evet bu konu da çok haklı çünkü kendine gelemiyorsun hele ki onlar için daha zor sen onu askeriyenin içinde bırakıyorsun ve o öylece yapayalnız kalıyor tıpkı ilk günkü gibi :2: ama görmeden de olmuyor işte bizim çok yakın olduğu için 4 kez gittim zaten 2sinde evciye çıkardık ve bu yüzden hiç alışamadık ikimizde :2: şimdi 1 ay oldu gitmeyeli 15 gün sonra gitcem yanına tekrar 1.5 ayı doldurmuş olcaz sonra tekrar başa sarcaz off böyle zor bi durum işte iki ucu b.klu değnek misali gitmeden de olmuyor gidince de olmuyor :2:
ve geldik Ardahan'a ikoncanımızda pek bi saf saf bakıyor bugün
malesef canım gerçekten iki ucu b...klu değnek ben gitsemde zaten evci falan çıkaramam benim tanıdıklarım var orda kalırım ama onla sadece zaman geçiririz işte neyse benim içinde zor olur aslında gidip geri dönmek neyse biraz daha dayanim artık bu ay çabucak çıksın gitsin bu günkü ikonumuz
bende anca kayınvalidemle gidip evciye çıkarabildim.. dayanıcaz canım napalım 5 gün sonra 7 tane 10 günümüz kalıyor :) bu ayda bitince 46 kalıyor sanırım bitcek bitcek bitmek zorundamalesef canım gerçekten iki ucu b...klu değnek ben gitsemde zaten evci falan çıkaramam benim tanıdıklarım var orda kalırım ama onla sadece zaman geçiririz işte neyse benim içinde zor olur aslında gidip geri dönmek neyse biraz daha dayanim artık bu ay çabucak çıksın gitsin bu günkü ikonumuz
kuzularim Günaydın nasılsınız.arkadaşım dayim telefon dan ilkkez bağlanıyorum zormuşbugün ki safak ikonum
Kızlar bazı yerlerde sanıyorum onaltı mayıs gecesi bazı yerlerde onbel mayıs gecesi ( gece 12) cıkarıyorlar..
Neye göre sayıcaz şafağı şaşırdım
Günaydın canım ohh az kaldı çok az rabbim bizede nasip etkuzularim Günaydın nasılsınız.arkadaşım dayim telefon dan ilkkez bağlanıyorum zormuşbugün ki safak ikonum
Gunaydın nazlıcıım nerelerdeler acaba nehırnılden haberın varmı bugunkı safakta yazılmadı zeynep bıle yok artık merak ettım şimdi..
günaydın kızlar..nasılsınız:??
Günaydın tatlım iyim çokşükür sen nasılsın
bende iyim canım..günler gectikçe sabırsızlık artıyo sanki..
günaydın kızlar herkese iyi haftasonları
Günaydın canım sağol sanada iyihafta sonları
Hasret çogalırken sabrımızda azalıyor canım benim ama yarısını bitirdik ve diger yarısı daha çabuk geçiçek inşallah havaların düzelmesi bile onlara kavuşucagımızın sinyalini veriyorya umutlar daha mutlu beklememizi sağlıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?