349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hehh aramıza hoşgeldin canım bende aynı durumdayım.rütbesi ne olucak kazanırsa ?

canım çekti vala bu aralar acayıp iştahım yerindee devamlı açıkıyorum
Benimde canım çekti canım ya nerden çıktı bu lokum

Günaydın canım hayırlısı olsun inşallah dogru bir karardır askerliği sevdi sanırım askerin uzun dönem oldukları için zamanları daha çok geçti alıştılarmı acaba gelince inşallah fikri değişmez değişince iptali oluyormu bilmiyorumdaherşeyin hayırlısı içini ferah tut nazlıcıgımında askeri meslek olarak yapıcak diye biliyorum

evet canım benımkı de asker olarak devam edecek bunu kabul etmesı o kdr zorkı aylarca hazmettım resmen.ama sımdı alıstım gıbı onu unıformalarla gorunce gurur duyuyorumm tabi arada sıkıntı yapsamda ıstedıgı ıcın bırşeyde dıyemıyorum

hehh aramıza hoşgeldin canım bende aynı durumdayım.rütbesi ne olucak kazanırsa ?

Nazlıcım hoşbuldum sendemi benim durumumdasın benmki askere gitmeden kafasına koymuştu ama ben istemiyodum bak 8.ayda karar verdim tamam başvur dedim bi şansını denesin sonradan başıma kakmasın senin yüzünden asker olmadım felan demesin diye. şuan asteğmen ama askerliğni bitirmeye 1 ay kala teğmen olucak. eğitimden sonra teğmenmi olur üsteğmenmi bilmiyorum. senin erkek arkadaşın nasıl bu kararı aldı rütbesi ne?

canım doğru bi karar bencede ama çok şey düşündürüyo beni. evet askerliği sevdi daha öncedende seviyodu zaten o heves var nişanlımda. sınavı kazanıp fikri değişirse eğitimlere katılmayabilirmiş öyle duymuştum ama çokta bilgi sahibi değilim. bakalım dediğin gibi içimi ferah tutmaya çalışıyorum sizde dua edin hayırlı ise olsun hakkımızda hayırlı değilse olmasın..

Severek yapması çokgüzel birşey canım inşallah rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

aynen askere gıtmeden kafasına koymustu benımkıde sonra benden habersız kızarım dıye basvrdu sınava gırmeden soledı.bızımkıde dıyordu sınav onemlı degıl egıtımden kalırım dıye sınavı gectı mulakatı geçtı egıtımı gectı.sağlıgı gectı.aile sorusturmasını gectı.anlıcagın hak kazandı.bende senın gıbı dedım sonradan basıma kakmasın dıye başta dedım tam gır bakalım hakkımızda hayırlısı dıye ses etmedım.neysekı oldu.benımkı uzman çavuş oldu komando.senınkı ust rutbe bence rahat eder.dua edıcez yapacak bırşey yok cok ıstıyordu olduu

Severek yapması çokgüzel birşey canım inşallah rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

aminnn canım çok sağol :)

senin askerin şuan normal vatani görevinimi yapıyo yoksa eğitim mi görüyo canım. bütün herşeyi geçmiş ne güzel. öyle canım dua etmekten başka yapıcak bişey yok.bakalım bizimki ne olucak.sennki netleşmiş

Çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşirsin umarım.operasyon ne zaman peki,önemli değil dedin ama merak ettim.ciddi bir şey yok di mi?

saol canım, operasyon martın 15 ine gün verdiler, burun ameliyatı olucam hem et var onu alıcaklar birazda kemikli burnum onuda düzelticekler. inşallah kolay toparlanırım glişmeleri bildiririm size tatlım. bu arada kılo vermek istiyorsan sporun bitsede vazgeçme canım bak havalar düzeldi evin etrafında yarım saat 45 dk yürüsen yeterli olur diyetle beraber hem açık havada daha çok kalori yakılıyor. güzel haberlerini bekliyoruz

tünaydın canım, yeni topiğin hayırlı olsun çok sevindim bende kopya çekiveririm artık

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah çok çabukda toparlarsın hiç haberim yok yeni öğrendim şimdi inşallah kolay geçer fazla sızıların olmaz tatlım küçük ama insanı tedirgin etmeye yetiyor dularım seninle canımcım sende tariflerden yaparsan yorumlarını beklerim kuzum seninde özel tariflerin varsa alabilirim yani benimde ögrenicegim çok şey var daha yolun başındayım

saol tatlım zaten çok ani gelişti herşey hep aklımdaydı bi bağlantı buldum gittim hemen ameliyat tarihi verdiler daha askerimin bile haberi yok bakalım ne diycek beni en çok tedirgin eden yanı ona sölemek

benim çok fazla mutfağa girdiğim yoktur ama annemden öğrendiklerim var onları paylaşırım sizinle zevkle

kızlar nasılsınız..bugün ben sabah aşkımın msjıyla başladm güne..bugün okulda öğretmenlik stajına başladm..dün konuşmuştuk keşke yanımda olsaydın dedim..sabah msj atmış ama benmki telefon kullanmıyodu orda..artık izin çıkmış..öle özlemişimki..neyse yanımda olmasada telefonun ucunda artık..buna çok şükür:))

Canım birde askerin gelene kadar halletmiş olucaksın çok güzel bence sevinicektir senin için beklerim kuzum tariflerini

Çok güzel olmuş canım benim oh için birazdaha rahat olucaktır inşallah

normal askerlıgı yapıyor canım daha o bıtsın ole egıtıme gıdecek..

ne sanslısın canım sevındım adına daha rahat olursun artık

canım gecmıs olsun sımdıden umarım az sıkıntılarla atlatırsın.

Selam kızlar...

Kaç gündür sevdicegimle konusamyorum arayamıyor heralde... Sİzce ben arasam askeriyeyi konusabilir miyim yoksa onun açısından sıkıntımı olur acemi birliğinde oldugu için hiç arayapı konusmadım onun aramasını bekledim ama kaç gündür haber yok çok meraklanıyorum...Bilginiz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…