349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

70lere hoşgeldin demek için son yarım saatimiz

ohhh maşallahh güzel bir gün olmuş gördüğüm kadarıyla şurada da 79 a çok az kaldı zaten

nehirnilciiiimmmmm tariflerden çok memnun oldum ama ayrı bir topic açarsan da seve seve takip ederim hani evladiyelik bişi olabilir

hoşgeldin 70ler 10 gün sonra sana da veda edicez ama hiç sevinmee Kilis'e de geldik bugünkü ikonumuz :79: Kilis hakkındaki bilgileri de merak ediyorum Zeynepcim
80lere bayy bayy yapıyorum ikoncanımızda :79:

Son düzenleme:
cnm msjını gördm şimdi ama sanırım özel msj atamıyorum hala boş boş burdan msj atayım bari 100 e ulaşsın :))
askerim daha gitmedi tatlım raporlu.. çok hasta oldu acemi birliğinde kötü oldğnu söylüyor ve rapor aldı o yzden cnm sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim şimdi :/
sen neler yapıyorsun?nasıl gidiyor?ne güzel şafaklarınız 100 ün altında.bizimki ise 370 ((

:79:Günaydın arkadaşlar şafağımız 79:79:
İkoncanımız hoşgeldin 70ler ama çabuk git der gibi bir hali var
Bugün güzel vatanımızdan KİLİSteyiz KİLİSimize selam yola devam

KİLİSimizin neyi meşhurmuş bakalım ?
Kilisin yorganları ve yemekleri meşhurdur özellikle kilis kebabı

iyi akşamlar kuzular nasılsınız nasıl geçti gününüz nehirnilimm ne kadar güzel bunlar hepsini deniycem canım çekti valla kalkıp yapasım geldii
Teşekkür ederim kuzum çok güzeller tadlarıda birokadar güzel insanın yaptıkça yapası geliyor
Buda vok guzel gozukuyo bende acilen denemeliyim teskr ederz zeynepciim tarifler icin resimleriyle daha bi istah acici oldu ama napalim:)) bu arada plakalari bende cok sevdim canlarimm insallah cok cabuk gecicek gunler gelicek askerlerimiz
Rica ederim canım ben teşekkürederim begenilmek güzel

Teşekkür ederim canım benim hiç aklımdan geçmedi aslında olabilir neden olmasın böyle arada kayboluyorlar o şekilde takibide kolay olur teşekkürler kuzum bunu bir düşüneyim

günaydınnn canlarrr şafak 79 yihuhuuu

az kaldı bitiyor plakalardan daha kolay geçiyor sanki zamannn :)
Evet canım bize bitmenin sinyalini veriyor o yüzden çabuk geçiyor son 1aya kadar rahat düşücez inşallah
Kızlar şafağınız hayırlı olsunn..

günaydınlar asker yarenlerii ...

bende bir 29 göreydim.bugun ki şafak ikonu

Günaydın canım teşekkür ederiz maşallah azkaldı canım kalmış 3gün 19ları görmeyi iste bence

ne güzel canım 1 ay kalmış Allah sağlıkla kavuştursun inşallah darısı başımıza

canım saolsın Allah razı olsun rabbım hepımızı kavustursun.çok zormus bole hasretlık bunu 421 gunde daha ıyı anladım ama az kaldı.Allah ım sızede sabır versın askerdekı kısı ıcın ayrı dert bızler ıcın ayrı sorun

Günaydın canlaar evden çıkmadan bi bakayım dedim size kan vermeye gitcem birazdan bayılmadan çıkabilirim inşallah

az kaldı evet gunlerı nasıl bıtırıcem bole şaşkın şaşkınım ortalıklarda
Kolay değil canım 1sene 2ayı devirdin nerdeyse ama az kaldı bu şaşkınlıkta ondan nasıl bitti kavuşuyormuyuz heyecanı nekadar güzel maşallah
Günaydın canlaar evden çıkmadan bi bakayım dedim size kan vermeye gitcem birazdan bayılmadan çıkabilirim inşallah

Günaydın canım iyi yapmışsın inşallah birşey olmadan verir gelirsin kuzum

dikkat et kendıne canım..gecmıs olsun.
saol canım benim

inşallah canım benim hadi ben gidiyorum akşama görüşürüzz :118:

dün askerim gıcık oldu dizi izlerken aradı bır dk dıyorum susuyorum ya krız gecırdı ben her akşam denız yıldızı ızlerım dıyo bu dızı kaç saatlerın başlıyor bıtıyor

sonra ararım dedı ama aramadı kızdı sanırsam.bırde vıdeo gondermıs netten ızle lıbya başbakanını törenle karsıladılar gecen ılla ızletene kadar ugrasıyor.az önce ızledım sımdı hepsı bırbırıne benzıyor secemıyorum ki içlerinden:26:

Gunaydinn fistiklarr
Bitecekkk bugunlerde eli mahkummm :-D Nehinilimm evet tariflerin arada sohbetlerimiz arasinda kaybolup gidiyor ayri bir sekilde yaparsan daha kalici olur ;-)
Nazlicimm cok alemsin valla sende bitirdin ya askerligi darisi basimiza :-D bu arada ikimizde sevdicegimize ayni zamanlarda kavusuyoruz onu farkettim tabi benimki sadece 2gunlugune :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…