Kızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor gününüz ben gene askerimle sabahladım ve anca uyanabildim Allahtan dersim yok bugün boş günüm
okuyormusun sn ne dersi canım.ne güzel sanslısın telefon olayı ıyı oluyor yaa öbur turlusu fena sekıl A ben...telefonundan msj atsa şok olurum herhal
Allah kavuştursun canım inşallah sende doğan güneş dedigin günlere çabucak gelirsin inşallah ayrılıgın kısasıda uzunuda zor tabiki ama uzunlara Allahım birdaha artı sabır versin içini ferah tut dua et askerin için bol bol nerde yapıyor görevini?kızlar mrbb
sizin günleriniz nekadar az kalmışş ne güzellbenim daha 18 gün oldu ve uzun dönem
Ohh sabahlamaya kaldın tatlımKızlar napıyorsunuz nasıl geçiyor gününüz ben gene askerimle sabahladım ve anca uyanabildim Allahtan dersim yok bugün boş günüm
kızlar nerelerdesınız yaa sesınız cıkmıyorrr
aminn canımm sağoll. çokk zorr ilk günlerimiz zor konusuyoruz telefonda inşşalahh bende görürürüm son aylarımızı tez zamanda
evet canım okuyorum üni. 3.sınıftayım..çok şükür acemide hallettik telefon işini canım büyük rahatlık oldu bizim için
Allah kavuştursun canım inşallah sende doğan güneş dedigin günlere çabucak gelirsin inşallah ayrılıgın kısasıda uzunuda zor tabiki ama uzunlara Allahım birdaha artı sabır versin içini ferah tut dua et askerin için bol bol nerde yapıyor görevini?
Ohh sabahlamaya kaldın tatlımboşmuşsunda tam üstüne olmuş ozaman hoşgeldin
Ben burdayım tatlım hiçbiryere gitme gibi bir seçenegim yok zaten ama herkes tek bırakıyor beni burda kızıyorum
Allah kavuştursun canım inşallah sende doğan güneş dedigin günlere çabucak gelirsin inşallah ayrılıgın kısasıda uzunuda zor tabiki ama uzunlara Allahım birdaha artı sabır versin içini ferah tut dua et askerin için bol bol nerde yapıyor görevini?
Ohh sabahlamaya kaldın tatlımboşmuşsunda tam üstüne olmuş ozaman hoşgeldin
Ben burdayım tatlım hiçbiryere gitme gibi bir seçenegim yok zaten ama herkes tek bırakıyor beni burda kızıyorum
Yaşar Üniversitesini burslu kazandım canım Uluslararası Lojistik Yönetimi okuyorumne bolumu okuyorsun hangı unv.?
hoşbulduk kuzumm karakolda sakindi dün gece süper oldu vallasenin nasıl geçiyor günün canım
aminnn sağol canımm hepimizi allah kavuştursun ama çok özendim size:)Ankara etmesgutta yapıyo görevini
her zamankınden daha fazla sabıra ıhtıyacın olucak.uzulme bır kaç gunden sonra alısıcaksın.ben 5 ay sonra alısmıstım.asker ılk gunler ılgısız olabılır sakın yanlıs anlama ordakı sıkıntılardan dolayı ustune alma ve olabıldıgınce anlayıslı olmaya calıs.
Güzel geçiyor kuzum sakinim bugün dün çok yogundum 2012 stok devirlerini yaptım falan :126: ama bugün rahatım günü bitirmeye çalışıyorum birşekilde işte
Rabbim sanada göstersin inşallah bu rakamları hatta daha güzelini son 1iaminnn sağol canımm hepimizi allah kavuştursun ama çok özendim size:)Ankara etmesgutta yapıyo görevini
ben arada bakıyorum kımse yok sıkıldım bu gunude bıtırseydık bı yarın işe gelmıcem zaten
Doğru düzgün konuşamıyoruz bile ilgizligini anlayamıyorum onun için, bukadar zor olucanı hiç düşünmemiştim alışamıcak gibiyim. yanına da gidemiyorum çok zor oluyo napıcam bilmiyorum. sen yanına gidebiliyomuydun ? usta birligine gecince telefon sorunu kalkar diyolar ama bakalım o günleri bi görebilirsek allahın izniyle
kızlar nerelerdesınız yaa sesınız cıkmıyorrr
msjlardan anladığım kadarıyla muhasebecisin sanırım canım dün bir muhasebeci arkadaşımla görüştüm de günlerdir doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum diyordu yoğun dönemleriniz sanırım
günaydıınnnn o değilde mart geldi inş 7 gün sonra şubatta devriliyor Allahım izniylee soonraa mayısı saymıyorum zaten mart ve nisan var önümüzde bitirmemiz gereken ...
hişşşt diyetçiler noldu nasıl gidiyor bakalım diyetler pikolata spor sonuc verdi mi veriyor mu?
ben rölantideym su an kaldım su an ama su araalr pek dıkkt edemedım almadımda cok sukur mayısta baslangıc ve sonucla bıldırım yaparım sıze
bakalım alabılırse evcı ıznı alıcak martta ıns mart sonu gorucem o zaman inşallahhhhh
karışıkta olsa birşeyler anladım canımEvet kuzum ama çok yogun bir muhasebeci degilim ben ee bütün gün burdayım anlaşılıyordurçalıştıgım firmanın okadar fazla muhasebecisi varki kendi içinde şu bölümün muhasebecisi şu bölümün finansmanı falan karışık biraz ama benim bölümüm rahat önmuhasebede yapıyorum fatura kesiyorum falan faturalarla çok işim satınalma satış faturaları birsürü şey yoksa dönem sonu dönem başı yogunlugum oluyor devirler falan geçinip gidiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?