- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydınn kızlar nasılsınız bugun ?
hava sabah çok soğuktu..ama sımdı ıyı gorunuyor içeridenbahar gelsin artıkkk:97:
buğun ki şafak ikonumm
inanamıyorum ya 29 da dedikk.askerım dıyor yenı yenı safak sıkıstırmaya başladıbende ohh ıyımıs ben kaç aylardır şafagın sıkıştırmasındayım dedım
[video=youtube;ySphki4lD68]http://www.youtube.com/watch?v=ySphki4lD68&feature=share[/video]
ayrı şehirlerde misiniz ? kötü olmş bu :26:
ama o kadar günü atlatınca bir şekilde yoluna girer herşey olmadı sen gidersin onun yanına :))
elbise tamamsa ayakkabı sorun değil canım..ne aldın merak ettim bak şimdi :2:
Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsınçok azkaldı maşallah
bende iyiyim kuzum içimde bugun bır heyecan var gözlerimin içi gülebılıor artık:109:.çok şukur Rabbım..
O gülen gözlerin hep gülsün canım inşallah bizlerede bu sayılar nasip olur
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumlar olsun inşallah. heyecandan ölcem galiba bugün yarın sabah sevdiceğimin yanında alıcam soluğuuuuugeceden dolmalar satıldı pastlar yapıldı poğaçalar keklerde bugün yapılacak ohhh aşkımın karnı bir güzel doysun bugün :76: olduk kızlar 16 gün sonra sadece 2 ayımız kalıcak oda su gibi geçicek allahın izniyle.
Kuzum benim çok sevindim inşallah çokgüzel geçiriceginiz bir hafta sonu olur hasret gider askerinle ohh herşeyde tamam ama insan heyecandan mutluluktan yiyemiyor biliyormusun biz evci çıkardıgımızda yapmadıgım börek tatlı pogaça kalmadı ama yarısını bile bitiremedikgiderken gene yapıcam ama bende banane ben gidiyormuş gibi heyecanlandım sorunsuz gidip gelirsin inşallah canımcım
selam kızlar nasılsınız?
bu şafagımız bakalım ne diyor :76:
olsun yemesede arkadaşlarına götürür anlatıp duruyodu şu arkadaşın eşi getirmiş bişiler onları yedik falan diye dedim bende yapıcam getiricem ikram edersin
zaten okadar şeyi yiyemez benimki dağıtır hep kurban olduğum. yap tatlım yap elbet tadına bakıcaktır... banada ole oluo siz giderken acayıp heyecanlanıyorum bide o ilk buluşma anı yokmu onu hayal edip gözlerim doluyor çok fena bişi
Günaydın canım hayırlı cumalara rabbim gönlümüze göre versin hayırlısı inşallahkızlar günaydınn hayırlı cumalarr
dualarımız kabul olsun inşallahhhh :26::26:
Canım şimdi gördüm haberi Allah rahmet eylesin 3aydır yogun bakımdaydı belliydi durum ama insan üzülüyor kimse kalıcı değil ama kaybedilenlerde geri gelmiyor malesefmüsadenizle kızlar müslüm babanın anısına en sevdiğim parçalarından biri
Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik - YouTube
kızlar bugün yarıladık mı ne :)
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumlar olsun inşallah. heyecandan ölcem galiba bugün yarın sabah sevdiceğimin yanında alıcam soluğuuuuugeceden dolmalar satıldı pastlar yapıldı poğaçalar keklerde bugün yapılacak ohhh aşkımın karnı bir güzel doysun bugün :76: olduk kızlar 16 gün sonra sadece 2 ayımız kalıcak oda su gibi geçicek allahın izniyle.
Bizim askeriyeye sokmazlar diye arkadaşının ailesine vermişti yola gidicekler diye yedik tabide hepsini bitiremedikoff o an hep benimde gözümün önüne geliyor geçen seferki buluşmayı hatırlıyorum otobüs otogara yaklaşıyor arıyor gözlerim askerimi baktım orda bekliyor taksiciyle(biraz kalıcagımız yere uzaktı otogar)indim bana dogru hızla geldi gördüm suratına şöyle bir baktım sarıldık başladım aglamaya dayanamıyor insan kaldık biraz öyle taksici amcada diyorki beni bile aglatıcaksınız yapmayın çok sevmiştik o amcayıda ya
ayy kızlar çok ücüzü yaa Müslüm Baba'da öldü. çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin
ne guzel canım..heyecanını cok ıyı anlıyorum.inş guzel bır hafta sonu gecırırsın.sağ sağlım donersın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?