349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sabır canım bak 3 güncük kalmış çabucak geçsin inşallah askerinin sesine kavuş biran önce

hahaha kuzum aynı şeyleri yapasım geliyor cidden, yanında olan var olmayan vaaaaar diye bağırasım geliyo ondan çıkmıyorum dışarı Eki Görüntüle 641044 Eki Görüntüle 641044 Eki Görüntüle 641044 evet kuzum ya bu ara yoğun gibi aslında koşturmacayla geçiyo, ama buraya bakıncada bir tuhaf oldum, aslında çok düşünmeden zaman daha kolay geçiyo ilk zamanlar aklıma geldi falan of ya

plakalara geçtik daha iyi oldum canım sen nasılsın
aynen canım benim daha iyiyim

bak kuzummm yarısı bitti bile azıcık kaldııı

:) canımmm gerçekkten artık usta olduk keyfin nasıl kuzum?

inşallah canımmmmmmm evet 3 güncük kaldı yarısı gitti bile hem değil mi:18:
başlamak bitirmenin yarısıymış kuzum ee sen onun üstüne bi daha yarıladın ohoo bitmiş bitmiş bişi kalmamış 3 güncük ne ki hemencik geçiverir sıkma canını hiç sen

aynen canım benim daha iyiyim

bak kuzummm yarısı bitti bile azıcık kaldııı

:) canımmm gerçekkten artık usta olduk keyfin nasıl kuzum?

fena sayılmaz canım ya benim için şubat ayı çok tuhaf ve bir o kadar sıkıntılarla dolu geçti. o yüzden günleri ve forumu pek takip edemedim, her gece üzüntüyle uyudum. ama bunlarda geçecek inşallah o yüzden epeydir de bakamadım daha doğrusu kafamı toparlayamadım... ama artık girmeye çalışırım :) askerimde orada biraz sıkıntılı geçiriyor, umarım sizlerin yolundadır herşey? bir 50 lere gelsek daha da güzel olacak inşallah :)

başlamak bitirmenin yarısıymış kuzum ee sen onun üstüne bi daha yarıladın ohoo bitmiş bitmiş bişi kalmamış 3 güncük ne ki hemencik geçiverir sıkma canını hiç sen

canım yaaa ne kadar moral verici oldu bilemezsin yüzümde tebessümle okudum inan yok yok ikna oldum stres yapcak bişey kalmamış yaa bugün bitti, pazartesi- salı kaldı şimdi.. çarşamba zaten dönücek ve arıyacak bu arada plakalar çok keyifli ilerliyor zaman su gibi aksın geçsin inşallah ve sevdiklerimize kavuşcağımız gün gelsin

elifcim hoşgeldin canım ne zamandır görüşemiyorduk hayırdır canım ne sıkıntın var kıyamam sana ben ondan mı yoktun çok özel değilse paylaşabilirsin??

elifcim hoşgeldin canım ne zamandır görüşemiyorduk hayırdır canım ne sıkıntın var kıyamam sana ben ondan mı yoktun çok özel değilse paylaşabilirsin??

geçicek inşallah kuzum alıcaz sevdiklerimizi oralardan inşallah, valla canım mesaj atsam daha iyi, bende sıkıntı çok :) ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum işte sadece bir an önce mayıs gelsin herşey yoluna girsin istiyorum hayat durmuş gibi... hiçbirşey yüzümü güldürmüyor

inşallah canım benimm burda kutlamamızı da yapıcaz ohh yandan yandan tabi atabilirsin bekliyorum) onlar geldikten sonra sıkıntının büyük bölümü geçicektir öyle tahmin ediyorum:)))

işte şöylee yaa gülsün yüzün biz 74 günü geçirmişiz 81i mi geçiremicez 3ü mü hepsininin üstesinden gelcez sonra da mutluluktan uçma haberlerimizi yani kavuşma anlarımızı anlatcaz burada çok az kaldı o günlere çook azz

hayırdır canım ne oldu? yolunda sanki özlem fazla haliyle

Allahım ne çok özledim. geceleri yatağa gitmek istemiyorum. sabah ilk uyandığım andaki o yalnızlık hissini yaşamak istemiyorum.

Osmaniyeyle birlikte 80lere de veda ediyoruz bekleyin bizi 70ler size de bir uğrayıp geçcez :80:

:80:Günaydın arkadaşlar şafağımız 80:80:

Bugün Osmaniyedeyiz OSMANİYEmize selam yola devam
80 Günde devri alem yapıcaz yarenlerim

OSMANİYEmizin neyi meşhurmuş?
Toprakkale Kalesi, Hemite Kalesi, Karatepe-Aslantaş Açık Hava Müzesi, Karaçay ve Şarlak Şelaleleri, Zorkun Yaylası, Haruniye Kaplıcası, Yerfıstığı Üretimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…