tabiki tahmin ediyorum şuan da seni..sevgiliyi, nişanlıyı askere yollamakla eşini askere yollamak çok farklı olsa gerek..yine de gönlüne anlatamıyorsun bunu..
bende üstüne gitmiyorum..açıkcası gitmemeye çalışıyorum..kendimi zor tutuyorum..ama rahat da olamıyorum..bunun bir orta yolu yok sanırım..:26:
vaayyy bizimki dökülüyor koşmadabende destek olmaya çalışıyorum yok işte kas yaparsın fit bir şekilde dönersin kızlar bakarsa seni gebertirim ama falan şebekliklere devam kısaca ama ben onu tanıdığımdan beri ilk defa onun bu kadar kötü olduğuna şahit oldum sesi çok kötüydüüü
kuzum benimm yaa denetim şu sıralar değilmiş ama mayısta olabilir martta da diyordu martta olursa iş sakat malum bilet aldım valla o bu umrumda değil o rahat olsunda önemli değill
orta yolu kendine laf geçireceksin canım. çünkü tek çaremiz bu. hayatına bak. gez dolaş. inan biz gitsek onlar öyle yapardı. öyle komik şeylerden kavga çıkıyor ki... ben nispet yapıyormuş gibi olmayım diye aradığında hep, iyiyim ama sıkılıyorum, seni çok özlüyorum falan diyordum. oysa ki fink atıyorum her yerde. çılgınlar gibi geziyorumsonra bir gün "askerde olan benim sen niye söyleniyorsun?" dedi kavgamız bu yüzden çıktı zaten, büyüdü mesele. hey allahım sabır dedim. sonraki konuşmalarımızda "çok iyiyim beni boşver asıl sen nasılsın?" diyordum hep. bu sefer de bu yüzden sinirlendi. "bana kırıldın, ben cümlelerin altındaki imayı sezmiyor muyum sanıyorsun." vsvsvsvs. güler misin ağlar mısın? ama tabi bu kez kavga çıkmasına izin vermedim. akıllandım artık. ne dediyse alttan aldım, kava yok, huzurum yerinde ohhh... ne yapacağımı şaşırmıştım valla. safa döndürdü beni. ama idareyi de öğrendim. çok özlüyorum ama keyifle de yaşamaya çalışıyorum. takarsam sonu gelmez. yoksa her gece yalnız yatmak öyle canımı acıtıyor ki...
valla canım. bırak ses kötülüğünü, ömründe hiç ağlamayıp oraya gidince ağlayanlar var. belki onlar da ağladı ama bize söylemiyorlar bilemem. kolay değil. bir koğuşa bir sürü kişiyi koyup yatırıp kaldırıyorlar. emirler emirler. özgürlük yok. hapishane hayatı gibi. özgürlükleri ellerinden alındı. çok normal bu ses tonları. moral vermek düşüyor bize de. ne yapalım. yarısı bitti. sabredicez.
ahh ahhbana askere gitmeden önce ayrı şehirlerde olduğumuz için sanki daha kolay olacakmış gibi gelirdi ama yookkk nerdee askerlik çok ayrı bir şey boyut atladık resmen ben askerden önce bu kadar sabretmem gerekeceğini tahmin edemezdim kendiminde bu kadar sabırlı olduğunu bilmezdim şimdi sabır taşına döndük mübarek neyse çok şükür yarıladık
ah ah bir de evinden, yatağından çıkıp gittiğini düşün. ilk gittiği gün ölüyorum sandım. neyse ki şimdi alıştık hepimiz. onlar da biz de... zaten yarıladık da. bahar geliyordaha kolay geçer artık inşallah. hepimiz sabrı öğreniyoruz
Günaydın Güzel Yarenler
Dün askerime ulaşamıyorduk, meğer hava şartlarından dolayı (3-4 metrecik kar var da) hatlar kesilmiş, internet telefon hiçbişi çekmemiş. şaştım kaldım bu işe...
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah, akşama İntikam dizisini izliyorum perşembe günleri, o yüzden hemen akşam olsun
İkonumuz şafağı gösterip baaaaak az kaldı diyor
Günaydın Güzel Yarenler
Dün askerime ulaşamıyorduk, meğer hava şartlarından dolayı (3-4 metrecik kar var da) hatlar kesilmiş, internet telefon hiçbişi çekmemiş. şaştım kaldım bu işe...
Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah, akşama İntikam dizisini izliyorum perşembe günleri, o yüzden hemen akşam olsun
İkonumuz şafağı gösterip baaaaak az kaldı diyor
Çok haklısın canım, amin, inşallah az kaldı gelmelerineGünaydın canım oh çok şükür haberinide almışsın için biraz olsun rahatlamıştır hava koşullarında dolayı olağan şeyler sabrın yanında okadar çok şey ögreniyoruzki rabbim askerlerimizi korusun herkese sabır versin inşallahbende izliyorum intikamı hoşuma gitti o dizi akşam olsunda eve gideyim daha yeni işe geldim ama eve dönmek istiyorum ben
Sağ ol canım, aynen öyle, hani bunu ancak sizler anlarsınız.Ulaşamamk haber alamamak cok zor şükür ulaşmışsın canım :)
Canım askerlik psikolojisi işte... Ben de çıkarken on saat açıklama yapıyorum, sanki keyfimden çıkmıyorum izlenimi vermeye çalıştığımı fark ettim :s az biraz daha anlayışlı olucaz ondan sonra zaten her şey otomatikman sivil hayata geçmeleriyle çözülecek inşallahGünaydın kızlar bugün hiç iyi deilim artık iyice sıkıldım. Dışarı çıksam kendimi suçlu yalış bişey yapmış gibi hissediyorum. Evde oturayım istiyo bu çok saçma huzuru kaçmasın die hiç çıkmamaya çalışıyodum ama artık yeter yaptığı bencilce kıskanmak hikaye. Sabah sabah kavgayı da yaptık
eskiden hiç böyle yapmazdı, şimdi sürekli böyle yapıo..aramıyo..nisan ayında teftiş varmış..o yüzden dio..size de böyle oluyo mu ?
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız
günaydın canım hoşgeldın.iyiyiz sen nasılsın bakalım.
İyiyim demeyi çok isterdim canım ama malesef pek iyi değilim plakalara geçmenin neşesini bile yaşayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?