349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın çok azkaldı maşallah

ayrı şehırler çok zor.kavga etsen ayrı dert kendını anlatamıyorsun.oysa onu yuz yuze gorsen bır mımık hareketı herseyı uzatmadan bıtırecek ama uzakdan olunca bıraz daha zorlasıyor.
Ailem öğrendi askerin varlıgını bılıyorlar artık yanı yanına gıtmem zorlaştı.bakalım nasip olursa kısmetse geldıkden sonra cıddı bırşeyler dusunuyormus.yoksa işimiz yaş.
kıyafet olarakda da ilk gün kahverengi pantolon aldım.üstüne krem yakası incili bir triko kazak.ikinci gün içinde siyah pantolon üstüne Yay Yeşili daha ince baharlık triko aldım gene.:108:saçlarımı 15 gun önce boyattım ama Askerim gelene kdr gene uzar o yuzden açılırsa cok komple boyaya veya dip boyası yaptırırım.takılarımıda aldım tek ayakkabı kaldı o kadar..

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumlar olsun inşallah. heyecandan ölcem galiba bugün yarın sabah sevdiceğimin yanında alıcam soluğuuuuu geceden dolmalar satıldı pastlar yapıldı poğaçalar keklerde bugün yapılacak ohhh aşkımın karnı bir güzel doysun bugün :76: olduk kızlar 16 gün sonra sadece 2 ayımız kalıcak oda su gibi geçicek allahın izniyle.

Kuzum benim çok sevindim inşallah çokgüzel geçiriceginiz bir hafta sonu olur hasret gider askerinle ohh herşeyde tamam ama insan heyecandan mutluluktan yiyemiyor biliyormusun biz evci çıkardıgımızda yapmadıgım börek tatlı pogaça kalmadı ama yarısını bile bitiremedik giderken gene yapıcam ama bende banane ben gidiyormuş gibi heyecanlandım sorunsuz gidip gelirsin inşallah canımcım

olsun yemesede arkadaşlarına götürür anlatıp duruyodu şu arkadaşın eşi getirmiş bişiler onları yedik falan diye dedim bende yapıcam getiricem ikram edersin
zaten okadar şeyi yiyemez benimki dağıtır hep kurban olduğum. yap tatlım yap elbet tadına bakıcaktır... banada ole oluo siz giderken acayıp heyecanlanıyorum bide o ilk buluşma anı yokmu onu hayal edip gözlerim doluyor çok fena bişi

kızlar günaydınn hayırlı cumalarr
dualarımız kabul olsun inşallahhhh :26::26:

Bizim askeriyeye sokmazlar diye arkadaşının ailesine vermişti yola gidicekler diye yedik tabide hepsini bitiremedik off o an hep benimde gözümün önüne geliyor geçen seferki buluşmayı hatırlıyorum otobüs otogara yaklaşıyor arıyor gözlerim askerimi baktım orda bekliyor taksiciyle(biraz kalıcagımız yere uzaktı otogar)indim bana dogru hızla geldi gördüm suratına şöyle bir baktım sarıldık başladım aglamaya dayanamıyor insan kaldık biraz öyle taksici amcada diyorki beni bile aglatıcaksınız yapmayın çok sevmiştik o amcayıda ya

kızlar günaydınn hayırlı cumalarr
dualarımız kabul olsun inşallahhhh :26::26:
Günaydın canım hayırlı cumalara rabbim gönlümüze göre versin hayırlısı inşallah
müsadenizle kızlar müslüm babanın anısına en sevdiğim parçalarından biri

Müslüm Gürses - Hangimiz Sevmedik - YouTube
Canım şimdi gördüm haberi Allah rahmet eylesin 3aydır yogun bakımdaydı belliydi durum ama insan üzülüyor kimse kalıcı değil ama kaybedilenlerde geri gelmiyor malesef
kızlar bugün yarıladık mı ne :)

Günaydın canım evet bugün yarıladık

ne guzel canım..heyecanını cok ıyı anlıyorum.inş guzel bır hafta sonu gecırırsın.sağ sağlım donersın..

ayy canım benide ağlatıcan daha gitmeden valla bunlar hayatımızın unutulmaz anları onları ağlarken görebileceğimiz sayılı anlardan bazıları :))) bizimkide ilk yemin törenine gittiğimizde çok ağladı daha bizi uzaktan görünce başladı ağlamaya bende tabii... olsun bunlar aşktan döktüğümüz gözyaşları ben razıyım allah beterini göstermesin hiçbirimize tatlım. o ana dayanmak gerçekten mümkün değil tutmıycan kendini bırakıcaksın heranın tadını çıkarmak lazım doyasıya mutluluğunuz aşkınız daim olsun ömür boyu

ne guzel canım..heyecanını cok ıyı anlıyorum.inş guzel bır hafta sonu gecırırsın.sağ sağlım donersın..

canım çok saol ama sadece sabah gidip akşam dönücem bizim deli diyodu aslında akşam iştimasından sonra kaçarım beklersin beni diyede müsade etmedim çok yapan varmış. dedim kimse yakalanmaz biz yakalanırız bide bu sebepten başımız ağırmasın dimi ama firar edicek deli çocuk he desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…