teşekür ederim canım beniiimmmSeninde eksik olmasın kuzum inşallah
canımmmm sen nerelerdesinnn konuşamadık hiççç. tez için yoğun olduğunu düşünüyordum açıkçası. ayrıca kendimizi eve kapatmakla olmuyor tamam sevgililer beni de rahatsız ediyor ama yapacak bir şey yokYahu yazmayalı bir hayli olmuş şimdi baktım da orada 2ay 22 gün kalmış olmasını , 81 i görünce bile nasıl mutlu oldum. ennnaaaaaam yeriz biz bu askerliği bile dedim içimden :) kızlar iyi ki varsınız bu aralar pek yüzüm gülmese de buraya baktıkça içim açıldı.... :)
ahaha leydim güldürdün beni, izledim
Ben daha gelemedim plakalaraKşke izin kullanmasamıydık ne
merhaba kızlarr ....benimkide izin kullanmıştıı.. plakalara bizim de az kaldıı kızz ve kaldı kii..
Bizde geçeriz sırayla artık canım plakalaraBenimki gatada kızlar şu anda Kızamık oldu 2 haftadır neler yaşadık neler Ama muhtemelen 20 gün istirahat vercekler memleketine geçecek tek iyi yanı bu galiba:26:
geçmiş olsun ALLAH IM şifa versinn tez zamanda..
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Uzun zamandır yazamamıştım. Askerim Cuma günü yanımda olacak inşallah. 5 Gün izin kullanacak ve istemeye geleceklerTabi plakalara sizinle devam edeceğim. Son 5 günü de saymayayım bari :)
Şimdiden tebrik ederim canım o zamanAllah mutluluğunuzu daim etsin
merhaba, kusura bakmayın üzerinden zaman geçtiği için size nasıl bir mesaj attığımı unuttum bir de mesaj kutusu dolduğu için saklamamışım, sizin de mi askeriniz tuncelide?
kızlar şafak 96 ikonumuz :96:
yaptığım araştırmalar sonunda tefale karar verdim canım bakalım inşallah iyi olurCanım blenderde mikserde braun öneririm çok güzel bizde şuan evde kullanıyoruz bende ondan almak istiyorum netten araştırırsanda pek şikayet olmadıgını görüceksin ama tefalde iydir başka bir seçenegim olsaydı tefali tercih ederdim kuzum kötü çıkmaz ürünleri
ayy canım inşallah gelebilmiştir yanınaKızlar kocam Ankara'ya Gata ya hasta getıryor ıns eve gelebılır heyecanlıyım
Merhaba kızlar. Nasılsınız? Uzun zamandır yazamamıştım. Askerim Cuma günü yanımda olacak inşallah. 5 Gün izin kullanacak ve istemeye geleceklerTabi plakalara sizinle devam edeceğim. Son 5 günü de saymayayım bari :)
nasılsın canım benimahaha leydim güldürdün beni, izledim
ooo gözün aydın canımmm Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar. Nasılsınız? Uzun zamandır yazamamıştım. Askerim Cuma günü yanımda olacak inşallah. 5 Gün izin kullanacak ve istemeye geleceklerTabi plakalara sizinle devam edeceğim. Son 5 günü de saymayayım bari :)
canım çok geçmiş olsunnnBizde geçeriz sırayla artık canım plakalaraBenimki gatada kızlar şu anda Kızamık oldu 2 haftadır neler yaşadık neler Ama muhtemelen 20 gün istirahat vercekler memleketine geçecek tek iyi yanı bu galiba:26:
Estağfirullah canım, detayını sayfadan yazamıyorum bazı sebeplerden ötürü. Askerin nasıl rahat mı? inşallah her şey yolundadır :) eğer senin için bir sakıncası yoksa sen nerede olduğunu yazabilirsin, yanlış anlama sakın ben yazmak istemediğimden değil ama forum dışından takip edildiğimi düşünüyorum, bi dönem baya deşifre oldum da geri çekilmek zorunda kaldımEvet canım tuncelide mj atmışsın bana ben gec cvp verdim k.bakma askerin tuncelide nerde?
plakalara geçtik daha iyi oldum canım sen nasılsınnasılsın canım benim
Teşekkür ederim canımcanım çok geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?