- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım benim inan hepsi öyle orda nasıl bir psikoloji içerisindelerse herşey farklı geliyor gözlerine kendini üzme canını sıkma gelince düzelicek herşey kaldı 77 gün yedik bugün itibariyle %50sini artıkGünaydın kızlar bugün hiç iyi deilim artık iyice sıkıldım. Dışarı çıksam kendimi suçlu yalış bişey yapmış gibi hissediyorum. Evde oturayım istiyo bu çok saçma huzuru kaçmasın die hiç çıkmamaya çalışıyodum ama artık yeter yaptığı bencilce kıskanmak hikaye. Sabah sabah kavgayı da yaptık
Olsun canım benim sen iyi olda denersin kafanı dağıtmış olursun bak tatlı tatlıNehircim ya kaç gündür tariflerini uygulıcam hep bişey çıkıo bugün yapıcam ama sinirlerimde bozuk iyi gelir tatlı tatlı:)
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız
neden canım hayırdır?
Kısaca özet geçeyim şizofren bir hastam kfayı takmış durumda tehdit ediyor ve işyerimde yatıp kalkıyor diyebilirim tek yaşıyorum ve yolda yururken bile arkama bakarak yurumeye başladım sevgilime anlatamıyorum kafayı yer dalgın oldugum için sürekli üzerime geliyor sebep söyleyemiyorum ve sürekli evde durdugum için böyle oldugumu söyler hep dısarı çıkıp gezmem için baskı yapar napcamı bilmiyorum(
çok üzüldüm.kötu bır durum paylaşabıldıgın yakınında bbırı yokmu tek yasıyormusun bırde önemlı olan bu sureyı nasıl atlatmak.askerıne sımdı soleme bence kafasına takar cok
Kısaca özet geçeyim şizofren bir hastam kfayı takmış durumda tehdit ediyor ve işyerimde yatıp kalkıyor diyebilirim tek yaşıyorum ve yolda yururken bile arkama bakarak yurumeye başladım sevgilime anlatamıyorum kafayı yer dalgın oldugum için sürekli üzerime geliyor sebep söyleyemiyorum ve sürekli evde durdugum için böyle oldugumu söyler hep dısarı çıkıp gezmem için baskı yapar napcamı bilmiyorum(
Ben de hafta sonu annemlerin yanına geçiyorum:) bavul hazırlamaya başladım. Askeri az arayanlar üzülmesin,benim eşim sadece akşamları arıyor,zorlasa eminim daha çok arayabilir ama üzerine giymiyorum.zaten sürekli devriye geziyor,yorgun...bazen erken arıyor,fırça atıyorum " daha arama saatin gelmemişti niye erken aradın" diyorumbugünler de güzel,tadını çıkartalım. Valla ben keyfime bakıyorum,özlüyorum diye hayatımın tadını tuzunu kaçıramam
Ben de hafta sonu annemlerin yanına geçiyorum:) bavul hazırlamaya başladım. Askeri az arayanlar üzülmesin,benim eşim sadece akşamları arıyor,zorlasa eminim daha çok arayabilir ama üzerine giymiyorum.zaten sürekli devriye geziyor,yorgun...bazen erken arıyor,fırça atıyorum " daha arama saatin gelmemişti niye erken aradın" diyorumbugünler de güzel,tadını çıkartalım. Valla ben keyfime bakıyorum,özlüyorum diye hayatımın tadını tuzunu kaçıramam
oyy canım gözün aydın son aya girdinkuzularım günaydınlar.inşallah iyisinizdir.
hafiften okudum morellerı bozuk olanlar var canlarım bıraz daha sabredın ınşallah yuz yuze gelınce herşey yoluna gırecektır.
