ayy canım benide ağlatıcan daha gitmeden valla bunlar hayatımızın unutulmaz anları onları ağlarken görebileceğimiz sayılı anlardan bazıları :))) bizimkide ilk yemin törenine gittiğimizde çok ağladı daha bizi uzaktan görünce başladı ağlamaya bende tabii... olsun bunlar aşktan döktüğümüz gözyaşları ben razıyım allah beterini göstermesin hiçbirimize tatlım. o ana dayanmak gerçekten mümkün değil tutmıycan kendini bırakıcaksın heranın tadını çıkarmak lazım doyasıya mutluluğunuz aşkınız daim olsun ömür boyu
ay canım senin yerine heyecanlandım resmen çok sevindiim sabah olmak bilmez bugün sanaayy canım benide ağlatıcan daha gitmeden valla bunlar hayatımızın unutulmaz anları onları ağlarken görebileceğimiz sayılı anlardan bazıları :))) bizimkide ilk yemin törenine gittiğimizde çok ağladı daha bizi uzaktan görünce başladı ağlamaya bende tabii... olsun bunlar aşktan döktüğümüz gözyaşları ben razıyım allah beterini göstermesin hiçbirimize tatlım. o ana dayanmak gerçekten mümkün değil tutmıycan kendini bırakıcaksın heranın tadını çıkarmak lazım doyasıya mutluluğunuz aşkınız daim olsun ömür boyu
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız askerim ilk defa çarşıya çıktı bugüün yüzünü gördüm çok mutluyum çook
ay canım senin yerine heyecanlandım resmen çok sevindiim sabah olmak bilmez bugün sanabende martın 16sında gitcem şimdiden içim kıpır kıpırr
Günaydın tatlım hayırlı cumalar çok sevindim sana ne iyi gelmiştir yüzünü görmekbende martın 16sında gidicem bir aksilik olmazsa %80 inşallah
valla canım öyle iyi geldi ki anlatamam 1ayı geçti yüzünü göremiyordum ilaç gibi geldiiGünaydın tatlım hayırlı cumalar çok sevindim sana ne iyi gelmiştir yüzünü görmekbende martın 16sında gidicem bir aksilik olmazsa %80 inşallah
ohhh kızlar benden once kavusuyorsunuz sız kıskandım vala.ıkınızde 16 sında iyi olur yaa vala
valla canım öyle iyi geldi ki anlatamam 1ayı geçti yüzünü göremiyordum ilaç gibi geldiioh kuzum ne güzel aynı şafağı sayıyoruz aynı gün gidiyoruz gene aynı heyecanı paylaşıyoruzz inşallah sen evciye ıkarıp kalabilirsin ben günübirlik gidicem
biz kavuşcaz ama ertesi gün şafak saymaya devam etcez ama senin ne güzel şafağı yediniz bitiyor artık
Günaydın tatlım hayırlı cumalar çok sevindim sana ne iyi gelmiştir yüzünü görmekbende martın 16sında gidicem bir aksilik olmazsa %80 inşallah
nasılsınız yarenlerim..bugün evde kalayım ders çalışayım dedim hala masanın başına oturabilmiş değilim.. :76:
ne okuyorsun canım?
Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız askerim ilk defa çarşıya çıktı bugüün yüzünü gördüm çok mutluyum çook
ay canım senin yerine heyecanlandım resmen çok sevindiim sabah olmak bilmez bugün sanabende martın 16sında gitcem şimdiden içim kıpır kıpırr
mart güzel bi ay olcak desenizeçoğumuz sevdiceğiyle görüşücek
hepiniz ne güzel görmüşsünüz 1 kezde olsa gitmişsiniz yanlarına sevdiklerinizin.ben gidemiyorum istemiyor gelme diyor.ne olur gelme gelirsen ilk günkü gibi olurum diyor seni gönderemem burdan diyor offffffffff çok özledim hele bugün bi başka özledim akşam ablasıgile yemege gittik herkes ordaydı bi benim sevdiğim yoktu bit be askerlik bit artıkneyse bugün çok duygusalım galiba
evet bu konu da çok haklı çünkü kendine gelemiyorsun hele ki onlar için daha zor sen onu askeriyenin içinde bırakıyorsun ve o öylece yapayalnız kalıyor tıpkı ilk günkü gibi :2: ama görmeden de olmuyor işte bizim çok yakın olduğu için 4 kez gittim zaten 2sinde evciye çıkardık ve bu yüzden hiç alışamadık ikimizde :2: şimdi 1 ay oldu gitmeyeli 15 gün sonra gitcem yanına tekrar 1.5 ayı doldurmuş olcaz sonra tekrar başa sarcaz off böyle zor bi durum işte iki ucu b.klu değnek misali gitmeden de olmuyor gidince de olmuyor :2:hepiniz ne güzel görmüşsünüz 1 kezde olsa gitmişsiniz yanlarına sevdiklerinizin.ben gidemiyorum istemiyor gelme diyor.ne olur gelme gelirsen ilk günkü gibi olurum diyor seni gönderemem burdan diyor offffffffff çok özledim hele bugün bi başka özledim akşam ablasıgile yemege gittik herkes ordaydı bi benim sevdiğim yoktu bit be askerlik bit artıkneyse bugün çok duygusalım galiba
evet bu konu da çok haklı çünkü kendine gelemiyorsun hele ki onlar için daha zor sen onu askeriyenin içinde bırakıyorsun ve o öylece yapayalnız kalıyor tıpkı ilk günkü gibi :2: ama görmeden de olmuyor işte bizim çok yakın olduğu için 4 kez gittim zaten 2sinde evciye çıkardık ve bu yüzden hiç alışamadık ikimizde :2: şimdi 1 ay oldu gitmeyeli 15 gün sonra gitcem yanına tekrar 1.5 ayı doldurmuş olcaz sonra tekrar başa sarcaz off böyle zor bi durum işte iki ucu b.klu değnek misali gitmeden de olmuyor gidince de olmuyor :2:
ve geldik Ardahan'a ikoncanımızda pek bi saf saf bakıyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?