Günaydın tatlımgünaydin kizlar
nihayet güzel vatanimizi tura basladik hihihi
Günaydın kuzular..
bugun ki şafak ikonu
Günaydın canım az kaldı azgünaydınnn canlaarrrr ha gayret bitti biticek az kaldııııııı : ))
Gunaydiiiinnnbende erkenciyim bugun
günaydın
dün eşim aradı 1 saate yakın konustuk canı sıkldıkca bana sarıyor sanırım giysi konusuna taktı daha dikktli olmamı istiyormus cok kıskanc..ben zaten makul gıyınen ve onun ıcın cok adım atmıs biriyim taviz vermedimterhis olur olmaz memlektine gitmek istiyormus sende gelirsin iş yogun olmazsa dedi 3 -4 gun aklır donerım dedı ki o haftayı bulur emınım yaptığı çok yanlış onun evi ilk olarak burası şimdi kesin takarsın buna dedı hayır gercekten takmadım dedım ki takmadım gitsin gezsin önceliği o sekıldeyse yapıcak bısey yok bıdaha ısten gıdemezmıs bayrama kadr goremezmıs ozlemıs ..Sonra da sen buna nasıl bozulmuyorsun ya bosvermıs gordum senı bu kotu bır sey neden onemeseıyosun dıyo ya sabır buradan anladıgım su esıme ısteklerımı belırtıyorum kızıyorum sıkıyor oluyorum tamam canm sen bılırsın gıt ozledın dıyorum onemsemıyosun artık benı dıyo kızlar napıcagımı sasırdım bu adam bazen benı sınıyor ya memlektıne gıdıcekmiş gitsin neyse cidden kızmycam cunku ben uzuldugumle kaıyorum madem ozledı gıtsın gorsun
Canım psikolojisinden neyaptıgını tam anlamıyor eşin üzülme lütfen anlıyor hatasını sonra senin önemsememden korkuyor düşünme şimdiden belki sende izin alırsın beraber gidersiniz eşinle sanada iyi gelir bence bir düşün hem eşinden ayrı kalmamış olursun hem buşekilde çabuk dönersiniz evinize
EŞİM çok ontrollü biridir ksıkanırdı ama belli etmezdi önceden çok şimdi resmen acıka cık söylüyoe özel hayatta kıskanıyorum seni iş yerimizde de diyor (biz aynı yerde çalışıyoruz) ben kafadan bir hafta izin yapıcam geldiğimde 3 gün memelekette 3 günde istnbulda dinlenirim memlektimi çok özledim dedi arksndan hemen evimi de diyor(o da benim tepkimden korktuğu için ) neyse cidden öenmesemedm tamam gitsin haftaosnuna geliyor muhtemelen bende gecicem zaten kayınvalıdemelr davet edicek oraya gıdıcez buyuk olasılık ... kıyafe tkonsuunu acıyor son ıkıdır nehır benı zaten gorsen bu konunun konusulacagı ınsan degılım zaten dıkktlı gıyınırım ben seffaf biriyim yapabileceklerim için yapabılırm derm yaparım fazlasını beklyr benden politika yapamam ben
bu arada sağol gercekten yapıcı bir insansın
Tatlım bence eşin burda yanında olsa bu giyinmene takmaz zaten sende farkındasın bak kontollü bir insanmış ee bu davranışalrıda asker psikolojisi degilde nedir büyük ihtimal orda oldugu için sen burdasın yanlızsın birşey söyleyen olur yada aklı sende diye böyle davranıyor belkide böyle davranınca seni düşündügünü farketmen için yapıyor olabilir sende diyorsun zaten yerinde giyinirim diye ama bunlar böyle kuzum bende açık giymem herşey yerli yerindedir ama farkettim saçlarımı makyajımı yapmama bile takabiliyor işte çok uyuz beyzadeler napalım 2ay kalmış şunun şurasında keyfimizi kaçırmayalım he diyip geçiçez artık kuzum canını sıkma bunlar içingelince gidemiyecegini bildigi için ailemi göriyim geliyim onların gönlü olsun bütün günler artık eşimle benim diye düşünüyor olabilir onlarıda aklından çıkarmak için yapıyordur bence mantıklıda sonrası birdaha gitmez bölünmez burda işleri
Kızlar bugunu nasıl atlatıcaz yaa bana bugun gecmıyor hıcc çokda erkenn
Geçiçek canım diger pazartesiler gibi bugünde geçiçek inşallah
Sabırsızlanmak yok yokdogru kuzum da ne bılım bır an ole sabırsızlasıyorum ıste
hafta sonu karsıdaydım ya kuzenımle bıraz gezdım yemek takımlarına falan baktım.yemek takımları hakkında bılgısı olan varmı arkadaşlar ?
Bilmez olurmuyumben jumbodan aldım kuzum diger yerlere görede fiyatları aynı ama set halinde yok diger yerlerdeki gibi arada oluyor kampanyaları 1,620 falandı fiyatım bir ugramanı tavsiye ederim çokgüzel 2-3 model var yemek takımında çeşit varda benim begendiklerim okadar benimkide manzini modeli sade tercih ettim yamuk yumuk
tam kare istemıyorum.yuvarlakta gunluk kullanım ıcın alıcam.kareye benzer olanlar var ya bu nasıl bır cumle oldu Allah ım
ceyiz seti olarak mı aldın tencere çatalbıcak ıcındemı
Tam benimkini tarif ediyorsun tam kare degil yuvarlak degil dikdörtgen gibiyok canım sadece yemek takımını aldım 82 parça 12 kişilik modelimde bu
Eki Görüntüle 641211
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?