napan yavru kuş bu osmaniyenin şivesi yokmu kıbrıs gibi
napıyım canım p.tesi yoğunluğu vardı işlerle uğraştım bu saati ettim bir yandanda c.tesi yarimin yanına gitme heyecanı sardı iple çekiyorum gidişi
çok özledim sevdiceğimi o kısıtlı süreyi nasıl geçiricez onu düşünüp planlıyoruz kaç gündür
sen nasılsın nasıl geçti h.sonu??
napıyım canım p.tesi yoğunluğu vardı işlerle uğraştım bu saati ettim bir yandanda c.tesi yarimin yanına gitme heyecanı sardı iple çekiyorum gidişi
çok özledim sevdiceğimi o kısıtlı süreyi nasıl geçiricez onu düşünüp planlıyoruz kaç gündür
sen nasılsın nasıl geçti h.sonu??
Zhd kuzum iymisin nezamandır yoksun ugramıyorsun buralara bebiş nasıl rahatsızlık veriyormu
Cumartesi bir bakırköy yapıp geldim pazarda tariflerimden denedim iki taneakşamda askerimi gördüm kamerada günüm bitti kuzum oh çabuk gelsin hafta sonu ozaman sen git gel sıra bize gelsin
Cumartesi bir bakırköy yapıp geldim pazarda tariflerimden denedim iki taneakşamda askerimi gördüm kamerada günüm bitti kuzum oh çabuk gelsin hafta sonu ozaman sen git gel sıra bize gelsin
ne güzel azıcık kalmıs canımm yaaa darısı basımıza
iyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükürçok giremiyorum ara ara bakıyorum anca bizimkiler 17sinde mi çıkacak 18 inde mi ya?
17de çıkıcaklar canımiyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükürçok giremiyorum ara ara bakıyorum anca bizimkiler 17sinde mi çıkacak 18 inde mi ya?
Biryerde paylaşmyorum kuzum isteyen olursa burda paylaşabilirim amacanım yaptıgın tarıflerı nerde paylasıyorsun not alalım ılerde lazım olur
ohhh ne iyi etmişsin canım iyi gelmiştir bende pazar günü çıktım pazara havada süperdi birazda yürüyüş yaptım acık havada içim açıldı vallaaskerinide görmüşsün ne mutlu sana allah yüzyüze görüşmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamnda
amin canım darısı sizin başınıza senin şafaklarda bizim başımıza
Biryerde paylaşmyorum kuzum isteyen olursa burda paylaşabilirim ama
bır yerde paylaşmıstım ole hatırlıyorum hatta yazmıstım canım ondan dedım olabılır neden olmasın sole guzel yemek pasta börek kurabıye tarıflerını alabılırız tabı arkadaşlarda ısterse ben ısterım yanii
Evet canım paylaşmıştım birkaç tane tarif ama başkasının toopigi yazanda yok o yüzden devam etmedimseve seve paylaşırım kuzum
kızlar terhis tarihiyle ilgili benim askerim bana net bilgi verdi aynen aktarıyorum; 16 sı gece saat 12 itibariyle bitirmiş oluyoruz ama gece sadece aileden biri almaya gelirse çıkabiliyoruz gelmezse 17 si sabahtan koşar adımlarla askeriyeden birdaha dönmemek üzere uzaklaşıyoruz dedi.
Tabi arkadaşlarda isterse canım çünkü az degiller tarifler bayagı sayfalar alıcaktır ee denedikçede ekliycem fazla olmasın sonra yemek topigi degil diyen çıkabilir falan
kızlar terhis tarihiyle ilgili benim askerim bana net bilgi verdi aynen aktarıyorum; 16 sı gece saat 12 itibariyle bitirmiş oluyoruz ama gece sadece aileden biri almaya gelirse çıkabiliyoruz gelmezse 17 si sabahtan koşar adımlarla askeriyeden birdaha dönmemek üzere uzaklaşıyoruz dedi.
denedıkce bole hos olanları paylaşabılırsın canım.kafana göre takıl işte
benimkide 18.nde cıkıyoruz dedi canım iddialaşıyo benmle hep..siniir oldum resmen..bende dedim bekleyip görcez artık
Ben hep seçerek tarif alıyorum şuana kadar denediklerimin hepsi nefis oldu nasıl ayırıcam ara ara paylaşıyım biranda olmasın öyle daha iyi olur
ben hıc yemek falan yapmıyorum ılerde zorlanırmıyım acaba ne bılım calısıyorum falan ya hıc ıcımden gelmıyor.belkıde daha bu konuda sorumluluk almadıgım ıcındır.eskıden yapardım unv zamanı arkadasımız yapardı yemeklerı o yuzden yapmadım hıc.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?