saol canım, operasyon martın 15 ine gün verdiler, burun ameliyatı olucam hem et var onu alıcaklar birazda kemikli burnum onuda düzelticekler. inşallah kolay toparlanırım glişmeleri bildiririm size tatlım. bu arada kılo vermek istiyorsan sporun bitsede vazgeçme canım bak havalar düzeldi evin etrafında yarım saat 45 dk yürüsen yeterli olur diyetle beraber hem açık havada daha çok kalori yakılıyor. güzel haberlerini bekliyoruz
tünaydın canım, yeni topiğin hayırlı olsun çok sevindim bende kopya çekiveririm artık
Selam kızlar...
Kaç gündür sevdicegimle konusamyorum arayamıyor heralde... Sİzce ben arasam askeriyeyi konusabilir miyim yoksa onun açısından sıkıntımı olur acemi birliğinde oldugu için hiç arayapı konusmadım onun aramasını bekledim ama kaç gündür haber yok çok meraklanıyorum...Bilginiz var mı ?
slm canım hoşgeldin,
eğer askerin buna takılacak biri değilse askeriye açısından bi sıkıntı olmuyor araman varsa ulaşabileceğin telefon ulaşmaya çalış bişey kaybetmezsin belki kart falan bulamamıştır gittiği yerde oyüzden bence aklında kalıcağına ara
Canım birde askerin gelene kadar halletmiş olucaksın çok güzel bence sevinicektir senin içinbeklerim kuzum tariflerini
canım gecmıs olsun sımdıden umarım az sıkıntılarla atlatırsın.
İnşallah hemen toparlarsın,arkadaşım da aynı operasyonu geçirmişti.canı acımamış ama sonrasında yüzü şişmiş. burnundaki bantlardan rahatsız olduğunu söylüyordu.tek başına gitmişti operasyona,kolay geçtiğini söylemişti.bence sen gene de yalnız gitme.onun ailesi ilgisizdi,geleni olmadı.böyle durumlarda insanın yanında biri olmalı.
Ben kilo vermek istemiyorum,hatta 1,5 kilo vermişim çok üzüldüm.tek derdim doğum sonrası sarkan vücudumu sıkılaştırmak.25 kg alıp verince insan sarkıyor:9;
Aramama takılmaz heralde takılırsa da yapıcak bişey yok. kart sorun olmuyo baya bi vardı yanında sorun olmuyosa arıyımm canımm coook sağolll
Kızlar konuyu dağıtayım birazKaş kalemi alacağım,marka tavsiyesi olan var mı? Bir de koyu kahve göz kalemi istiyorum.yorumlarınızı bekliyorum.
sende daha bekliceksin yani asker yolubenimki eğitime kalırsa seneye martta başlıcakmş eğitimler. biz mart'ta evli olucaz, ozmn nasıl beklicem 8-9 ay bilmiyorum:18:
:))) bende kalın kaş hastasıyım hiç almıyorum kaşlarımı, şekil vermek içinde uzun zamandır koyu kahve far kullanıyorum tam kaşlarımın renginde kalem istediğim gibi olmuyor far çok daha güzel dağılıo ve çok doğal duru anlayan çıkmadı şimdiye kadar
Aramama takılmaz heralde takılırsa da yapıcak bişey yok. kart sorun olmuyo baya bi vardı yanında sorun olmuyosa arıyımm canımm coook sağolll
Çok güzel olmuş canım benim oh için birazdaha rahat olucaktır inşallah
ne sanslısın canım sevındım adına daha rahat olursun artık
Peki yıkayınca akma yapıyor mu?:))) bende kalın kaş hastasıyım hiç almıyorum kaşlarımı, şekil vermek içinde uzun zamandır koyu kahve far kullanıyorum tam kaşlarımın renginde kalem istediğim gibi olmuyor far çok daha güzel dağılıo ve çok doğal duru anlayan çıkmadı şimdiye kadar
bende oyle düşünüyorum tatlım ama gel bide bizimkine sor kendi başıma hallettiğim için bu işleri sarıyor bana offff bu ara hiç iyi değil amann napıyım bole idare edicem yanına gidince anlatıcam bakalım detaylı şimdi biraz tepkili
teşekkürler tatlım bende oyle umuyorum
kardeşim yanımda olucak canım yeter o bana zaten :)) pikolatacım valla bu kilolar büyük sıkıntı bende bıktım artık bende 1 ayda 3 kılo verebildim şimdi spora başladım ama bu işlerden dolayı sporuda biraz aksatıcam artık düğüne kadar sıkıcam kendimi hedefimi tutturmazsam içim rahat etmez. hiç üzülme az kilo verdiğin için valla insan üzülünce bırakıyor kendini daha çok hırs yap eğer sabah akşam yürüyüş yapma şansın varsa mutlaka yap bizim bir komşu vardı allah seni inandırsın kadın yarım dünyaydı birgün bize misafirliğe geldi gözlerime inanamadım bir deri bir kemik kalmış sordum; sabah akşam yürüyüş yaptım birde hergün eşime çocuklarıma ayrı kendime ayrı yemek yaptım dedi. halada incecik kadın vallabiraz hırsla yapılamıycak hiçbişey yok bende devam ediyorum haberleşiriz birbirimize destek oluruz bu konuda
nisanın başında gelıyor ıste normal askerlıkten sonra egıtıme gıdecek.canım bıldıgım egıtım de olsa normal mesaı saatlerı ıcınde orda olucak sonra eve gıdecek yanı evlı olmanız sorun olmaz dıye dusunuyorum
Öyleyse çok iyi ama hafta sonu hariç hafta içi askeriyeden çıkamıyacak diye biliyoruz biz ama inşlh senin dediğin gibi olur :)
Kızlar 19 gün sonra şafak panomuzda 1ay x gün sonra dönecek mi yazacak oleyyyyyyy:) :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?