349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba kızlar, plakaları sevdim çok şükür bugünleri de gördük, yaşasın harita boyamaya başlicaz ne kaldı ki şurda?
sayfadan gazı aldım hemen spora gideyim bari bu moddan düşmeden

Yaşasın bugünleri de gördük:)))
Ben de spora gidiyorum,sonra da alışverşe, ohhh ohhh:)

Bugün bayagı sessiz kalmış topigimiz ben yoktum işim vardı bakırköy yolculugu yaptım geldim mecburiyetten tabi yoksa evden çıkasım yokta nerdesiniz yarenler

Son düzenleme:
iyi akşamlarrrrrr benim günüm pek güzeldi sevdiğimi kamerada gördüm, 30 martta yanına gidiyorum bugün uçak biletimi aldımmm, o yolladığım kargoyu almış hoşuna da gitmiş , plakalara da geçtik (ona da plakalara geçtik diyorum 82 nerenin plakası diyor )her şey yolunda çok şükürrr. sizler nasılsınız güzel hatunlarrr??

İyi akşamlar canım benim negüzel olmuş öyle askerinide görmüş oyy marttada gidiliyormuş hayırlı olsun kuzum benimde yogun hızlı geçen bir günüm oldu koşuşturdum durdum evdeyim çok şükür artık ama başım çatlıyor kafamı dagıtmaya çalışıyorum olmuyor

Son düzenleme:

teşekkür ederimmm kuzummm yalnız bilet konusunda o kadar çok küçük aksaklık yaşadım ki acaba bunlar işaret mi dedim malum gizli gideceğim dua edin ne olur kuzum evde kafa dağıtılmıyor ne yazık kii

teşekkür ederimmm kuzummm yalnız bilet konusunda o kadar çok küçük aksaklık yaşadım ki acaba bunlar işaret mi dedim malum gizli gideceğim dua edin ne olur kuzum evde kafa dağıtılmıyor ne yazık kii

Canım benim inşallah sorunsuz gider gelirsin mart gelsinde bende gizli gidicem kuzum dualarım seninle sende bana dua et olurmu daha babam için yalan bulamadım hayırlısıyla atlatsaydık şu gidip gelme işlerini

Canım benim inşallah sorunsuz gider gelirsin mart gelsinde bende gizli gidicem kuzum dualarım seninle sende bana dua et olurmu daha babam için yalan bulamadım hayırlısıyla atlatsaydık şu gidip gelme işlerini
ahh kuzum bu yalanlar yok muuu söylemek istemiyorum bende ama mecbur kalıyorum ne yapalım yanii herşey aşkımız için
dualarım seninle canım :)
iyi akşamlar kızlar...askerlerinizden iyi olduğuna dair haberleri almışsınızdır umarım :82:
bizim keyfimiz yerinde çok şükür sizde durumlar nedir :)

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız nasıl geçti günleriniz? nehirnilim ve pinklaydbug dualarım sizinle inşallah sorunsuzca gider görürsünüz askerlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…