349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şafaklarımız aynı demek canım o zaman ya geciktirici kullanıp zamanında gidiceksin ya da 1 hafta daha sabredeceeksin..hepimiz çok özledik artık yetti .

bir önceki gidişimde de geciktirici kullanmıştım. hormonlarım neye uğradığını şaşıracak. o yüzden bu ay kullanamam sanırım. artık bekleyeceğiz mecbur. görmeyeli bir aydan daha fazla oldu zaten. ne kadar geç gidersem o kadar iyi. o kadar az şafak sayarız. ben döndükten sonra toparlanamıyor. ben de gelene kadar saatlerce otobüste ağlıyorum, herkesin içinde.

Haklısın Pikolatacığım, bitki çayı ve suyu içiyorum ama sonrası malum, her dakikam lavaboda geçiyor Bilgiler için ayrıca teşekkür ederim, pirinç pilavını bana dahiliye doktoru yasaklamıştı ama diyet için gitmememe rağmen bir de Türkiyede yetişen karpuzda aşırı şeker var diye onu da yasakladı

o zaman kötüymüş canım kullancaksanız da en az 6 ay zaman geçsin diyorlar.. ah o dönüşler hele de evci dönüşleri aynen senin gibi hiç susmuyorum gelene kadar hatta 1 hafta zırıl zırıl ağlıyorum :2 nişanlım hiç gelmemi istemiyor kendime gelemiyorum diyor eşin gibi..hissettiklerimiz hep aynı da görmeden de olmuyor işte canım :2:

kızlar ya Allahın izniyle bir ay sonra bende gideceğim yanına ama dönüşümü hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum açıkçası. sizin yazdıklarınız korkuttu beni açıkçası

kızlar ya Allahın izniyle bir ay sonra bende gideceğim yanına ama dönüşümü hiç düşünmedim düşünmekte istemiyorum açıkçası. sizin yazdıklarınız korkuttu beni açıkçası

boşver canım düşünme şimdiden dönünce o ayrılığı dibine kadar yaşıyorsun zaten şimdi sadece gideceğin için sevin ve heyecanlan

Tatlı Leydim, ben de yol izninde gitmiştim, usta birliğine geçmeden, ama o birliğine sen de memlekete dönerken daha kolay oluyor. Ben bir de onu yolcu edip bir gün daha onlarda kalmıştım anne babasıyla, Allahım daha birkaç saat önce burdaydı şurdaydı diye düşüne düşüne bi hal olmuştum, gerçi gündüz belli edemedim duygularımı sonuçta anne-babası vardı, ama akşam olunca... sen dönüşünü düşünme, hasret gidermene bak, fırsatını değerlendir kuzum. fotoğraf çekin, sevdiği yemeklerden yapabilirsin, yani çok güzel geçer inşallah zamanınız
Yarım saat sonra askerlik maceramızın tam yarısına gelmiş oluyoruz... Şu ana kadar gitti nereye gitti, yemin töreni, izni, evci, usta birliği, gitti yerleşti vs vs derkeeeennn yarısını yedik kızlar şafağın... Bundan böyle otomatiğe bağlarız hatunlar... şafak da tıkır tıkır atar, Nehirnilciğimiz de her gün bize plakaları yazar, güle eğlene bitiririz bugünleri ve bize hatıra olarak boyadığımız haritalar kalır...

ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. biz otelde kalıyoruz. cuma gecesi huzurla mutlulukla uyuyoruz. ama cumartesi gecesi acı veriyor. hele pazar sabahına uyanmak... çantaları toplamak. ah o acıyı yaşamaktansa özlem çekeyim diyorum. ama gitmeden de olmuyor. az kaldı inşallah yarıladık sayılırız. mart da çabuk geçer inşallah şubat gibi bitiririz onu da.

yeni ikonumuz da çok tatlıymış... karabük plakasını bilmiyordum böylece öğrenmiş oldum. :78::78::78:

kuzum beniiimm ben acemiliğine gitmiştim ama ayrılalı daha 10 gün olmuştu açıkçası ne asker olduğunu anladığım bir dönemdi ne de ayrılığın farkına vardığım. gerçi o zamanda kendime engel olamamıştım en çok kızdığı şeydir gerçi ama şimdi asker olduğu gerçeği oturmuş durumda, orada yaşadığı ortamı,sorunları biliyorum ve bunların üzerine aylardır onu görmüyorum düşüncesi bile çokk zorluyor beniii düşünmek istemiyorum o yüzden...

Günaydın hatunlar nasılsınız.akşam kaynatmısınız gene..

80 lılere dusunce zaman hızlı gecıyordur umarım..

bugun ki şafak ikonum

ama bir gün daha eklenecekmiş.yani 32

Son düzenleme:
:78:Günaydın arkadaşlar şafağımız 78:78:
Bugünki ikoncanımız tam benlik ya çok tatlı ::78
Güzel vatanımızdan KARABÜKteyiz bugün ama ben affınıza sığınarak SAFRANBOLUmun resimlerini ekliycem Safranbolu seni çok sevdiğimden değil yarim sende ondan

KARABÜKün neyi meşhurmuş bakalım ?
Karabük’te ayrı bir güzelliği olan, çok sayıda mağara bulunmaktadır. Bunlardan önemli olanlarının başında, Bulak ve Hızar (Mencilis) Mağaraları gelir. Bunlar, turizm değeri olan, karstik oluşumlu mağaralardır. Safranbolu Evleri, Safranbolu Lokumu, Safranı,Demir-Çelik Fabrikası

kuzum sende yarıne kavusucan ohh ne guzel sanada ıyı gelıcek canım görme fırsatınız varsa görun hepınızde

günaydınlar herkesebugün günlerden karabükama ben de safranbolu demeyi tercih ederim
öyle güzel bi yer ki herkesin görmesini tavsiye ediyorum. ama artık safranbolunun o tarihi evlerinde yaşayan pek kalmadı, turizm açısından kullanılıyor. yerleşim yeri yukarılara(kıranköy dedikleri yer) taşındı. üniversite sebebiyle de giderek büyüyen bi kentleşme var.karabük merkezde kardemir demir çelik fabrikası oldugu için havasının biraz kirli olduğunu düşünebiliriz. safranbolu lokumu, safran çiçeği kolonyası mutlaka aklınızda olsun bi gün yolunuz düşerse

kuzum sende yarıne kavusucan ohh ne guzel sanada ıyı gelıcek canım görme fırsatınız varsa görun hepınızde
Amin canım benim inşallah gelsin artık mart ayı ya sabırsızlanıyorum biz görüp gelicez sen kavuşucaksın kuzum az kaldı

PLakamız Safranbolu Günaydın kuzum ah o çifte kavrulmuş lokumu yokmu ah ben lokum sevmem ama ona bayıldım kesinlikle öneriyorum yakınımda olsa herkes ben getirirdim size tatlım

canım çekti vala bu aralar acayıp iştahım yerindee devamlı açıkıyorum

günaydın kızlarrrr nişanlım askerde kalmaya karar verdi başvurusunu yaptı sınava girecek kazanırsa mesleği askerlik olacak. olursa asker eşi olucam iyimi kötümü bilmiyorum hayırlısı neyse o olur inşllh :44: burda yok heralde asker eşi olan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…