349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Amin canım benim inşallah rabbim hayırlısınız nasip etsin hepimize ben tutamam zaten sulugözlüyümde imkansız yani bu anları yaşamadıktan kendimizi tuttuktan sonra ne anlamı var heranı doyasıya yaşarım aglamaksa aglamak gülmekse gülmek

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız askerim ilk defa çarşıya çıktı bugüün yüzünü gördüm çok mutluyum çook
ay canım senin yerine heyecanlandım resmen çok sevindiim sabah olmak bilmez bugün sana bende martın 16sında gitcem şimdiden içim kıpır kıpırr

Günaydın tatlım hayırlı cumalar çok sevindim sana ne iyi gelmiştir yüzünü görmek bende martın 16sında gidicem bir aksilik olmazsa %80 inşallah

kızlar askerimin günü azaldıkca ceza alıcam dıye korkuyor askerlgı uzucak dıye endıse ıcınde bu komplekse gırmıs:44:

Günaydın tatlım hayırlı cumalar çok sevindim sana ne iyi gelmiştir yüzünü görmek bende martın 16sında gidicem bir aksilik olmazsa %80 inşallah
valla canım öyle iyi geldi ki anlatamam 1ayı geçti yüzünü göremiyordum ilaç gibi geldii oh kuzum ne güzel aynı şafağı sayıyoruz aynı gün gidiyoruz gene aynı heyecanı paylaşıyoruzz inşallah sen evciye ıkarıp kalabilirsin ben günübirlik gidicem

ohhh kızlar benden once kavusuyorsunuz sız kıskandım vala.ıkınızde 16 sında iyi olur yaa vala

biz kavuşcaz ama ertesi gün şafak saymaya devam etcez ama senin ne güzel şafağı yediniz bitiyor artık

benim şafak bitmezki kuzumm benımkı uzman cavuş oldu yanı tekrar gıdecek...

nasılsınız yarenlerim..bugün evde kalayım ders çalışayım dedim hala masanın başına oturabilmiş değilim.. :76:

Günaydın yarenlerim...

Şafağımız olmuş 76 Iğdır!

Buda benden gelsin o vakit Iğdırın Al Alması - Beril Güzel - YouTube

Iğdır'ın al alması
Yemeye bal alması
Yar Gelenden sonra
Yaremin sağalması

Ölürem ölürem yar
Yetimem yar yetimem yar
Ay balam sevirem yar
Sevirem yar sevirem yar yar

Iğdır'dan alma aldım
Yar gidenden sonra
Ayva gibi sarardım

Ölürem ölürem yar
Yetimem yar yetimem yar
Ay balam sevirem yar

Deryada deryalıklar
Suda oynar balıklar
Ne bu sevda olaydı
Ne de bu ayrılıklar

Ölürem ölürem yar
Yetimem yar yetimem yar
Ay balam sevirem yar

Son düzenleme:
dün şafak ikonumuzu giremedim. geç oldu ama şimdi gireyim. malum uyarı aldım. bazı insanlar bilmedikleri konularda ahkam kesince müdahale etmek zorunda kaldım. kabak başıma patladı. yine olsa aynı şeyleri tek tek yazarım. almış eline sıradan bir kitap kaynak gösteriyor hey allahım ne günlere kaldık. neyse.. ikonumuzzz :76::76::76::76: çok da şekermiş...

mart güzel bi ay olcak desenize çoğumuz sevdiceğiyle görüşücek

ben de gideceğim inşallah.. ayın 15 inde...

İyi aksamlar kızlarrr ne güzel sevdiklerinizi görüyorsunuz ben ikş hafta önce gittim yanına birde yemin törenine gitmiştim biraz uzakta sanırım gidemicem bi daha ama çoooookkk özledimm çooooookkkkk ailesiyle gidince çıkarıyoruz üc gün boyunca ne güzeldi ahh ahhh

hepiniz ne güzel görmüşsünüz 1 kezde olsa gitmişsiniz yanlarına sevdiklerinizin.ben gidemiyorum istemiyor gelme diyor.ne olur gelme gelirsen ilk günkü gibi olurum diyor seni gönderemem burdan diyor offffffffff çok özledim hele bugün bi başka özledim akşam ablasıgile yemege gittik herkes ordaydı bi benim sevdiğim yoktu bit be askerlik bit artık neyse bugün çok duygusalım galiba

dediği çok doğru. gerçekten ilk günkü gibi oluyorlar. ben de iki kez gittim. üç hafta arayla. artık gelme dedi eşim bana da... şimdi iki aya yakın olacak gitmedim hala. bi süre daha gitmeyeceğim. öyle böyle geçiyor.

ikonumuz neymiş.... çok da tatlıymış. aşık aşık bakıyor.

evet bu konu da çok haklı çünkü kendine gelemiyorsun hele ki onlar için daha zor sen onu askeriyenin içinde bırakıyorsun ve o öylece yapayalnız kalıyor tıpkı ilk günkü gibi :2: ama görmeden de olmuyor işte bizim çok yakın olduğu için 4 kez gittim zaten 2sinde evciye çıkardık ve bu yüzden hiç alışamadık ikimizde :2: şimdi 1 ay oldu gitmeyeli 15 gün sonra gitcem yanına tekrar 1.5 ayı doldurmuş olcaz sonra tekrar başa sarcaz off böyle zor bi durum işte iki ucu b.klu değnek misali gitmeden de olmuyor gidince de olmuyor :2:
ve geldik Ardahan'a ikoncanımızda pek bi saf saf bakıyor bugün

aşık bakışı o göz süzüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…