70lere hoşgeldin demek için son yarım saatimizaynen kafam baya dağıldı ama sanırım yorucu bir gün oldukuzum yaaa bir durmadı yerinde oyyy çok tatlı oluyolar moral olmaz mı sen de iyi yapmışsın canım.. bugünü de geçirdik işte birazdan 79 diycez
Teşekkür ederim kuzum çok güzeller tadlarıda birokadar güzel insanın yaptıkça yapası geliyoriyi akşamlar kuzular nasılsınız nasıl geçti gününüznehirnilimm ne kadar güzel bunlar hepsini deniycem canım çekti valla kalkıp yapasım geldii
Rica ederim canım ben teşekkürederim begenilmek güzelBuda vok guzel gozukuyo bende acilen denemeliyim teskr ederz zeynepciim tarifler icin resimleriyle daha bi istah acici oldu ama napalim:)) bu arada plakalari bende cok sevdim canlarimm insallah cok cabuk gecicek gunler gelicek askerlerimiz
ohhh maşallahh güzel bir gün olmuş gördüğüm kadarıyla şurada da 79 a çok az kaldı zaten
nehirnilciiiimmmmm tariflerden çok memnun oldum ama ayrı bir topic açarsan da seve seve takip ederim hani evladiyelik bişi olabilir
Kızlar şafağınız hayırlı olsunn..
günaydınlar asker yarenlerii ...
bende bir 29 göreydim.bugun ki şafak ikonu
Evet canım bize bitmenin sinyalini veriyor o yüzden çabuk geçiyor son 1aya kadar rahat düşücez inşallahgünaydınnn canlarrr şafak 79 yihuhuuu
az kaldı bitiyor plakalardan daha kolay geçiyor sanki zamannn :)
Kızlar şafağınız hayırlı olsunn..
günaydınlar asker yarenlerii ...
bende bir 29 göreydim.bugun ki şafak ikonu
ne güzel canım 1 ay kalmış Allah sağlıkla kavuştursun inşallah darısı başımıza
Evet canım bize bitmenin sinyalini veriyor o yüzden çabuk geçiyor son 1aya kadar rahat düşücez inşallah
Günaydın canım teşekkür ederizmaşallah azkaldı canım kalmış 3gün 19ları görmeyi iste bence
Günaydın canlaar evden çıkmadan bi bakayım dedim sizekan vermeye gitcem birazdan bayılmadan çıkabilirim inşallah
Kolay değil canım 1sene 2ayı devirdin nerdeyse ama az kaldı bu şaşkınlıkta ondan nasıl bitti kavuşuyormuyuz heyecanı nekadar güzel maşallahaz kaldı evet gunlerı nasıl bıtırıcem bole şaşkın şaşkınım ortalıklarda
Günaydın canlaar evden çıkmadan bi bakayım dedim sizekan vermeye gitcem birazdan bayılmadan çıkabilirim inşallah
saol canım benim
dikkat et kendıne canım..gecmıs olsun.
inşallah canım benim hadi ben gidiyorum akşama görüşürüzzKolay değil canım 1sene 2ayı devirdin nerdeyse ama az kaldı bu şaşkınlıkta ondan nasıl bitti kavuşuyormuyuz heyecanı nekadar güzel maşallah
Günaydın canım iyi yapmışsın inşallah birşey olmadan verir gelirsin kuzum
saol canım benim
inşallah canım benim hadi ben gidiyorum akşama görüşürüzz:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?