iyi geceler kızlar nasılsınız?? 2 -3 gündür yoktum yengeme kalmaya gittim biraz oyalanıyım diye napiyim evde zaman geçmiyor askerim çarşamba dönücek birliğine inşallah sesini duycam son 3 gün bakalım sesini duyamamak çok zor
teşekür ederim canım beniiimmm
canımmmm sen nerelerdesinnn konuşamadık hiççç. tez için yoğun olduğunu düşünüyordum açıkçası. ayrıca kendimizi eve kapatmakla olmuyor tamam sevgililer beni de rahatsız ediyor ama yapacak bir şey yok
hatta onlara bunu yapmak istiyorummbayanlar izlemenizi tavsiye ederim
Kaçak Koymaz - YouTube
sabır canım bak 3 güncük kalmış çabucak geçsin inşallah askerinin sesine kavuş biran önce
aynen canım benim daha iyiyimplakalara geçtik daha iyi oldum canım sen nasılsın
iyi geceler kızlar nasılsınız?? 2 -3 gündür yoktum yengeme kalmaya gittim biraz oyalanıyım diye napiyim evde zaman geçmiyor askerim çarşamba dönücek birliğine inşallah sesini duycam son 3 gün bakalım sesini duyamamak çok zor
hahaha kuzum aynı şeyleri yapasım geliyor cidden, yanında olan var olmayan vaaaaar diye bağırasım geliyo ondan çıkmıyorum dışarı Eki Görüntüle 641044 Eki Görüntüle 641044 Eki Görüntüle 641044 evet kuzum ya bu ara yoğun gibi aslında koşturmacayla geçiyo, ama buraya bakıncada bir tuhaf oldum, aslında çok düşünmeden zaman daha kolay geçiyo ilk zamanlar aklıma geldi falan of ya
başlamak bitirmenin yarısıymış kuzum ee sen onun üstüne bi daha yarıladın ohoo bitmiş bitmiş bişi kalmamış 3 güncük ne ki hemencik geçiverir sıkma canını hiç seninşallah canımmmmmmmevet 3 güncük kaldı yarısı gitti bile hem değil mi:18:
aynen canım benim daha iyiyim
bak kuzummm yarısı bitti bile azıcık kaldııı
:) canımmm gerçekkten artık usta oldukkeyfin nasıl kuzum?
başlamak bitirmenin yarısıymış kuzum ee sen onun üstüne bi daha yarıladın ohoo bitmiş bitmiş bişi kalmamış 3 güncük ne ki hemencik geçiverir sıkma canını hiç sen
fena sayılmaz canım ya benim için şubat ayı çok tuhaf ve bir o kadar sıkıntılarla dolu geçti. o yüzden günleri ve forumu pek takip edemedim, her gece üzüntüyle uyudum. ama bunlarda geçecek inşallah o yüzden epeydir de bakamadım daha doğrusu kafamı toparlayamadım... ama artık girmeye çalışırım :) askerimde orada biraz sıkıntılı geçiriyor, umarım sizlerin yolundadır herşey? bir 50 lere gelsek daha da güzel olacak inşallah :)
elifcim hoşgeldin canım ne zamandır görüşemiyordukhayırdır canım ne sıkıntın var kıyamam sana ben ondan mı yoktun çok özel değilse paylaşabilirsin??
geçicek inşallah kuzum alıcaz sevdiklerimizi oralardan inşallah, valla canım mesaj atsam daha iyi, bende sıkıntı çok :) ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum işte sadece bir an önce mayıs gelsin herşey yoluna girsin istiyorum hayat durmuş gibi... hiçbirşey yüzümü güldürmüyor
işte şöylee yaa gülsün yüzün biz 74 günü geçirmişiz 81i mi geçiremicez 3ü mü hepsininin üstesinden gelcez sonra da mutluluktan uçma haberlerimizi yani kavuşma anlarımızı anlatcaz burada çok az kaldı o günlere çook azzcanım yaaa ne kadar moral verici oldu bilemezsin yüzümde tebessümle okudum inan yok yok ikna oldum stres yapcak bişey kalmamış yaabugün bitti, pazartesi- salı kaldı şimdi.. çarşamba zaten dönücek ve arıyacak bu arada plakalar çok keyifli ilerliyor zaman su gibi aksın geçsin inşallah ve sevdiklerimize kavuşcağımız gün gelsin
hayırdır canım ne oldu? yolunda sanki özlem fazla haliylefena sayılmaz canım ya benim için şubat ayı çok tuhaf ve bir o kadar sıkıntılarla dolu geçti. o yüzden günleri ve forumu pek takip edemedim, her gece üzüntüyle uyudum. ama bunlarda geçecek inşallah o yüzden epeydir de bakamadım daha doğrusu kafamı toparlayamadım... ama artık girmeye çalışırım :) askerimde orada biraz sıkıntılı geçiriyor, umarım sizlerin yolundadır herşey? bir 50 lere gelsek daha da güzel olacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?