çook iyi yapmışsın canım takipçiniiimmhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/600426-nehirnilin-tarifleri.html
Arkadaşlar isteğiniz üzerine bende topiğimi açmış bulunmaktayım tariflerim orda daha derli toplu oldu hiç beklemem kendimden böyle birşey ama açıverdim
herkesler nereye kaybolmuş bakiyimhu huu asker yarenlerine bakmıştım ordalar mı acaba
burdayız kuzum nasılsınnnn? tatlım askerin yarın mı dönüyor birliğine? öyle hatırlıyorum ama emin olamadım
teşekkür ederim tatlım benim ben çok iyiyim keyfim yerinde tabi, doğru bildin yarın askerim birliğine dönücek ve ben 6 gündür hasret olduğum sesini duycamsen nasılsın bakalım??
burdayız kuzum nasılsınnnn? tatlım askerin yarın mı dönüyor birliğine? öyle hatırlıyorum ama emin olamadım
rica ederim kuzum, olsun, her şey zamanla olurhemen yarın patatesli çıtır böreği denemek istiyorum, ağzım sulandıııııı mmmm
Ozlemciim tatlim ben surekli takipteyim ama tlfndan olunca cok yazamiyrm yinede arada yazmaya calisiyrm nasilsin tatlm askernle gorustunuzmu?
Merhaba canlar ben geldim gene kimse yokçok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için,inşallah çok güzel bir gün geçirmişsinizdir been çok mutluyum askerim Martın 16sında gel dediiii :118:
çook iyi yapmışsın canım takipçiniiimm
Merhaba canlar ben geldim gene kimse yokçok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için,inşallah çok güzel bir gün geçirmişsinizdir been çok mutluyum askerim Martın 16sında gel dediiii :118:
aynı tarihlerde gideceğiz seninle.. ben de martın 15inde gidip eşimi evci çıkaracağım....ama o tarihte adet olma ihtimalim var. belki bir sonraki haftaya kayabilir. Çok özledim artık gitmek istiyorum bir an önce.
şafaklarımız aynı demek canım o zaman ya geciktirici kullanıp zamanında gidiceksin ya da 1 hafta daha sabredeceeksin..hepimiz çok özledik artık yettiaynı tarihlerde gideceğiz seninle.. ben de martın 15inde gidip eşimi evci çıkaracağım....ama o tarihte adet olma ihtimalim var. belki bir sonraki haftaya kayabilir. Çok özledim artık gitmek istiyorum bir an önce
bende senin adına çok sevindim kuzum gidip görelim askerlerimizii gerçi dönünce en başa dönücez ama görmeden de bir yere kadar malesef..Canım çok sevindim inşallah görürsün askerini hasret giderirsinBende mart başında gitmek istiyorum salı günü izin kullanıyoruzya biz eğer kardeşi evci çıakrmazsa 12 martta gideyim istiyorum yada 16 martta olucak inşallah Teşekkür ederim kuzum benim beklerim herzaman
Çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşirsin umarım.operasyon ne zaman peki,önemli değil dedin ama merak ettim.ciddi bir şey yok di mi?slm kızlar ancak gelebildim bugün kan verme günü herhalde bende 5 tüp kan verdim bugün yeni geldim sayılır hastaneden offf bittim resmen çok yorucu sabah yine gidicem yol çok yoruyor beni büyükçekmeceden bağcılara gittim canım çıktı. neyse sağa salim geldim yanınıza bu arada önemli bişeyim yok sadece ufak bir operasyon geçiricem.
7 ile başlayan sayılarada düştük :79: ohhhh. kilisin herhalde en çok sofrası meşhur mutfağı çok lezzetli olur acılılar kebaplar ayy karnım acıktıı
benim şafağım :03:
Dene kuzum bende yorumlarını bekliyorum bakalım beğenicekmisin
hoşgeldin fatımacım evet uzun zamandır görüşemedik gerçekten, olsun aramızda olduğunu da bilmek güzelsen nasılsın, askerin nasıl keyifler yerinde mi?? canım askerim 6 günlüğüne eğitime gitmişti yarın dönücek inşallah birliğine arıcak ve bende sesini duyucam
iyi akşamlar kızlar
umarım herkes iyidir, moraller yerindedir
atarsa 78 oluyoruz,yani sevdiceğimin memleketi karabük-safranbolu
Oyyy cok guzel bi okudum 6 gun gorusemiycez demistin ama yarin bitmesine cok sevindim:) benim askerimde cok zor sartlarda malesef bulundugu karakolda sicak su bile yok 9 gundr ordalar ve cani cok skkin dogal olarak bana yanstmasada ses tonundaki zoraki mutlu gorunme cabasi bile yetiyo beni uzmeye( eski yerinden cok memnundu ama artik hep burda kalicak kiyamam (( nasil gecicek bu 79 gun diyrm artik hic boyle dusunmemistim olumsuzluklar cöktü uzerime iyice: o rahat etseydi birazcik bari zaten ufacik seylerden mutlu olabilen bi sevdigim var ama zor durumda olmasi cok zoruma gidiyo ve cook dua ediyrm onun icin yapablcegim en guzel seyin bu oldugunu biliyrm....
oh çok şükür canım, yarın bitiyor hasretteşekkür ederim tatlım benim ben çok iyiyim keyfim yerinde tabi, doğru bildin yarın askerim birliğine dönücek ve ben 6 gündür hasret olduğum sesini duycamsen nasılsın bakalım??
hayırlı olsun canım benim de 2 ayım doldu ben de bu ay 1,5 kg vermişim1 aylık sporumun son günüydü:) 1,5 kg vermiştim.vermek istemiyordum aslında,eşimde üzülecek ama napim.sıkılaşmışım,belden 8 cm,maşallah her yerden 3-5 cm sıkılaşmışımne bileyim pek inanmadım.sonçları abartı buldum.tamam biraz toparlandım ama bariz fark yok yani. Evde spora devam edicem inşallah.
hoşgeldin canım , morallerimiz iyi gibi şu plakalar hepimize iyi mi geldi neevetttt atarsa 78 )
hoşgeldin canım , morallerimiz iyi gibi şu plakalar hepimize iyi mi geldi neevetttt atarsa 78 )
6 gün geçti demek,çok sevindim.sanki dün gibi,gidecek görüşemeyeceğiz yazmıştın.şimdi dönüyor,ben artık şafak saymıyorum.o yüzden hemen geçmiş gibi hissediyorumtabi 6 gün nasıl geçti size sormak lazım,zor olmuştur eminim.inşallah bir daha gitmezler.
evet canım ya ne de iyi geldi plakalar çok şükür artık..
buarada 6günlük hasret yarın bitiyoo hemencecik duyarsın sevdiceğinin sesini inşallah canım
oh çok şükür canım, yarın bitiyor hasretben de iyiyim çok şükür, günler geçsin diye bakıyoruz :) buarada dediğin gibi şartlar çok zor, benimki de günde 6 saat nöbette ve aralarda da boş değilmiş, kömür taşıma ve temizlik gibi şeyler de yapıyormuş, pffff insaf yani, bunlar da insan ya, pes diyorum artık.
hayırlı olsun canım benim de 2 ayım doldu ben de bu ay 1,5 kg vermişimsıkılaşmana sevindim canım, evet evde devam edersin şu çenemi tutabilsem daha çok vericem ama nafile, akşam saat 8-9 olunca canım yemek yemek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?