Ay ay ayyy canım arkadaşlarım plakalara da düşmüşşşşe siz düştüyseniz benmkide yakın :81::118:
tatlım sen ne tür kalem alacaksın? kuru, pastel, ispirtolu...? :)) çocuklar gibi heves yaptım şu anBugünden boya kalemlerımızı alalım....
Bugün bayagı sessiz kalmış topigimiz ben yoktum işim vardı bakırköy yolculugu yaptım geldim mecburiyetten tabi yoksa evden çıkasım yoktanerdesiniz yarenler
iyi akşamlarrrrrrbenim günüm pek güzeldi sevdiğimi kamerada gördüm, 30 martta yanına gidiyorum bugün uçak biletimi aldımmm, o yolladığım kargoyu almış hoşuna da gitmiş , plakalara da geçtik (ona da plakalara geçtik diyorum 82 nerenin plakası diyor )her şey yolunda çok şükürrr . sizler nasılsınız güzel hatunlarrr??
İyi akşamlar canım benim negüzel olmuş öyle askerinide görmüş oyy marttada gidiliyormuş hayırlı olsun kuzumbenimde yogun hızlı geçen bir günüm oldu koşuşturdum durdum evdeyim çok şükür artık ama başım çatlıyor kafamı dagıtmaya çalışıyorum olmuyor
teşekkür ederimmm kuzummm yalnız bilet konusunda o kadar çok küçük aksaklık yaşadım ki acaba bunlar işaret mi dedimmalum gizli gideceğim dua edin ne olur kuzum evde kafa dağıtılmıyor ne yazık kii
iyi akşamlar kızlar...askerlerinizden iyi olduğuna dair haberleri almışsınızdır umarım :82:
ahh kuzum bu yalanlar yok muuu söylemek istemiyorum bende ama mecbur kalıyorum ne yapalım yaniiCanım benim inşallah sorunsuz gider gelirsin mart gelsinde bende gizli gidicem kuzum dualarım seninle sende bana dua et olurmu daha babam için yalan bulamadımhayırlısıyla atlatsaydık şu gidip gelme işlerini
bizim keyfimiz yerinde çok şükür sizde durumlar nedir :)iyi akşamlar kızlar...askerlerinizden iyi olduğuna dair haberleri almışsınızdır umarım :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?