iyi akşamlar kızlarr nasılsınız nasıl geçti günleriniz? nehirnilim ve pinklaydbug dualarım sizinle inşallah sorunsuzca gider görürsünüz askerlerinizi
Sağol kuzum benim inşallah çok istiyorum evci çıkarmak yoksa öteki türlü gün içinde gidip gelirimde 1gece orda durmak istiyorum işte herşey sevgimiz için gerçektenahh kuzum bu yalanlar yok muuu söylemek istemiyorum bende ama mecbur kalıyorum ne yapalım yaniiherşey aşkımız için
dualarım seninle canım :)
bizim keyfimiz yerinde çok şükür sizde durumlar nedir :)
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız nasıl geçti günleriniz? nehirnilim ve pinklaydbug dualarım sizinle inşallah sorunsuzca gider görürsünüz askerlerinizi
oo çok sevindim kızlar :82: içiniz rahatlamıştır o zaman..
ben elimde telefon hala bekliyorum..arar inşallah birazdan..
benimde güzeldi canım bol bol çeyiz baktım bugün eksiklerim var çaycı,kahve makinesi ve blenderla başlıyım diyorum tefal almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?inşallahh canımmm teşekkür ederizzbenim güzeldi ya senin?
ay inşallah çıkarırsın canım ben evciye çıkarıp 2 gece kalmıştım orda yok böyle bir güzellik tabi sonrasını hatırlamak bile istemiyorum :2: bende martta gitmek istiyorum tabi komutanı teşrif edip çarşı verirse :2: dua edin de versin be canlarım :2:Sağol kuzum benim inşallah çok istiyorum evci çıkarmak yoksa öteki türlü gün içinde gidip gelirimde 1gece orda durmak istiyorum işte herşey sevgimiz için gerçekten
İyi akşamlar canım benim yorucu birgündü başım agrıyor fazladelilige vuruyorum geçsin diye geçmiyor uyuycam galiba teşekkür ederim kuzum Amin inşallah sende inşallah görürsün askerini
benimde güzeldi canım bol bol çeyiz baktım bugün eksiklerim var çaycı,kahve makinesi ve blenderla başlıyım diyorum tefal almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
ay inşallah çıkarırsın canım ben evciye çıkarıp 2 gece kalmıştım orda yok böyle bir güzellik tabi sonrasını hatırlamak bile istemiyorum :2: bende martta gitmek istiyorum tabi komutanı teşrif edip çarşı verirse :2: dua edin de versin be canlarım :2:
arar inşallahhh gönlünü ferah tut yeter kioo çok sevindim kızlar :82: içiniz rahatlamıştır o zaman..
ben elimde telefon hala bekliyorum..arar inşallah birazdan..
ahh yavrummm nere evcisiSağol kuzum benim inşallah çok istiyorum evci çıkarmak yoksa öteki türlü gün içinde gidip gelirimde 1gece orda durmak istiyorum işte herşey sevgimiz için gerçekten
İyi akşamlar canım benim yorucu birgündü başım agrıyor fazladelilige vuruyorum geçsin diye geçmiyor uyuycam galiba teşekkür ederim kuzum Amin inşallah sende inşallah görürsün askerini
ohhh maşallahh canım valla hiç bir fikrim yok çeyiz falan yapmıyorum açıkçasıbenimde güzeldi canım bol bol çeyiz baktım bugün eksiklerim var çaycı,kahve makinesi ve blenderla başlıyım diyorum tefal almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?
ay inşallah çıkarırsın canım ben evciye çıkarıp 2 gece kalmıştım orda yok böyle bir güzellik tabi sonrasını hatırlamak bile istemiyorum :2: bende martta gitmek istiyorum tabi komutanı teşrif edip çarşı verirse :2: dua edin de versin be canlarım :2:
Canım inşallah arıycaktır askerin bu saatten sonra biraz daha rahat olabilirler fırsatını bulunca arıycaktır hemen içini ferah tut kuzum
arar inşallahhh gönlünü ferah tut yeter ki
ahh yavrummm nere evcisiben çarşı izninde gideceğim bir gün orada kalacağım ertesi gün de nizamiyede görüşüp eve döneceğimm inşallahhh
ohhh maşallahh canım valla hiç bir fikrim yok çeyiz falan yapmıyorum açıkçası
sonunda bir oh çektim canım :)) telefonunu sonunda açtı..
askerinin yanına gidecek güzeller valla çok iyi yapıosunuzeminim bu buluşmalar moral bakımından hepinize çok iyi gelecek..
ohhhh ne güzellllsonunda bir oh çektim canım :)) telefonunu sonunda açtı..
askerinin yanına gidecek güzeller valla çok iyi yapıosunuzeminim bu buluşmalar moral bakımından hepinize çok iyi gelecek..
canım evi ayarlayabilirsen ve evci çıkaramazsan dahi benim gibi yapabilirsin bence güzel olurZaten evi ayarlayamassam kuzum sabah bincem öglen ordayım 2saat görüp geri dönücem gece olmadan böyle bir koşuşturma yaşıycam deger tabikide ben 1gün kalmak istiyorum orda işte
canım sanırım küçük ev aletleri konusunda fikir sormuşsun, tefal iyi ama ben bizim kullandığımız rondosunu beğenmiyorum, mikserimi philips aldım, memnunum. mutfak robotunu işlevlerine göre düşünmek lazım. bir de garanti belgesiyle satılan şeyleri en son almak daha iyi olur aslında canım. garantisi işlemiş olmaz kullanmadan önceKızlar hadi bana fikir verin nehirnilim sen bilirsin bu işleri ben anlamıyorum hiç
canım blenderindan çevremde genel olarak memnunlar robotumu sağolsun annemler önceden almışlar,garanti kısmına gelince görüştüğüm yer çeyizlik diye not düşeriz düğünden sonra gelir garantisini başlattırırsın dediler..nişanlım askerdeyken alayım diyorum bir yere gitmiyiorum para harcamıyorum çeyizi tamamlayım dedim bendecanım sanırım küçük ev aletleri konusunda fikir sormuşsun, tefal iyi ama ben bizim kullandığımız rondosunu beğenmiyorum, mikserimi philips aldım, memnunum. mutfak robotunu işlevlerine göre düşünmek lazım. bir de garanti belgesiyle satılan şeyleri en son almak daha iyi olur aslında canım. garantisi işlemiş olmaz kullanmadan önce
o zaman çok iyiymiş canım. bizdeki rondonun basma tuşu takılıyor da, söyliyim dedim. güle güle kullan canım :)ooo Düzce'ye gelmişizz az kaldı az yicez biz bu şafağı kızlar :81: ikoncanımızda bizim gibi kutlama yapıyor neşem yerine geldi
canım blenderindan çevremde genel olarak memnunlar robotumu sağolsun annemler önceden almışlar,garanti kısmına gelince görüştüğüm yer çeyizlik diye not düşeriz düğünden sonra gelir garantisini başlattırırsın dediler..nişanlım askerdeyken alayım diyorum bir yere gitmiyiorum para harcamıyorum çeyizi tamamlayım dedim bende
çok teşekkür ederim canım yrn gidip alıcam bakalımo zaman çok iyiymiş canım. bizdeki rondonun basma tuşu takılıyor da, söyliyim dedim. güle güle kullan canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?