canım denetleme olunca cok zor araması zaten fırsat bulamamıstır.umarım tez zamanda ulasır sana
inşallah canım bende merakla bekliyorum işte.. tabi sen daha tecrübelisin:) hepinize çok teşekkür ederim nasıl içim rahatladı bilemezsiniz
Kızlar biz kocamla askerdeyken hiç tartışmadık.geçen gün bunu düşündüm,biz bekarken hergün saçma sapan sebeplerden birbirimize girerdik.en fazla iki günümüz durgun geçerdi,sonra gene adrenalinşimdi benim kocam kuzu gibi oldu.aradığında sordum" biz artık hiç tartışmıyoruz,sen orda zor durumdasın ve bana çatmıyorsun,hayırdır" dedim.o da yaşının 30 a gelmek üzere olduğunu ve artık büyüdüğünü söyledi
Ha gayret kızlar,büyüdükçe düzeliyorlar.tam istediğimiz kıvama geldiklerinde umarım yaşlanmış olmayız
merhaba kızlar gününüz nasıl geçiyor bakalım
2 gündür haber alamadığım askerimden çok şükür haber aldım :81:
çarşı iznine çıkmış internetten görüştük..çook mutluyum o yüzden
vala canım ıyı olmaya calısıyoruz.ben son 31 gunumdeyım cok sukur.rüyaaa gibi yaa 456gunden bu gunlerı gorucekmıydımm şaşırıyorum.son 50 dk eve gıdıcem dızı falan bugunude bıtırıcem gunlerı gun gecırmekten başka bırşey göremez oldum
ama az kaldı doğan güneşe...
senın adına sevındım tatlım ohh ıyı gelmıstır sanada yarini görmek..
vala canım ıyı olmaya calısıyoruz.ben son 31 gunumdeyım cok sukur.rüyaaa gibi yaa 456gunden bu gunlerı gorucekmıydımm şaşırıyorum.son 50 dk eve gıdıcem dızı falan bugunude bıtırıcem gunlerı gun gecırmekten başka bırşey göremez oldum
ama az kaldı doğan güneşe...
senın adına sevındım tatlım ohh ıyı gelmıstır sanada yarini görmek..
Kızlar biz kocamla askerdeyken hiç tartışmadık.geçen gün bunu düşündüm,biz bekarken hergün saçma sapan sebeplerden birbirimize girerdik.en fazla iki günümüz durgun geçerdi,sonra gene adrenalinşimdi benim kocam kuzu gibi oldu.aradığında sordum" biz artık hiç tartışmıyoruz,sen orda zor durumdasın ve bana çatmıyorsun,hayırdır" dedim.o da yaşının 30 a gelmek üzere olduğunu ve artık büyüdüğünü söyledi
Ha gayret kızlar,büyüdükçe düzeliyorlar.tam istediğimiz kıvama geldiklerinde umarım yaşlanmış olmayız
gerçekten 456 günü bitiren sizleri görünce kendi halime kızıyorum..:26: çok şükür az kaldı ..o zaman sende hazırlıklar başlamıştı..alışveriş falan..çok heyecanlı gerçekten ya
nasıl geçirdin ya o kadar günü.. maşallah yaa.. hiç geçmez gibi geliyor, geçince de sanki hiç yaşamamış gibi oluyoruz. ömür de öyle değil mi? ne kadar yaşarsak yaşayalım, sanki daha hiç yaşamadık, yaşayacağımız şeyler yeni başlayacakmış gibi...
yanına gideceğim günü sayıyorum ben. iki hafta sonra giderim belki. regl günüm bi belli olsa :26:
[video=youtube;vaUFNwFkKS8]http://www.youtube.com/watch?v=vaUFNwFkKS8[/video]
kızlar size gelsin..
tabi kuzum başladı ama ne gun cıkacagı bellı degılkı..kendımizce dıyoruz sabah 9 da cıksa ıst da 4-5 gıbı olur.ıst da bır gece kalsın ıstedık..ayrı sehırlerde olunca cok zor
kıyafetlerimi hazırladım.bir ayakkabıya karar veremedım :44:
:76:Günaydın arkadaşlar şafağımız 76 :76:
Bugün ikoncanımız dil çıkarıyor
Güzel vatanımızdan IĞDIRdayız IĞDIRımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 644813
IĞDIRımızın neyi meşhurmuş?
Pamuk Üretimi, Elma, Kayısı,Meşhur yemekleri; Bozbaş yemeği, helise, perzana, helise, cızdık, salmanca, fetir, kaysafa, patlıcan reçeli akla gelir
günaydın canım... günaydınlar herkeseşafak 76 :76:
selin arkadaşımız şubat bittiğinde 77 dicez diyodu ve bitti marta geldik. Allah'ım sana şükürler olsun. Şu mart ayının da hızlıca geçmesini sağla.Amin.
güzel oldu bak bu şarkı şimdi
buarada resimlerine baktım canım çok güzel çıkmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?