349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım benim inan hepsi öyle orda nasıl bir psikoloji içerisindelerse herşey farklı geliyor gözlerine kendini üzme canını sıkma gelince düzelicek herşey kaldı 77 gün yedik bugün itibariyle %50sini artık diğer günlerde havalar ısınıcak daha çabuk geçiçek inşallah
Nehircim ya kaç gündür tariflerini uygulıcam hep bişey çıkıo bugün yapıcam ama sinirlerimde bozuk iyi gelir tatlı tatlı:)
Olsun canım benim sen iyi olda denersin kafanı dağıtmış olursun bak tatlı tatlı
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız

Günaydın canım hoşgeldin iyiz çok şükür sen nasılsın?

neden canım hayırdır?

Kısaca özet geçeyim şizofren bir hastam kfayı takmış durumda tehdit ediyor ve işyerimde yatıp kalkıyor diyebilirim tek yaşıyorum ve yolda yururken bile arkama bakarak yurumeye başladım sevgilime anlatamıyorum kafayı yer dalgın oldugum için sürekli üzerime geliyor sebep söyleyemiyorum ve sürekli evde durdugum için böyle oldugumu söyler hep dısarı çıkıp gezmem için baskı yapar napcamı bilmiyorum (

çok üzüldüm.kötu bır durum paylaşabıldıgın yakınında bbırı yokmu tek yasıyormusun bırde önemlı olan bu sureyı nasıl atlatmak.askerıne sımdı soleme bence kafasına takar cok

Cnm ya dikkat et kendine,eve giderken falan taksiye mi binsen?

Ben de hafta sonu annemlerin yanına geçiyorum:) bavul hazırlamaya başladım. Askeri az arayanlar üzülmesin,benim eşim sadece akşamları arıyor,zorlasa eminim daha çok arayabilir ama üzerine giymiyorum.zaten sürekli devriye geziyor,yorgun...bazen erken arıyor,fırça atıyorum " daha arama saatin gelmemişti niye erken aradın" diyorum bugünler de güzel,tadını çıkartalım. Valla ben keyfime bakıyorum,özlüyorum diye hayatımın tadını tuzunu kaçıramam

İyi yapıyosun canım tabikide hayatı kendimize zehir etmeye gerek yok özlüyoruz çok fazla hasret çekiyoruz ama kötü düşünmeyelim içimizi ferah tutalım bugünlerde geçiçek biticek sonuçta en iyi örnek bugün %50sini bitirdik geçiyormuş demekki degişiklik olur sanada tatlım annenlere gitmekle iyi yapıyorsun

aynen bende farklı saatte arıyınca sasırıyorum bırseymı oldu dıyorum
bende gun ıcınde 2 aydır sadece akşamları konusuyorum bazen eskıden konusucak seyler buluyordum sımdı bulamıyorum ya :26:

oyy canım gözün aydın son aya girdin

yapma kuzum, sesini duyunca dayanamazsın (inşallah) yazık kızzz orda o kalabalıkta, kısıtlı imkanlarda uğraşıyolar baskı altında. ben şöyle düşünüyorum, mesela agresifleştiklerinde veya tuhaf davrandıklarında, şimdi onların özgürlüğü kısıtılı ve ellerinden bir şey gelmiyor ya, bu yüzden çaresizlikten yapıyorlar ne yapıyorlarsa. hani bizden çok uzaktalar, çok zor. tabi ki böyle yapsınlar demiyorum, bunu desteklemiyorum ama biliyoruz çaresizlikten yaptıklarını. geldiklerinde çok rahatlicaz iki taraflı inşallah canım. çok az kaldı kuzum, azcık daha sabredelim, güzel olcak inşallah sonu.

Tatlısın pikolatam biliyor musun bebişin senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı bence Allah ağzınızın tadını bozmasın canım, sağlık sıhhat afiyetle size de bebişinize de hayırlı uzun ömür versin çok içimden geldi sayfamızın tatlı annesi

procrastinate

Canım dün ulaşamamıssın sorsaydın ya bize olur mu boyle diye?Ben Bıngolu ayaga kaldırmıstım 2 gün ulaşamadım,telefonlar calmıyor dıye.En sonunda merkezden askeriyenin kendı aralarında kullandıkları santralden baglamıslardı :) Hatlar,şebekeler kesilir öyle kardan kıştan.Merak etme.

kızlar askerim hala aramadı biliyo musunuz dünden beri telefonun başında bekliyorum,canım çok sıkıldı zaman geçmiyor ama

Canım benim içini ferah tut fırsatını bulamamıştır arardı muhakkak hava şartlarıda kötü telefonlar kesilebiliyor bunuda düşünmek lazım sakin ol tatlım bugün arıycaktır inşallah belki akşama kalmadan

Canım çokkk teşekkür ederim yaa denetleme olacak demişti bu yüzden nöbet dışında çok yoğundu bir yanım dedi ki hani yorgunluktan uyuyakaldı herhalde :44: ama bugün sabah aramasaydı ben de aynen senin gibi ilk önce ilçe sonra il nere varsa aricaktım

Çok teşekkür ederim Rabbim forumdaki tüm bekarlara bir an önce evlenip bebiş sahibi olmayı nasip etsin
kızlar askerim hala aramadı biliyo musunuz dünden beri telefonun başında bekliyorum,canım çok sıkıldı zaman geçmiyor ama

İnşallah bir an önce arar.

Evet canım Nehirciğimin söylediği gibi, dün bizimkilerin orada telefon internet ankesörlü hiçbir şey çalışmıyormuş, dünyayla bağlantıları kesilmiş, o da çok kötü olmuş, ulaşamayınca...
Tez vakitte arar inşallah...

kızlar inşallah arar yoksa kafayı yicem beklemekten, denetleme dönemi acaba ondan mı diyorum ama bir fırsatını bulup araması lazımdı yaa:26:

Kızlar biz kocamla askerdeyken hiç tartışmadık.geçen gün bunu düşündüm,biz bekarken hergün saçma sapan sebeplerden birbirimize girerdik.en fazla iki günümüz durgun geçerdi,sonra gene adrenalin şimdi benim kocam kuzu gibi oldu.aradığında sordum" biz artık hiç tartışmıyoruz,sen orda zor durumdasın ve bana çatmıyorsun,hayırdır" dedim.o da yaşının 30 a gelmek üzere olduğunu ve artık büyüdüğünü söyledi
Ha gayret kızlar,büyüdükçe düzeliyorlar.tam istediğimiz kıvama geldiklerinde umarım yaşlanmış olmayız

askerlik dönemi erkeklerin olgunlaşmasında önemli bir faktör olmalı çünkü çoğu erkeğin askerlik öncesi ve sonrası dönemlerini kıyasladığımızda daha ayakları yere basan ,hayata karşı daha dirençli, daha sabırlı olduklarını gördüm ben yakın çevremde.. inşallah çektikleri sıkıntılar ileriki hayatımızda çok çok olumlu bir şekilde bize dönücektir:) daha mı kıymetimizi bilicekler ne

kızlar inşallah arar yoksa kafayı yicem beklemekten, denetleme dönemi acaba ondan mı diyorum ama bir fırsatını bulup araması lazımdı yaa:26:
Canım inşallah arıycak bak kendin diyorsun denetleme döneminde daha sıkıdır görevleri arıycak bugün içini ferah tut kuzum inşallah arar birazdan inşallah

Maşallah canım inşallah hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…