349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

napan yavru kuş bu osmaniyenin şivesi yokmu kıbrıs gibi

napıyım canım p.tesi yoğunluğu vardı işlerle uğraştım bu saati ettim bir yandanda c.tesi yarimin yanına gitme heyecanı sardı iple çekiyorum gidişi

çok özledim sevdiceğimi o kısıtlı süreyi nasıl geçiricez onu düşünüp planlıyoruz kaç gündür

sen nasılsın nasıl geçti h.sonu??

Cumartesi bir bakırköy yapıp geldim pazarda tariflerimden denedim iki tane akşamda askerimi gördüm kamerada günüm bitti kuzum oh çabuk gelsin hafta sonu ozaman sen git gel sıra bize gelsin

ne güzel azıcık kalmıs canımm yaaa darısı basımıza

Cumartesi bir bakırköy yapıp geldim pazarda tariflerimden denedim iki tane akşamda askerimi gördüm kamerada günüm bitti kuzum oh çabuk gelsin hafta sonu ozaman sen git gel sıra bize gelsin

ohhh ne iyi etmişsin canım iyi gelmiştir bende pazar günü çıktım pazara havada süperdi birazda yürüyüş yaptım acık havada içim açıldı valla askerinide görmüşsün ne mutlu sana allah yüzyüze görüşmeyi nasip etsin inşallah en kısa zamnda

ne güzel azıcık kalmıs canımm yaaa darısı basımıza

amin canım darısı sizin başınıza senin şafaklarda bizim başımıza

iyiyiz canım bir sıkıntı yok çok şükür çok giremiyorum ara ara bakıyorum anca bizimkiler 17sinde mi çıkacak 18 inde mi ya?
17de çıkıcaklar canım ama akşam ailesi almazsa akşam çıkarmıyorlarmış sabah çıkarıcaklar dedi askerim çok karışık bende anlamadım
canım yaptıgın tarıflerı nerde paylasıyorsun not alalım ılerde lazım olur
Biryerde paylaşmyorum kuzum isteyen olursa burda paylaşabilirim ama

Amin kuzum benim inşallah cümlemize artık görelim çok özledik

Evet canım paylaşmıştım birkaç tane tarif ama başkasının toopigi yazanda yok o yüzden devam etmedim seve seve paylaşırım kuzum

kızlar terhis tarihiyle ilgili benim askerim bana net bilgi verdi aynen aktarıyorum; 16 sı gece saat 12 itibariyle bitirmiş oluyoruz ama gece sadece aileden biri almaya gelirse çıkabiliyoruz gelmezse 17 si sabahtan koşar adımlarla askeriyeden birdaha dönmemek üzere uzaklaşıyoruz dedi.

Evet canım paylaşmıştım birkaç tane tarif ama başkasının toopigi yazanda yok o yüzden devam etmedim seve seve paylaşırım kuzum

Tabi arkadaşlarda isterse canım çünkü az degiller tarifler bayagı sayfalar alıcaktır ee denedikçede ekliycem fazla olmasın sonra yemek topigi degil diyen çıkabilir falan

Benim askerimde geçen gün tam bunu anlatmaya çalıştı demekki

benimkide 18.nde cıkıyoruz dedi canım iddialaşıyo benmle hep..siniir oldum resmen..bende dedim bekleyip görcez artık

benimkide 18.nde cıkıyoruz dedi canım iddialaşıyo benmle hep..siniir oldum resmen..bende dedim bekleyip görcez artık

amann aramızda birgünün lafı olmaz de belki yerine göre değişiyodur artık kestiremez olduk hiçbişeyi. sinir olma canım az kaldı bak günler geçip gidio. bugün tam %50 si bitti. komutanlarda bıkmıştır artık bizimkilerden biran önce salıverirler inşallah

Ben hep seçerek tarif alıyorum şuana kadar denediklerimin hepsi nefis oldu nasıl ayırıcam ara ara paylaşıyım biranda olmasın öyle daha iyi olur

ben hıc yemek falan yapmıyorum ılerde zorlanırmıyım acaba ne bılım calısıyorum falan ya hıc ıcımden gelmıyor.belkıde daha bu konuda sorumluluk almadıgım ıcındır.eskıden yapardım unv zamanı arkadasımız yapardı yemeklerı o yuzden yapmadım hıc.:26:

Canım ögrenmeye başlanıldıgında çok kolay ve eglenceli oldugunu görüceksin enazından benim için eglenceli birilerinin begenmesi yüzlerinde o ifade çok hoşuma gidiyor bende normal çorba ve ev yemeklerini yapıyordum tatlı ve hamur işlerinden pek anlamazdım aldım elime birkaç tarif başladım yapmaya yaptıkça yapası geliyor insanın hiç tereddüt etme çok kolay ve güzel yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…