Günaydın canım az kaldı az
Günaydın hoşgeldin tatlım benim iyi yapmışsın
bende bu aralar almak ıstıyorum çıksın aradan ama markaya karar veremedım poff
Ben jumbonun kalitesine güvendigim için tercih ettim canım ama porseelende iyi markalar var ama çatal-bıçak,tencere setimide jumbo tercih edicem inşallah biraz tuzlu ama çok begeniyorum ona çalışıcaz artık napalım
Bence gerek yok kahvaltı takımına benim fikrim kuzum ama sabahları kahvaltıya çok misafir çagırırım şirin olsunlar diyorsan al ben takım yapıcam valla gelence olsa alırım sadece 6-12 tabak normalde masa ortalarınada alıyoruz mezelik falan ben kendim takım yapıcam valla onlara okadar fazla para veremem vermem gereken okadar çok şey varkenbu ara çeyize sardım gene.sence kahvatı takımları kullanışlımı yanı 270-370 arasında fıyatları degısıyor ama onemlı olan kullanıslımı
günaydın herkese..nasılsınız kızlar..2gündür pek keyfim yoktu..baktım ama içimden pek yazmak gelmedi..
günaydın
dün eşim aradı 1 saate yakın konustuk canı sıkldıkca bana sarıyor sanırım giysi konusuna taktı daha dikktli olmamı istiyormus cok kıskanc..ben zaten makul gıyınen ve onun ıcın cok adım atmıs biriyim taviz vermedimterhis olur olmaz memlektine gitmek istiyormus sende gelirsin iş yogun olmazsa dedi 3 -4 gun aklır donerım dedı ki o haftayı bulur emınım yaptığı çok yanlış onun evi ilk olarak burası şimdi kesin takarsın buna dedı hayır gercekten takmadım dedım ki takmadım gitsin gezsin önceliği o sekıldeyse yapıcak bısey yok bıdaha ısten gıdemezmıs bayrama kadr goremezmıs ozlemıs ..Sonra da sen buna nasıl bozulmuyorsun ya bosvermıs gordum senı bu kotu bır sey neden onemeseıyosun dıyo ya sabır buradan anladıgım su esıme ısteklerımı belırtıyorum kızıyorum sıkıyor oluyorum tamam canm sen bılırsın gıt ozledın dıyorum onemsemıyosun artık benı dıyo kızlar napıcagımı sasırdım bu adam bazen benı sınıyor ya memlektıne gıdıcekmiş gitsin neyse cidden kızmycam cunku ben uzuldugumle kaıyorum madem ozledı gıtsın gorsun
bu ara çeyize sardım gene.sence kahvatı takımları kullanışlımı yanı 270-370 arasında fıyatları degısıyor ama onemlı olan kullanıslımı
sürekli kavga ediyoruz canım..ağzımı acamaz oldum artık..gitmeden öncede böleydi aslında..bazen bosa mı sürükleniyoruz diyorum..onun ordaki halini anlayabiliyorum ama dönüncede böle olursa diyorum..çok da sakn bi insan değil hani..kafam cok karısık
Canım bence biraz daha sabret askerden gelene kadar enazından bence orda diye bukadar gergin oluyordur gelince alırsın karşına konuşursun yada davranışları belirler bunları şimdi nedesem havada kalır yaşıyan yaşıyacak olan sensin sadece şuan beklemen gerek diye düşnüüyorum kuzum kendinide üzme lütfen geçiçek bu zorlu dönemler
SIZE=3]canım kahvaltı takımı almasan da kendin bir takım oluştur bence.kahvaltıya misafir alınıyor öyle olunca da gerekiyor[/SIZE]
6yıl..emek verdik bende o da..kıyamıyorum bazen sırf bunun için..umarım biter bu günler bi an önce canım..suan yapabilecegim tek sey beklemek galiba
nasıl ole olusturabılırım kı ayrı ayrı mı alınacak o zaman 12 kısılık mı 6kısılık mı yapılacak
canım ben iki takım aldım ama şöyle bir şans oldu takımlardan birini parça parça buldum bir yerde diğerini de takım aldım12 kişilik oldu böylece zaten eşli davet etsen birilerini 2 kişi sizsiniz o yüzden 6 yetmez bence.kahvaltı takımlarının içindeki parçalara bak hangileri sana göre kullanışlıysa parça satan bir yerden set oluşturabilirsin ama fiyatı aynıya geliyorsa uğraşma al iki takım gitsin
tünaydın kızlarrrr,
:80: bugünki ikoncanımızda bizler gibi 80 li sayılara veda ediyorrrr. ayyy bi 10 lu daha devirdik ben haritamı boyamaya başladım.
herkes gerilmiş kafalar karışmış azcık daha sabır eden kızlar geçip gidicek bu sıkıntıların hepsi valla bizimkide bi bakıyorum öyle güzel şeyler söylüyor bir bakıyorum delirmiş gibi herşeye sinirleniyor canları sıkıldı iyice idare edicez artık şubatı bitirdik öyle böle derken martıda atlattıkmı tamamdır bu iş artık heyecandan içimiz içimize sığmıycak.
hepinize sevgi aşk sabır dolu bir hafta diliyorum kocaman öptümmmm
Tünaydın kuzumikoncanımız çok uygun gerçekten bende elle boyuycam sadece paintle beceremiyorum pcdende boyamak istiyordum ama yolunu bulamadım
tatlım ben paintte yaptım valla bazı şehirlerin içini hemen dolduruyo bazıları ufak olduğunda küçük bir alanı boyuyo kalan boşluklar içinde kalemi seçiyorum en kalın uçluyla boyuyorum aynı haritayı kullanıyosak sendede olması lazım
Yarım oluyor il ismi boş kalıyor öyle yapıcam olmadı tatlım teşekkür ederim
rica ederim nedemek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?