349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

orta yolu kendine laf geçireceksin canım. çünkü tek çaremiz bu. hayatına bak. gez dolaş. inan biz gitsek onlar öyle yapardı. öyle komik şeylerden kavga çıkıyor ki... ben nispet yapıyormuş gibi olmayım diye aradığında hep, iyiyim ama sıkılıyorum, seni çok özlüyorum falan diyordum. oysa ki fink atıyorum her yerde. çılgınlar gibi geziyorum sonra bir gün "askerde olan benim sen niye söyleniyorsun?" dedi kavgamız bu yüzden çıktı zaten, büyüdü mesele. hey allahım sabır dedim. sonraki konuşmalarımızda "çok iyiyim beni boşver asıl sen nasılsın?" diyordum hep. bu sefer de bu yüzden sinirlendi. "bana kırıldın, ben cümlelerin altındaki imayı sezmiyor muyum sanıyorsun." vsvsvsvs. güler misin ağlar mısın? ama tabi bu kez kavga çıkmasına izin vermedim. akıllandım artık. ne dediyse alttan aldım, kava yok, huzurum yerinde ohhh... ne yapacağımı şaşırmıştım valla. safa döndürdü beni. ama idareyi de öğrendim. çok özlüyorum ama keyifle de yaşamaya çalışıyorum. takarsam sonu gelmez. yoksa her gece yalnız yatmak öyle canımı acıtıyor ki...

valla canım. bırak ses kötülüğünü, ömründe hiç ağlamayıp oraya gidince ağlayanlar var. belki onlar da ağladı ama bize söylemiyorlar bilemem. kolay değil. bir koğuşa bir sürü kişiyi koyup yatırıp kaldırıyorlar. emirler emirler. özgürlük yok. hapishane hayatı gibi. özgürlükleri ellerinden alındı. çok normal bu ses tonları. moral vermek düşüyor bize de. ne yapalım. yarısı bitti. sabredicez.

ay inanmayacaksın bizim de kavgalarımız bu yüzden çıkıyo bir keresinde sen beni kıskanmıyorsun dedi ve bu yüzden kavga ettik..nedeni de facebook da eklediği kişileri sormuyor muşum..bu kim demiyormuşum..gerçekten adamın huyu değişti..ben huzuru seven biriyim..öyle tripdi yok kavgaydı yok kıskançlık krizleriydi bunlar benden uzak..2 senedir gül gibi geçindiği benden oraya gidince şikayet etti..kıskamıyosun sen beni dedi bazen cidden anlamıyorum ..ama sözlerinde haklısın ..biraz hatta birazda da fazla rahat olmak gerekiyo..

ahh ahh bana askere gitmeden önce ayrı şehirlerde olduğumuz için sanki daha kolay olacakmış gibi gelirdi ama yookkk nerdee askerlik çok ayrı bir şey boyut atladık resmen ben askerden önce bu kadar sabretmem gerekeceğini tahmin edemezdim kendiminde bu kadar sabırlı olduğunu bilmezdim şimdi sabır taşına döndük mübarek neyse çok şükür yarıladık

ah ah bir de evinden, yatağından çıkıp gittiğini düşün. ilk gittiği gün ölüyorum sandım. neyse ki şimdi alıştık hepimiz. onlar da biz de... zaten yarıladık da. bahar geliyor daha kolay geçer artık inşallah. hepimiz sabrı öğreniyoruz

yok yok düşünemiyorum valla. hep diyorum Rabbim önce evlilere ve anne babalarına sabır versin sonra bizlere...
evett ya inşallah daha kolay olacak bundan sonra önce bahar gelecek sonra sevdiklerimiz sonra da

Günaydın Güzel Yarenler
Dün askerime ulaşamıyorduk, meğer hava şartlarından dolayı (3-4 metrecik kar var da) hatlar kesilmiş, internet telefon hiçbişi çekmemiş. şaştım kaldım bu işe...
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah, akşama İntikam dizisini izliyorum perşembe günleri, o yüzden hemen akşam olsun
İkonumuz şafağı gösterip baaaaak az kaldı diyor

Günaydın arkadaşlar şafağımız 77
İkoncanımız yine çok şirin
Bugün güzl vatanımızdan YALOVAdayız YALOVAmıza selam yola devam

YALOVAmızın neyi meşhurmuş?
-Atatürk'ün Yalova'ya bıraktığı başta Yürüyen Köşk olmak üzere tüm mirasları,
-Termal kaplıcaları,
-Marmara'nın en temiz denizlerinden biri olması,
-Sudüşen şelalesi,
-Delmece yaylası, erikli şelalesi, dipsiz göl,
-Çınarcık eğlenceleri,
-Süs bitkileri,
-Yalova elması,
-Yalova ata sarısı üzümü,
-Yalova kivisi,
-Yalova Kaymakamı hikayesi,
-Karaca Arberatum ve ağaç müzesi,
-Altınova'da bulunan Hersek Camii,
-Çiftlikköy'de bulunan Bizans dönemine ait Karakilise,
-Osmanlı'nın Yalovada kurulması...

