349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aminn canım inşalah. Aramızda kırgınlık olmadı sürekli ona teselli vermeye calısıyorum daha yeni alışmaya başladı acemisi de 75 gün müş morali bozuk biraz onu düzeltmeye calısıyoruz:) istanbulda oturuyorum yakınız aslında da ailemden dolayı gidemiyorum bide çalışıyorum.. Oda beni bekliyo gelsin diye biiyorum ama yemin törenine kadar gidemicem gibi gözüküyo. Yemin törenine bi aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum.

karışıkta olsa birşeyler anladım canım aman aman çok yoğunluk olmasın sende bizim pozitif enerji kaynağımız olarak hep burda ol :118:

Gitmem hiçbiryerlere kuzum benim tabiki rabbim nasip ederse burdayım askerlerim gelsede burda olucam sizde olun tabiki hazırlıklar olucak gezmeler olucak ama yinede birbirimizi yanlız bırakmayalım arada ugrayalım daha negüzel haberler alacagız birbirimizden inşallah

bende istda oturuyorum canım neresındesın?

Senin destegine ihtiyacı var canım bazı şeyleri istemeden yapıyorlar söylüyorlar bunlar geçiçek böyle düşün hep Yakınsın tabi bende İstanbuldanım avrupadamısın anadoludamı ah Ankaram güzel Ankara bize olsaydıda uçakla gitseydim biz Karabükteyiz otobüsle 6saat rahat gidiyor )Safranbolum seni seviyorum o ayrı hayır yarim sende ondan yani ama havaalanınız olsaydı hiç fena olmazdı hani)Git canım görmek ister seni yanında
aynen aynen sen bır yere kaybolmaa sakın sen bızım doktorumuzsun

Teşekkür ederim canım benim sizde benim dert ortaklarımsınız hepimiz destegiz birbirimize nasıl geçerdi bunca zaman böyle öly egeçiyor geçiçekte inşallah

ANKARA COK ZORMUŞ ODA ÖYLE DİYO HAYIRLISYLA 75 GÜNÜ BİTİRİRDE İNŞ. YİNE ANKARA CIKMAZ UMARIM. sizinli çok az kalmış tez zamanda sag saglim gelir de kavusurnuz inşallah.

ANKARA COK ZORMUŞ ODA ÖYLE DİYO HAYIRLISYLA 75 GÜNÜ BİTİRİRDE İNŞ. YİNE ANKARA CIKMAZ UMARIM. sizinli çok az kalmış tez zamanda sag saglim gelir de kavusurnuz inşallah.

aminn canımm artık kavuşmak ıstıyorumm gelene kdr 7 ay olucakk ayy aklıma geldı onu karsımda gorusum herhal goz yaşlarına bogulurum makyaj falan yapmım en guzelı

tabi burdayız kuzum daha nişan düğün hazırlıkları yapıcaz kısmetse

ankara 1 saat ucaklada canım sonrasın da 2 saat otobus suruyomus askeriyeye bu hafta kafama koydum gidicekdim de yalan uyduramadım hala bide gelme törene gelirsin dedi ama cok gitmek istiyorum kafam karışık yolunu bulursam ilk fırsatta gidicem inş. avrupadayım ben kağıthanede sen nerdesin ??

ben anadolu yakasındayım.umranıye cekmekoy tarafı.bızım ılk sıvas dan geldıgımızde kaldıgımız yer kagıthane 4-5 yıl oturduk orda.aynen havalımanı uzakmıs ankarada ıstda uzak ataturk nerde sabıha gökcen nerde poff

tabi burdayız kuzum daha nişan düğün hazırlıkları yapıcaz kısmetse
Amin canım inşallah o günleri nasıl bekliyorum bir bilsen

Yemine gidersin canım şimdi zorlarsan ayarlama olayını yemine gidemezsin falan ondan söylüyordur askerinde yemine gitmeyi ayarlayabilirsen onu ayarla bence biraz uzun ama sabır napalım yinede uzakmışız seninle kuzum ben büyükçekmecedenim aramızda yine bir şehir var resmen

aminn canımm artık kavuşmak ıstıyorumm gelene kdr 7 ay olucakk ayy aklıma geldı onu karsımda gorusum herhal goz yaşlarına bogulurum makyaj falan yapmım en guzelı

Hayırlısıyla gelsinlerr de makyajlı makyajsızz fark etmez ya:) 7 aydır görmüyomusun sen şimdi askerini

bende öyle düşünüyorum şimdi mektup yazmayı düşünüyorum en azından gitmiş kadar olurum telefonla konusamıyoruz bari mektupla içini ferahlatıyım diye düşünüyorum. Uzagız gercekten canım ben bahcelievlerde çalışıyorum burdan gitmesi bile metrobusle uzak ankaraya gitmek daha kolaydır heralde:))

Öyle canım gerçekten ben burdan yola çıksam İstanbulu tamamen çıkana kadar 2saat belki trafik varsa daha fazla sürüyor normalde çıksam kocaelinde falan rahat olurum iyi düşünmüşsün mektup yaz canım gönder sende yazarak rahatlamış olursun biraz

valla telefonda olur olmaz şeylere bile gülüyorum artık anla :26: olabildiğince neşeli konuştum ama kapatınca işte takıyorum kafaya nasıl yapcak, nasıl etcek diye
Cnm inşallah ikiniz için de hemen geçer günler,Allah yardımcınız olsun.
Uff ne saçma,şu çarşı izni cezalarına sinir oluyorum,benim koçişiminde çarşıya çıkma cezası bitmedi,daha 2 haftası var

sen şimdi deneyimlisin canım bugun konusamadık askerimle ona sormadan sana sorayım. askerligi sülüs aldıgı tarihden mi baslıyo yoksa teslim oldugu tarihten mi ? Benimki sülüsünü 1 hafta öncesinde aldı teslim olma tarihide 04/02/2013-07-02-2013 7 şubatta da teslim oldu.. ben şimdi şafagı hangi günden sayayım bilemedim herkesde farklı söylüyo :

evt en son eylul 3-4-5 de gorustugumuz canım uzak sehırlerde kalıyoruz zaten onamı yanayım yoksa geldıgıı akşam gıdecegınemı bana o gun hem mutluluk hem huzun bır arada olucakk

hayırdır canım gelmesiyle gitmesi bir mi oluyo ?* Nasıl 7 ay görmeden yapabiliyosun çok sabırlısın gercekden ya ben duramam heralde birde telefonda da cok konusamıyosan cok zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…