349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ankaradan bildiriyorumm: güzel bir hava var bugün tam gezmelik valla
Günaydın canım az kaldı az

Günaydın hoşgeldin tatlım benim iyi yapmışsın

hoşbulduk kuzum

yaramazpisim nehirnilim her şeyi söylemiş gerçekten bencede bunların hepsi oradaki psikolojilerinden kaynaklanıyor. bana hep rahatım diyordu meğer öğrendimki oradaki herkes sabıkalıymış. Rabbim hepsini korusun...

bende bu aralar almak ıstıyorum çıksın aradan ama markaya karar veremedım poff

Ben jumbonun kalitesine güvendigim için tercih ettim canım ama porseelende iyi markalar var ama çatal-bıçak,tencere setimide jumbo tercih edicem inşallah biraz tuzlu ama çok begeniyorum ona çalışıcaz artık napalım

bu ara çeyize sardım gene.sence kahvatı takımları kullanışlımı yanı 270-370 arasında fıyatları degısıyor ama onemlı olan kullanıslımı

bu ara çeyize sardım gene.sence kahvatı takımları kullanışlımı yanı 270-370 arasında fıyatları degısıyor ama onemlı olan kullanıslımı
Bence gerek yok kahvaltı takımına benim fikrim kuzum ama sabahları kahvaltıya çok misafir çagırırım şirin olsunlar diyorsan al ben takım yapıcam valla gelence olsa alırım sadece 6-12 tabak normalde masa ortalarınada alıyoruz mezelik falan ben kendim takım yapıcam valla onlara okadar fazla para veremem vermem gereken okadar çok şey varken
günaydın herkese..nasılsınız kızlar..2gündür pek keyfim yoktu..baktım ama içimden pek yazmak gelmedi..

Günaydın kuzum hayırdır ne oldu?

sürekli kavga ediyoruz canım..ağzımı acamaz oldum artık..gitmeden öncede böleydi aslında..bazen bosa mı sürükleniyoruz diyorum..onun ordaki halini anlayabiliyorum ama dönüncede böle olursa diyorum..çok da sakn bi insan değil hani..kafam cok karısık

nasılsınız kızlar? şöyle bir baktım da iyi görünüyorsunuz maşallah çeyiz hazırlıkları havada uçuşuyor

şimdi bizim akerlerimiz 17 mayısta mı çıkacak 18 mayısta mı? anlayamadım bir türlü :44:

bizimki de acemiden ayrıldığında belki son gün tüm arkadaşlarla ankarada buluşuruz falan demişti hiç sesimi çıkarmadım o zaman sonra epeeey geçti aradan dedim sizin şu buluşma işi nasıl olacak izin kullanan var yol izni olup erken çıkacak olan var falan o iş yaş zaten diyor hah şöyleee yola gel dedim içimden zaten ankaraya gidecek olsa 1 haftadan önce gelemez aileler orda arkadaşlar orda.dedim annemler gelcek zaten doğuma ben gitmeni istemiyorum.tamam haklısın onlar gelecek zaten biz de bayramda gideriz dedi önce savuruyorlar lafı sonra farkediyorlar takma canım kafana

canım kahvaltı takımı almasan da kendin bir takım oluştur bence.kahvaltıya misafir alınıyor öyle olunca da gerekiyor

Canım bence biraz daha sabret askerden gelene kadar enazından bence orda diye bukadar gergin oluyordur gelince alırsın karşına konuşursun yada davranışları belirler bunları şimdi nedesem havada kalır yaşıyan yaşıyacak olan sensin sadece şuan beklemen gerek diye düşnüüyorum kuzum kendinide üzme lütfen geçiçek bu zorlu dönemler

6yıl..emek verdik bende o da..kıyamıyorum bazen sırf bunun için..umarım biter bu günler bi an önce canım..suan yapabilecegim tek sey beklemek galiba

6yıl..emek verdik bende o da..kıyamıyorum bazen sırf bunun için..umarım biter bu günler bi an önce canım..suan yapabilecegim tek sey beklemek galiba

6yıl maşallah buraya kadar getirmişsiniz seni kendine yakın görüyor okadar sene dilekolay yani artık ailesisin sana patlıyor o yüzden yoksa kıyamaz sana bekle canım sabır

nasıl ole olusturabılırım kı ayrı ayrı mı alınacak o zaman 12 kısılık mı 6kısılık mı yapılacak

canım ben iki takım aldım ama şöyle bir şans oldu takımlardan birini parça parça buldum bir yerde diğerini de takım aldım 12 kişilik oldu böylece zaten eşli davet etsen birilerini 2 kişi sizsiniz o yüzden 6 yetmez bence.kahvaltı takımlarının içindeki parçalara bak hangileri sana göre kullanışlıysa parça satan bir yerden set oluşturabilirsin ama fiyatı aynıya geliyorsa uğraşma al iki takım gitsin

tünaydın kızlarrrr,

:80: bugünki ikoncanımızda bizler gibi 80 li sayılara veda ediyorrrr. ayyy bi 10 lu daha devirdik ben haritamı boyamaya başladım.

herkes gerilmiş kafalar karışmış azcık daha sabır eden kızlar geçip gidicek bu sıkıntıların hepsi valla bizimkide bi bakıyorum öyle güzel şeyler söylüyor bir bakıyorum delirmiş gibi herşeye sinirleniyor canları sıkıldı iyice idare edicez artık şubatı bitirdik öyle böle derken martıda atlattıkmı tamamdır bu iş artık heyecandan içimiz içimize sığmıycak.
hepinize sevgi aşk sabır dolu bir hafta diliyorum kocaman öptümmmm

Zhd kuzum iymisin nezamandır yoksun ugramıyorsun buralara bebiş nasıl rahatsızlık veriyormu

Tünaydın kuzum ikoncanımız çok uygun gerçekten bende elle boyuycam sadece paintle beceremiyorum pcdende boyamak istiyordum ama yolunu bulamadım

Tünaydın kuzum ikoncanımız çok uygun gerçekten bende elle boyuycam sadece paintle beceremiyorum pcdende boyamak istiyordum ama yolunu bulamadım

tatlım ben paintte yaptım valla bazı şehirlerin içini hemen dolduruyo bazıları ufak olduğunda küçük bir alanı boyuyo kalan boşluklar içinde kalemi seçiyorum en kalın uçluyla boyuyorum aynı haritayı kullanıyosak sendede olması lazım

sagolun kızlar ...zhd valla bazen canım cok sıkılıyor zaten 25 ınde burada fuar var bızım tum aılesı burada olacak 17 sınde cıkıcak bız gıdıcez oraya komple beraber gerı doncez bı hafta fuar anlıycagın 30una kaDR BAS BASA kalamıcaz bu ılk kez olmuyor hep oluyor sıkılıyorum o yüzden herkes her zaman basımızda olmak zorunda gibi giderken yalnız bırakmadılar döndüğünde de bırakmıcaklar neyse konutukca sınırlenıyorum ya zaman yasıycaz gorcez Allah omur verrse

Yarım oluyor il ismi boş kalıyor öyle yapıcam olmadı tatlım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…