349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

malesef canım gerçekten iki ucu b...klu değnek ben gitsemde zaten evci falan çıkaramam benim tanıdıklarım var orda kalırım ama onla sadece zaman geçiririz işte neyse benim içinde zor olur aslında gidip geri dönmek neyse biraz daha dayanim artık bu ay çabucak çıksın gitsin bu günkü ikonumuz

3 günlük izin alsın. eşimin bi arkadaşı öyle yapmış. nişanlısı gelecek, tabi evci çıkaramıyor çocuk, izin almış 3 gün. öyle vakit geçireceklermiş. tabi dönüşü de 3 gün gecikir o ayrı.

bende anca kayınvalidemle gidip evciye çıkarabildim.. dayanıcaz canım napalım 5 gün sonra 7 tane 10 günümüz kalıyor :) bu ayda bitince 46 kalıyor sanırım bitcek bitcek bitmek zorunda

Kızlar bazı yerlerde sanıyorum onaltı mayıs gecesi bazı yerlerde onbel mayıs gecesi ( gece 12) cıkarıyorlar..

Neye göre sayıcaz şafağı şaşırdım

Kızlar bazı yerlerde sanıyorum onaltı mayıs gecesi bazı yerlerde onbel mayıs gecesi ( gece 12) cıkarıyorlar..

Neye göre sayıcaz şafağı şaşırdım

17 sabah cıkma ıhtımallerıde var oyuzden bence 16 ya gore sayalım hepımız suan oldugu gıbı sonrada 1 gun once sonra cokta umrmuzda olmaz sanki:)

Günaydın arkadaşlar şafağımız 75
İkoncanımız çıt kırıldım yesinler

Bugün güzel vatanımızdan ARDAHANdayız ARDAHANımıza selam yola devam

Eki Görüntüle 645663

Bakalım ARDAHANımızın neyi meşhurmuş?
Kaşar Peyniri, Çıldır Gölü

Herkese hayırlı hafta sonları inşallah

kuzularim Günaydın nasılsınız.arkadaşım dayim telefon dan ilkkez bağlanıyorum zormuş bugün ki safak ikonum
Günaydın canım ohh az kaldı çok az rabbim bizede nasip et
Gunaydın nazlıcıım nerelerdeler acaba nehırnılden haberın varmı bugunkı safakta yazılmadı zeynep bıle yok artık merak ettım şimdi..

Kuzum burdayım cumartesi 10da başlıyor işim 1de paydos kredi kartını yatırdım geçiktimde azcık bugünlük oldu birşeyler

bende iyim canım..günler gectikçe sabırsızlık artıyo sanki..

Hasret çogalırken sabrımızda azalıyor canım benim ama yarısını bitirdik ve diger yarısı daha çabuk geçiçek inşallah havaların düzelmesi bile onlara kavuşucagımızın sinyalini veriyorya umutlar daha mutlu beklememizi sağlıycak

haklısın canım..inşallah bitecek bu günlerde..yarısı bitti cidden ilk zamanlar 1gün bile geçmicek gibi geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…