349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hı birde İstanbulda hava inanılmaz güzel, kuzenim de çok istedi dışarı çıkalım sahil mahil dolaşalım diye ama hiç içimden gelmedi. Dışarıda onca sevgili cirit atarken ben Mayısı beklemeliyim diye düşündüm sonra zor atlatıyorum o travmayı, malum Eki Görüntüle 640800

Seninde eksik olmasın kuzum inşallah
teşekür ederim canım beniiimmm

canımmmm sen nerelerdesinnn konuşamadık hiççç. tez için yoğun olduğunu düşünüyordum açıkçası. ayrıca kendimizi eve kapatmakla olmuyor tamam sevgililer beni de rahatsız ediyor ama yapacak bir şey yok

hatta onlara bunu yapmak istiyorumm bayanlar izlemenizi tavsiye ederim
Kaçak Koymaz - YouTube

merhaba kızlarr ....benimkide izin kullanmıştıı.. plakalara bizim de az kaldıı kızz ve kaldı kii..

Bizde geçeriz sırayla artık canım plakalara Benimki gatada kızlar şu andaKızamık oldu2 haftadır neler yaşadık neler Ama muhtemelen 20 gün istirahat vercekler memleketine geçecek tek iyi yanı bu galiba:26:

Bizde geçeriz sırayla artık canım plakalara Benimki gatada kızlar şu andaKızamık oldu2 haftadır neler yaşadık neler Ama muhtemelen 20 gün istirahat vercekler memleketine geçecek tek iyi yanı bu galiba:26:

geçmiş olsun ALLAH IM şifa versinn tez zamanda..

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Uzun zamandır yazamamıştım. Askerim Cuma günü yanımda olacak inşallah. 5 Gün izin kullanacak ve istemeye gelecekler Tabi plakalara sizinle devam edeceğim. Son 5 günü de saymayayım bari :)

Şimdiden tebrik ederim canım o zamanAllah mutluluğunuzu daim etsin

Evet canım tuncelide mj atmışsın bana ben gec cvp verdim k.bakma askerin tuncelide nerde?

iyi akşamlar canlar nasılsınız nasıl geçti günleriniz bugün izmirde mükemmel bir hava vardı sağolsun kayınvalidemler gelip aldılar doğaya attık kendimizi küçük bir köye gittik temiz hava iyi geldi motive oldum geldim yanınıza
yaptığım araştırmalar sonunda tefale karar verdim canım bakalım inşallah iyi olur
Kızlar kocam Ankara'ya Gata ya hasta getıryor ıns eve gelebılır heyecanlıyım
ayy canım inşallah gelebilmiştir yanına

ahaha leydim güldürdün beni, izledim
nasılsın canım benim

ooo gözün aydın canımmm Allah tamamına erdirsin

canım çok geçmiş olsunnn

Evet canım tuncelide mj atmışsın bana ben gec cvp verdim k.bakma askerin tuncelide nerde?
Estağfirullah canım, detayını sayfadan yazamıyorum bazı sebeplerden ötürü. Askerin nasıl rahat mı? inşallah her şey yolundadır :) eğer senin için bir sakıncası yoksa sen nerede olduğunu yazabilirsin, yanlış anlama sakın ben yazmak istemediğimden değil ama forum dışından takip edildiğimi düşünüyorum, bi dönem baya deşifre oldum da geri çekilmek zorunda kaldım

iyi geceler kızlar nasılsınız?? 2 -3 gündür yoktum yengeme kalmaya gittim biraz oyalanıyım diye napiyim evde zaman geçmiyor askerim çarşamba dönücek birliğine inşallah sesini duycam son 3 gün bakalım sesini duyamamak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…