Günaydın canım oh çok şükür haberinide almışsın için biraz olsun rahatlamıştır hava koşullarında dolayı olağan şeyler sabrın yanında okadar çok şey ögreniyoruzki rabbim askerlerimizi korusun herkese sabır versin inşallah bende izliyorum intikamı hoşuma gitti o dizi akşam olsunda eve gideyim daha yeni işe geldim ama eve dönmek istiyorum ben

Ulaşamamk haber alamamak cok zor şükür ulaşmışsın canım :)

Günaydın kızlar bugün hiç iyi deilim artık iyice sıkıldım. Dışarı çıksam kendimi suçlu yalış bişey yapmış gibi hissediyorum. Evde oturayım istiyo bu çok saçma huzuru kaçmasın die hiç çıkmamaya çalışıyodum ama artık yeter yaptığı bencilce kıskanmak hikaye. Sabah sabah kavgayı da yaptık

Çok haklısın canım, amin, inşallah az kaldı gelmelerine Bugünkü plakamızın şehrine çocukken çok gittim hem de Çiftlikköy'de oturuyordu yakın akrabamız, yazları gidiyorduk, denizi de güzeldi gerçekten, sahili falan hoş bir yer. Tabi depremden sonra oralar da çok değişti :/ bir de yalovada bir müteahhit vardı milleti dolandırmıştı kooperatif yapıcam diye :-o bir de kaplıcaları da gerçekten güzel. Kaplıcalara merakı olan varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Ulaşamamk haber alamamak cok zor şükür ulaşmışsın canım :)
Sağ ol canım, aynen öyle, hani bunu ancak sizler anlarsınız.

Canım askerlik psikolojisi işte... Ben de çıkarken on saat açıklama yapıyorum, sanki keyfimden çıkmıyorum izlenimi vermeye çalıştığımı fark ettim :s az biraz daha anlayışlı olucaz ondan sonra zaten her şey otomatikman sivil hayata geçmeleriyle çözülecek inşallah sen canını sıkma, ona açıklamaya çalışıyorsundur zaten, anlamadığı yerde, ben de insanım, insan içine karışmam, hava almam lazım dersin

Canım askerlik psikolojisi işte... Ben de çıkarken on saat açıklama yapıyorum, sanki keyfimden çıkmıyorum izlenimi vermeye çalıştığımı fark ettim :s az biraz daha anlayışlı olucaz ondan sonra zaten her şey otomatikman sivil hayata geçmeleriyle çözülecek inşallah sen canını sıkma, ona açıklamaya çalışıyorsundur zaten, anlamadığı yerde, ben de insanım, insan içine karışmam, hava almam lazım dersin[/QUOTE]

Bişey demese bile sesinden anlıyorum memnun olmadığını bu sefer bende ne yaptığım nede gittiğim yerden keyif alamıyorum. Ne yapalım çekicez artık ama çok sinir oldum bugün ona akşam arasın hiç pas vermicem görür o:)

Nehircim ya kaç gündür tariflerini uygulıcam hep bişey çıkıo bugün yapıcam ama sinirlerimde bozuk iyi gelir tatlı tatlı:)

kuzularım günaydınlar.inşallah iyisinizdir.

hafiften okudum morellerı bozuk olanlar var canlarım bıraz daha sabredın ınşallah yuz yuze gelınce herşey yoluna gırecektır.

bugun ki şafak ikonum

bugun ki ruh halımıde yansıttı ikonum baksana

Son düzenleme:
eskiden hiç böyle yapmazdı, şimdi sürekli böyle yapıo..aramıyo..nisan ayında teftiş varmış..o yüzden dio..size de böyle oluyo mu ?

ahh ahh canım neler neler varkı benımde tören eğitimi yok tabut eğitimi denetlemeler falan o sıralarda aramazdı evt bende neler dusunurdum yok benden sogudu ıstemıyor bılerek yapıyor falan dıye ama ole degılmıs sımdı 2 aydır normal ben 12 ay bu surecı gecırdım.eger sevgısınden emınsen karakterı oturmussa korkma cunku askerde degısen kısılerın karakterı oturmamıs olanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…