349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahh kuzum bu yalanlar yok muuu söylemek istemiyorum bende ama mecbur kalıyorum ne yapalım yanii herşey aşkımız için
dualarım seninle canım :)

bizim keyfimiz yerinde çok şükür sizde durumlar nedir :)
Sağol kuzum benim inşallah çok istiyorum evci çıkarmak yoksa öteki türlü gün içinde gidip gelirimde 1gece orda durmak istiyorum işte herşey sevgimiz için gerçekten
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız nasıl geçti günleriniz? nehirnilim ve pinklaydbug dualarım sizinle inşallah sorunsuzca gider görürsünüz askerlerinizi

İyi akşamlar canım benim yorucu birgündü başım agrıyor fazla delilige vuruyorum geçsin diye geçmiyor uyuycam galiba teşekkür ederim kuzum Amin inşallah sende inşallah görürsün askerini

inşallahh canımmm teşekkür ederizz benim güzeldi ya senin?
benimde güzeldi canım bol bol çeyiz baktım bugün eksiklerim var çaycı,kahve makinesi ve blenderla başlıyım diyorum tefal almayı düşünüyorum siz ne dersiniz?

ay inşallah çıkarırsın canım ben evciye çıkarıp 2 gece kalmıştım orda yok böyle bir güzellik tabi sonrasını hatırlamak bile istemiyorum :2: bende martta gitmek istiyorum tabi komutanı teşrif edip çarşı verirse :2: dua edin de versin be canlarım :2:

İnşallah canım gerçekten çokgüzel oluyor yeminine gittigimizde çıkarmıştık tüm birgünü geçirmek muhteşem inşallah canım komutan izni verir askerini görürsün inşallah dularımız seninle dularımın tüm asker yarenleriyle rabbim gönlümüze göre versin inşallah Amin

oo çok sevindim kızlar :82: içiniz rahatlamıştır o zaman..

ben elimde telefon hala bekliyorum..arar inşallah birazdan..
arar inşallahhh gönlünü ferah tut yeter ki

ahh yavrummm nere evcisi ben çarşı izninde gideceğim bir gün orada kalacağım ertesi gün de nizamiyede görüşüp eve döneceğimm inşallahhh

ohhh maşallahh canım valla hiç bir fikrim yok çeyiz falan yapmıyorum açıkçası

Canım inşallah arıycaktır askerin bu saatten sonra biraz daha rahat olabilirler fırsatını bulunca arıycaktır hemen içini ferah tut kuzum

sonunda bir oh çektim canım :)) telefonunu sonunda açtı..

askerinin yanına gidecek güzeller valla çok iyi yapıosunuz eminim bu buluşmalar moral bakımından hepinize çok iyi gelecek..

Zaten evi ayarlayamassam kuzum sabah bincem öglen ordayım 2saat görüp geri dönücem gece olmadan böyle bir koşuşturma yaşıycam deger tabikide ben 1gün kalmak istiyorum orda işte

sonunda bir oh çektim canım :)) telefonunu sonunda açtı..

askerinin yanına gidecek güzeller valla çok iyi yapıosunuz eminim bu buluşmalar moral bakımından hepinize çok iyi gelecek..
ohhhh ne güzellll valla caım güzel moral olacak ama bu işin dönüşünü düşünemiyorum

Zaten evi ayarlayamassam kuzum sabah bincem öglen ordayım 2saat görüp geri dönücem gece olmadan böyle bir koşuşturma yaşıycam deger tabikide ben 1gün kalmak istiyorum orda işte
canım evi ayarlayabilirsen ve evci çıkaramazsan dahi benim gibi yapabilirsin bence güzel olur

Kızlar hadi bana fikir verin nehirnilim sen bilirsin bu işleri ben anlamıyorum hiç
canım sanırım küçük ev aletleri konusunda fikir sormuşsun, tefal iyi ama ben bizim kullandığımız rondosunu beğenmiyorum, mikserimi philips aldım, memnunum. mutfak robotunu işlevlerine göre düşünmek lazım. bir de garanti belgesiyle satılan şeyleri en son almak daha iyi olur aslında canım. garantisi işlemiş olmaz kullanmadan önce

bu askeriyenin mantığını da anlamadım gitti. akşama kadar muhasebede çalışıyor eşim. her gece sabit 9-11 nöbeti tutuyor. bütün hafta sonu da devriyeye çıkıyor. diğerleri ise sadece devriyeye çıkıp nöbet tutuyor. bugün sabah 6-10 devriyedeydi. akşam 6-10 gene devriyedeydi. şimdi gece 1-6 devriye yazmışlar. bir günde üç kez devriyeye çıkılır mı ya? çok sıkıldı canım

Son düzenleme:
ooo Düzce'ye gelmişizz az kaldı az yicez biz bu şafağı kızlar :81: ikoncanımızda bizim gibi kutlama yapıyor neşem yerine geldi

canım blenderindan çevremde genel olarak memnunlar robotumu sağolsun annemler önceden almışlar,garanti kısmına gelince görüştüğüm yer çeyizlik diye not düşeriz düğünden sonra gelir garantisini başlattırırsın dediler..nişanlım askerdeyken alayım diyorum bir yere gitmiyiorum para harcamıyorum çeyizi tamamlayım dedim bende

81 Düzceeeeeeeee :81:

sonunda plakalara geldik Allahım gözlerime inanamyorum..

çok az kaldı çok az..askerlik sende biteceksin elbet ve biz, hepimiz çok mutlu olucaz inşallah

o zaman çok iyiymiş canım. bizdeki rondonun basma tuşu takılıyor da, söyliyim dedim. güle güle kullan canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…