349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aaa çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Sen de göreceksin o günleri hayırlısıyla, hepsi sağ salim gelecek inşallah. Gönderene kadar zor geliyor insana, gittikleri zaman vakit daha hızlı geçiyor. Sen de o sırada boş durma, kendine meşguliyetler bul ki (gerçi çalışıyor musun bilmiyorum canım ama) zaman senin için de hızlı geçsin. Sen de askerin gidene kadar artık bakarsın ona, iyileştirirsin :)

Günaydın canlaar evden çıkmadan bi bakayım dedim size kan vermeye gitcem birazdan bayılmadan çıkabilirim inşallah
Canım geçmiş olsun, ben de aynıyım kan verirken bir hemşire şaka yaparken korkutmuştu beni

ay benimki de her hafta hesab etmiş gibi yalan dünya varken arıyor ben de susuyorum falan o arada tv'yi tivibuya geçirdim hemen durdurdum rahat rahat konuştum

Seni öyle iyi anlıyorum ki...keşke erkeklerde biraz bizi anlasa.tamam ailesi,atsan atılmaz ama biz de evliyiz.sürekli olumlu şeyler düşünüp kendimi rahatlatıyorum,gene de insan kafasına takıyor.yaşadığımız sorun bunlar olsun napalım:) daha büyük sıkıntılar yaşayabilirdik, kaldı ki milletin başına neler geliyor.bu halimize şükür:)
bu ara çeyize sardım gene.sence kahvatı takımları kullanışlımı yanı 270-370 arasında fıyatları degısıyor ama onemlı olan kullanıslımı
Cnm bence gereksiz,özellikle çok parçalı olanlar.ben az parçalı olanından aldım,sadece fincan ve tabakları var.bir de kendim takım yaptım,İnan kendi yaptığımı kullanıyorum.fincan cayı soğutuyor,o nedenle çoğu kişi çay bardağı istiyor.3 kırmızı,3 beyaz tabak aldım.ortaya da beyaz zeytinlik vs.aldım.çok daha kullanışlı,üstelik az yer kaplıyor.eve dönünce 3 tane siyah tabak alıcam,siyah beyaz yeni kahvaltı takımı:)birazda bu kombimi kullanırım.
kızlar belim tutuldu ne yapmam lazım sizce
sert zemine uzanman gerek,başka ne yapılır İnan bilmiyorum.geçmiş olsun.
Cnm ya tariflerine bayıldım,üstelik denenmiş.bu tarifleri ayrı bir forumda bizimle paylaşsan ne güzel olur.burada tüm sayfaları okuyamıyorum,kaçırdıklarım olmasın.valla süper olur,eşim dönene kadar bir sürü yeni tarif öğrenirim:)

slm kızlar ancak gelebildim bugün kan verme günü herhalde bende 5 tüp kan verdim bugün yeni geldim sayılır hastaneden offf bittim resmen çok yorucu sabah yine gidicem yol çok yoruyor beni büyükçekmeceden bağcılara gittim canım çıktı. neyse sağa salim geldim yanınıza bu arada önemli bişeyim yok sadece ufak bir operasyon geçiricem.

7 ile başlayan sayılarada düştük :79: ohhhh. kilisin herhalde en çok sofrası meşhur mutfağı çok lezzetli olur acılılar kebaplar ayy karnım acıktıı

benim şafağım :03:

sağol canım benimmm :* o iyi olsun yeterki sağlığı rahatı iyi olsunda şafak öylede böylede geçecek.. kız oranın kışlası çok harabeymiş ya yeni bina yapılacakmış ama ustalarıda kaçırılmış o yüzden tamamlanamıyormuş bina. sobalıymış ve sobadanda öte çoook eskiymiş :/ soğuktur belki koğuşlarda.. duş problemi oluyor muymuş acaba? sen bilirsin belki cnm.. inşallah orda dahada hasta olmaz. 7 ay kar kalmıyormuş ordan peki çok soğuk oluyor muymuş? nöbetleri kaç saat tatlım? ( kusura bakma bir sürü soru sordum ama merak işte )

rica ederim canım. canım hiç bahsetmemişti ortamdan ya da sobadan ( duşu haftada 2 gün alınıyor diye biliyorum, evet çok kar oluyormuş genel olarak doğuda biliyorsun kışlar çok karlı geçiyor. Nöbetleri bilemicem canım, kalabalık olursa koğuş az saat düşer, az kişi olursa uzun tutarlar, hayırlısı olur inşallah. estagfirullah canım, sorcan tabi, çok normal.

Buarada sevdiğin ne zaman gidecek birliğine? ne zaman bitiyor raporu canım?

canım hayırlı olsunnn, artık takip ettiğim ikinci sayfa olacak

Teşekkür ederim canım benim beklerim çok fazla tarifim olmasada denedikçe ekleyecegim

herkesler nereye kaybolmuş bakiyim hu huu asker yarenlerine bakmıştım ordalar mı acaba
burdayız kuzum nasılsınnnn? tatlım askerin yarın mı dönüyor birliğine? öyle hatırlıyorum ama emin olamadım

Teşekkür ederim canım benim beklerim çok fazla tarifim olmasada denedikçe ekleyecegim
rica ederim kuzum, olsun, her şey zamanla olur hemen yarın patatesli çıtır böreği denemek istiyorum, ağzım sulandıııııı mmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…