bugun ki şafak ikonum
bugun ki ruh halımıde yansıttı ikonum baksana
yapma kuzum, sesini duyunca dayanamazsın (inşallah) yazık kızzz orda o kalabalıkta, kısıtlı imkanlarda uğraşıyolar baskı altında. ben şöyle düşünüyorum, mesela agresifleştiklerinde veya tuhaf davrandıklarında, şimdi onların özgürlüğü kısıtılı ve ellerinden bir şey gelmiyor ya, bu yüzden çaresizlikten yapıyorlar ne yapıyorlarsa. hani bizden çok uzaktalar, çok zor. tabi ki böyle yapsınlar demiyorum, bunu desteklemiyorum ama biliyoruz çaresizlikten yaptıklarını. geldiklerinde çok rahatlicaz iki taraflı inşallah canım. çok az kaldı kuzum, azcık daha sabredelim, güzel olcak inşallah sonu.Bişey demese bile sesinden anlıyorum memnun olmadığını bu sefer bende ne yaptığım nede gittiğim yerden keyif alamıyorum. Ne yapalım çekicez artık ama çok sinir oldum bugün ona akşam arasın hiç pas vermicem görür o:)
Tatlısın pikolatamBen de hafta sonu annemlerin yanına geçiyorum:) bavul hazırlamaya başladım. Askeri az arayanlar üzülmesin,benim eşim sadece akşamları arıyor,zorlasa eminim daha çok arayabilir ama üzerine giymiyorum.zaten sürekli devriye geziyor,yorgun...bazen erken arıyor,fırça atıyorum " daha arama saatin gelmemişti niye erken aradın" diyorumbugünler de güzel,tadını çıkartalım. Valla ben keyfime bakıyorum,özlüyorum diye hayatımın tadını tuzunu kaçıramam
kızlar askerim hala aramadı biliyo musunuzdünden beri telefonun başında bekliyorum,canım çok sıkıldı zaman geçmiyor ama
procrastinate
Canım dün ulaşamamıssın sorsaydın ya bize olur mu boyle diye?Ben Bıngolu ayaga kaldırmıstım 2 gün ulaşamadım,telefonlar calmıyor dıye.En sonunda merkezden askeriyenin kendı aralarında kullandıkları santralden baglamıslardı :) Hatlar,şebekeler kesilir öyle kardan kıştan.Merak etme.
Çok teşekkür ederimoyy canım gözün aydın son aya girdin
yapma kuzum, sesini duyunca dayanamazsın (inşallah) yazık kızzz orda o kalabalıkta, kısıtlı imkanlarda uğraşıyolar baskı altında. ben şöyle düşünüyorum, mesela agresifleştiklerinde veya tuhaf davrandıklarında, şimdi onların özgürlüğü kısıtılı ve ellerinden bir şey gelmiyor ya, bu yüzden çaresizlikten yapıyorlar ne yapıyorlarsa. hani bizden çok uzaktalar, çok zor. tabi ki böyle yapsınlar demiyorum, bunu desteklemiyorum ama biliyoruz çaresizlikten yaptıklarını. geldiklerinde çok rahatlicaz iki taraflı inşallah canım. çok az kaldı kuzum, azcık daha sabredelim, güzel olcak inşallah sonu.
Tatlısın pikolatambiliyor musun bebişin senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı bence Allah ağzınızın tadını bozmasın canım, sağlık sıhhat afiyetle size de bebişinize de hayırlı uzun ömür versin çok içimden geldi sayfamızın tatlı annesi
kızlar askerim hala aramadı biliyo musunuzdünden beri telefonun başında bekliyorum,canım çok sıkıldı zaman geçmiyor ama
Canım benim içini ferah tut fırsatını bulamamıştır arardı muhakkak hava şartlarıda kötü telefonlar kesilebiliyor bunuda düşünmek lazım sakin ol tatlım bugün arıycaktır inşallah belki akşama kalmadan
Kızlar biz kocamla askerdeyken hiç tartışmadık.geçen gün bunu düşündüm,biz bekarken hergün saçma sapan sebeplerden birbirimize girerdik.en fazla iki günümüz durgun geçerdi,sonra gene adrenalinşimdi benim kocam kuzu gibi oldu.aradığında sordum" biz artık hiç tartışmıyoruz,sen orda zor durumdasın ve bana çatmıyorsun,hayırdır" dedim.o da yaşının 30 a gelmek üzere olduğunu ve artık büyüdüğünü söyledi
Ha gayret kızlar,büyüdükçe düzeliyorlar.tam istediğimiz kıvama geldiklerinde umarım yaşlanmış olmayız
Canım inşallah arıycak bak kendin diyorsun denetleme döneminde daha sıkıdır görevleri arıycak bugün içini ferah tut kuzum inşallah arar birazdan inşallahkızlar inşallah arar yoksa kafayı yicem beklemekten, denetleme dönemi acaba ondan mı diyorum ama bir fırsatını bulup araması lazımdı yaa:26:
Kızlar biz kocamla askerdeyken hiç tartışmadık.geçen gün bunu düşündüm,biz bekarken hergün saçma sapan sebeplerden birbirimize girerdik.en fazla iki günümüz durgun geçerdi,sonra gene adrenalinşimdi benim kocam kuzu gibi oldu.aradığında sordum" biz artık hiç tartışmıyoruz,sen orda zor durumdasın ve bana çatmıyorsun,hayırdır" dedim.o da yaşının 30 a gelmek üzere olduğunu ve artık büyüdüğünü söyledi
Ha gayret kızlar,büyüdükçe düzeliyorlar.tam istediğimiz kıvama geldiklerinde umarım yaşlanmış olmayız
kızlar inşallah arar yoksa kafayı yicem beklemekten, denetleme dönemi acaba ondan mı diyorum ama bir fırsatını bulup araması lazımdı yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?