daha kolay gelicek.
bugün bende çok iyiyim kızlar biletlerimi aldım az önce martın 2 sine hemde facebook tan katıldığım kampanya sayesinde gidiş dönüş uçak biletimi 60 tl ye aldım mutluluğum ikiye katlandı
sün akşamda spora başladım bugün heryerim ağrıyo 2 aydır gitmiyorum altı üstü resmen vucudum hamlaşmış dökülüyorum bir spining dersi mahvetmeye yetti beni olsun çivi çiviyi söker misali bugün yine spor var hadi bakalım yansın yağlarrrr
günaydın kızlarrr,
keyifler yerinde allaha şükür günlerin geçmesi nasılda keyfimizi yerine getiriyor 72 günü yedik kızlar düşünün belki çok daha uzun geldi ama öyle böle derken p.tesi günüde yarısını tamamlamış olacağız ohhhhh. gerisi daha kolay gelicek.
bugün bende çok iyiyim kızlar biletlerimi aldım az önce martın 2 sine hemde facebook tan katıldığım kampanya sayesinde gidiş dönüş uçak biletimi 60 tl ye aldım mutluluğum ikiye katlandı
sün akşamda spora başladım bugün heryerim ağrıyo 2 aydır gitmiyorum altı üstü resmen vucudum hamlaşmış dökülüyorum bir spining dersi mahvetmeye yetti beni olsun çivi çiviyi söker misali bugün yine spor var hadi bakalım yansın yağlarrrr
Günaydın canım ben ohh keyiflerde yerindeymiş biletlerde alınmış hayırlı olsun kuzum inşallah sağsalim gidip dönmek nasip olsunbizim bir havalanımız olsa bende uçakla gitsem 6buçuk saatlik yol puff güzel güzel sporada gidiyoruz çok sevindim canım insan 1hafta ara versin o bile farkediliyor iyi yappmışsın yola devam
canım cok sevındım yaa ne guzelll ohh bıletlerıde almısın ne ballısın kız maşallahben hıc ole ındırımlerı bulamıyorum ınsallah sag saglım donersın canımm
çok saol canım benim. napıcaz be kuzucum nekadar uzun olursa olsun gidip görücez işte bu hasrete dayanmak mümkün değilkisevdiğimiz insan için 2-3 saatlik bile alıınır o yollar göze sende gitcen yakında görüceksin sevdiceğini allahın izniyle bak geldi çattı hesap ettiğimiz o gidiş tarihleri geçti işte zaman kalanıda geçip gidicek allahın izniyle
ya bende inanmadım aslında facebook üzerinden bi kampanyaya katılmıştım sevgililer gününde onur airin kampanyasına %50 indirim kazandınız dedi. yok falan dedim bugün son tarihiydi bilet almak için girdim siteye gidiş dönüş biletler 120 tl tuttu sonra kampa kodunu girdim bi baktım 60 tl ye indi valla bende inanamadım gözlerime 120 yide sevirecktim seve seveama bolesi çok daha iyi oldu tabiki. iyi dileklerin içiçn saol canım darısı sizlerin başına tez günde kavuşmayı nasip etsin allah
:84:Günaydın arkadaşlar şafağımız 84 :84:
PLakalara son 3
Ve yine bizi anlatan ikoncanlar şafak ikonumuz banane ben askerimi istiyorum banane çok özledim diyor plakalara düşme ikonumuzda merhaba plakalar ben geldim diye sevinç gösteriyor
günaydıınnnn o değilde mart geldi inş 7 gün sonra şubatta devriliyor Allahım izniylee soonraa mayısı saymıyorum zaten mart ve nisan var önümüzde bitirmemiz gereken ...
hişşşt diyetçiler noldu nasıl gidiyor bakalım diyetler pikolata spor sonuc verdi mi veriyor mu?
ben rölantideym su an kaldım su an ama su araalr pek dıkkt edemedım almadımda cok sukur mayısta baslangıc ve sonucla bıldırım yaparım sıze
bakalım alabılırse evcı ıznı alıcak martta ıns mart sonu gorucem o zaman inşallahhhhh
Evet kuzum evci çıkaramazsak sabah gidicem akşam dönücem 3saat durucam durmuycam yanında olsun ben 1saatede razı olabilirimsen git gel sonra ben gideyim zaman geçmiş canımya gerçekten ocakta bunları hesaplıyoruz şubatın sonuna gelmişiz rabbime şükürler olsun diger yarısıda daha çabuk geçsin inşallah
İnşallah canım çıkarmak ayrı birde eve babama ne söyliycegim ayrı bana yalan bulun kızlarinşallah çıkarırsınız canım öylesi çok daha iyi olur sizin içinnn ayyy çok romantik olur valla. tabi ben geliyim sen öyle giderisin nöbeti bana devredersin
İnşallah canım çıkarmak ayrı birde eve babama ne söyliycegim ayrı bana yalan bulun kızlarGelde sana devredeyim kuzum hiç istemesemde tabi askerinden ayrılmanı
Canım tam ortaladıkya ondan dolayı geçmiycekmiş fazla varmış gibi geliyor en kolay birokadarda zorlu geçen dönemlerden birindeyiz psikolojik olarak zor geçiçegini düşnüüyor ilk başlarda çok zorlandıgı için şuan zor tarafından bakıyor sen sürekli diger taraftan bakmasını saglamalısın bak 3ayı yemişiz kalmış 2ay nisanda havalar sıcacık mayısa çok az kalmış olucak ki son 2haftayı anlamıycaz bile heyecandan soguk havaları çıkarıyoruz nerdeyse ilk zamanlar gibi zorlamıyorda zaman okadar kısa günlerde çok şükür buzamana kadar geçmişki geçiyor zaman enbüyük belirtisi yani dua et bol bol tatlım rabbim güç kuvvet sabır versin askerlerimize pozitif konuş eglenceli şeyler söyle gelecek güzel günlerden etkiler bunlarda rabbim yardımcın olsun canım inşallahkızlar ya benim bu ara askerim hiç iyi deil geçmio dio çok yakınıo bende nasıl moral vericem bilemiyorum. Artık sözler teselli etmio. 70 geçti bi 70 daha nasıl dayanıcam dio
bunlar geçici vedalart olucak bize sonra hiç ayrılmıycaz allahın izniylemağzalara sayıma gidiyorum olur? muhasebeciler genelde sayıma gidiyorlar şehir dışındaki mağzalara falan görevlendirildim diyebilirsin buda olmazsa başka bişi buluruz.
kızlar mrbb
sizin günleriniz nekadar az kalmışş ne güzellbenim daha 18 gün oldu ve uzun dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?