349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inanamıorum 81 görüorum şafakta
Allah'ım sana binlerce şükür olsun. Bugünlere de geldik 2 gün sonra 7li haneler olucak daha da sevindirici
Düzce de düzce otobüs firması güven düzce.. bi ilçesi var yığılca benm okulda o kadar çok var ki onlardan. nesi var meşhur bilmiorum bolu ankara üzerinde küçük bi il işte

Darısı bana

Kızlar hadi bana fikir verin nehirnilim sen bilirsin bu işleri ben anlamıyorum hiç

Canım blenderde mikserde braun öneririm çok güzel bizde şuan evde kullanıyoruz bende ondan almak istiyorum netten araştırırsanda pek şikayet olmadıgını görüceksin ama tefalde iydir başka bir seçenegim olsaydı tefali tercih ederdim kuzum kötü çıkmaz ürünleri

:81:Günaydın arkadaşlar şafağımız 81 :81:
Bugün güzel vatanımızdan düzcedeyiz DÜZCEmize selam yolumuza devam
Oh ikoncanımız kutlamasınıda yapıyor

Düzcemizin neyi meşhurmuş ?

Samandere, Güzeldere, Aydınpınar, Sarıyayla, Saklıkent ve Aktaş Şelaleleri,
Fakıllı, Sarıkaya ve Aksu Mağaraları,
Akçakoca Turizm Merkezi,
Efteni Gölü ve Kaplıcası,
Konuralp Müzesi,
Sakarca, Topuk, Kardüz, Odayeri, Torkul Yaylaları,
Tütün Kolonyası ve Acıka

Herkese güzel haftasonları inşallah

Son düzenleme:

sanada canımmm. günaydın

günaydın canlar hayırlı olsun sonunda harita boyama şafağına geldiniz darısı başımaaaaaaa şuan şafağım 100 olaydı iyiydi

günaydın canlar hayırlı olsun sonunda harita boyama şafağına geldiniz darısı başımaaaaaaa şuan şafağım 100 olaydı iyiydi

Günaydın canım sende geliceksin Allahın izniyle inşallah 100lere çabuk düşülüyor plakalara rahat geliniyor geliceksin sende bakalım bundan sonrası nasıl geçiçek eglenceli geçsin diye ugraşılar buluyoruz yoksa sabırsızlanılırsa sıkıştırıyor

günaydın benim güzel asker yarenlerim :81:
sonunda düzceyi gördük, çok şükür Allahıma ..

uzun süre düzce de kalan biri olarak, düzce diyince aklıma ilk gelenler :

1-fındık..
2-kalıcı konutlar..
3-aslında kıpkırmızı olmayan, üstlerine serilen kırmızı brandalar sayesinde kıpkırmızı görülen, pazar domatesleri..
4-dik yokuşlar..
5-unutulmayan arkadaşlıklar.. :26:

Günaydın kızlar plakaları görmek çok iyi geldi :) Düzceyle ilgili benim aklıma ilk 12 kasım 1999da gerçekleşen 7.2 şiddetindeki deprem geldi... Dolayısıyla, 81'e ithafen, orada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ruhuna Fatiha okuyabiliriz. Allah önümüzde kazalar belalar varsa kaldırsın inşallah. tekrarını yaşatmasın... Amin...

Canım negüzel şeyler öyle
Günaydın canım benim benimde aklıma o geldi ya rabbim birdaha göstermesin inşallah :18:
Kızlar kocam Ankara'ya Gata ya hasta getıryor ıns eve gelebılır heyecanlıyım

Çok sevindim canım benim inşallah eve gelir ne güzel ya

merabalar yarenler plakalara geldik sonunda çok şükür.inşallah bundan sonrasıda çabucak geçer gider.bugünkü ikonumuz :81: harika bizi anlatıyo

Yahu yazmayalı bir hayli olmuş şimdi baktım da orada 2ay 22 gün kalmış olmasını , 81 i görünce bile nasıl mutlu oldum. ennnaaaaaam yeriz biz bu askerliği bile dedim içimden :) kızlar iyi ki varsınız bu aralar pek yüzüm gülmese de buraya baktıkça içim açıldı.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…