bugün herkes güzel havanın tadını çıkarmış sanırım, kimsecikler yok burda.. :26:
İyi akşamlar kızlaar nasıl geçti gününüz bi çoğunuzun çarşısı vardır bugün heralde sevdiceklerinizi görmüşsünüzdürbende ilk defa çeyize başladım annemler bir çok şeyi almışlar eski mantık olarak,bende kalanları ve beğenmediklerimi yeniden almaya başladım çaycı,kahve makinesi ve blender setimi aldım bugün çok mutlu olduum
İyi akşamlar canım günüm güzeldi kuzenime gittim bebişini sevmeyesenin nasıl geçti ? ohh iyi yapmışsın hayırlı olsun kuzum güle güle huzurla aşkla kullan inşallah
ohh bebiş enerjine enerji katmıştır kuzum iyi yapmışsınbenim de gayet güzeldi canım benim önce çeyizlerimiz alıp sonraki bizim ufaklıkları saat kulesinin oraya kuşlara götürdüm onların koşuşturmasını gördükçe mutlu oldum
valla çok iyi geldi canım hem gün çabuk geçti hem de eğlenebildim senin de öyle olmuş çok sevindim zaten o nefeslerini yüzünde hissettin mi sinir,üzüntü,yorgunluk hiçbirşey kalmıyorOyy negüzel yapmışsın öyle canım benim sanada çok iyi olmuştur hem alışveriş hem hava almışsın biziim biraz yollarda geçti günümüz ama değdi o sulu agzını suratıma yapıştırıyorya bundan degerlisi yok
valla çok iyi geldi canım hem gün çabuk geçti hem de eğlenebildim senin de öyle olmuş çok sevindim zaten o nefeslerini yüzünde hissettin mi sinir,üzüntü,yorgunluk hiçbirşey kalmıyorbizim en ufağı 1.5 yaşında gülten diyemiyor bütün gün düttüüm düttüüm diyip durdu :118:
Öyle patlak patlak gözleriyle bakıyorya suratıma anlamaya çalışıyor birşeyleri daha ufacık 7aylık kıyamam ona benseninkiler gibi birde konuşmaya başlarken tam konuşamıyorlarya tadından yenmiyor o cümleleri hele yürümeye çalışmaları her anları güzel ya çocuk yapasım geldi
Allahın izniyle bizimde bebişlerimiz olacak canım tabi ki o duygu bambaşkadır şuan tam anlamıyla anlamamız mümkün değil
Amin canım inşallah şimdilik seviyoruz sonra senin bir parçan olunca duygusu farklıdır tabiki
İnşallah canım rabbim seninde hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin bir bebiş evin neşesi tabiki herşeyin hayırlısı askerin gelince bu sıkıntılarda biticektir inşallah ee okadar hasretin üzerine bebişte fazla bekletmez artıkinşallah olur. evlenince şunu anladım ki her istediğimiz, istediğimiz zamanda olmuyormuş... sabır gerekli demek ki... hemen ilk denemede çocuğum olacak sanmıştım. biz tam tedaviye başlayacaktık, askerlik araya girdi. gerçi doktor bir sene dolmadan tedavi etmek istememişti ama o bir senenin 5 ayını da ayrı geçirerek vakit kaybettik. nasip her şey.. bakalım dönünce başlayacağız. :26::26:
iyi akşamlar kızlar nasısınız bakalım:)) bu arada benim askerim bugün sabah aradı düşünebiliyomusunuz, iyi kafayı yemedim diyorumperşembe günü dönmüşler çarşamba değil ama çadırda kaldıkları için çok üşümüşler fena üşütmüş hastalanmış askerim 1 gün yatmış 10 tane iğne vermişler ( kıyamam yaa çok zor geçiriyor bakalım inşallah bundan sonra daha iyi olur işi değişmiş koğuşçu olmuş seviniyordu en azından eğitime katılmıcam diyodu ama komutanı en ufak bir hatanda bu görevi unut demiş o yüzden çok dikkatli olmak zorunda dua et problem çıkarmasın diyo:18:
Canım rabbim sabır versin sana ama yanında olucaksın degilmi bir iş gibi mesai saatlerinde gidip gelicek böyle içini rahat tut bence inşallah bir sorun olmadan güzel olur sizin içincanlarım ne kadar sanslısınız asker yolu bekleyeceğiniz süre sınırlı benimki emekli olasıya kadar görevde olacak(
Allah razı olsun zeynepcimçok şükür atlattı,koğuşcu oldu bundan sonrada daha sık arayabilcekmiş beni bugün aldığım en güzel haberdi tüm gün sırıtarak gezdim arkadaşımla dışarı çıktık bişeyler bakmaya millete bile fikir veriyorum aaa bak bu nasıl?:)) diye kız yanındakine diyo ki nekadar sıcakkanlı bi kız halbuki günün enerjisi
kesinlikle canım iletişim çok önemli ve biz bunu o kadar kısıtlı yapabiliyorduk ki,askerim tüm şartlarını zorlayıp arıyor merakta bırakmıyor ama hergün görüşemedik hiç şimdi rahatız inşallah
inşallah olur. evlenince şunu anladım ki her istediğimiz, istediğimiz zamanda olmuyormuş... sabır gerekli demek ki... hemen ilk denemede çocuğum olacak sanmıştım. biz tam tedaviye başlayacaktık, askerlik araya girdi. gerçi doktor bir sene dolmadan tedavi etmek istememişti ama o bir senenin 5 ayını da ayrı geçirerek vakit kaybettik. nasip her şey.. bakalım dönünce başlayacağız. :26::26:
çok sevindim canım bende merak ediyordum seni..oh ne güzel bol bol konuşursunuz inş bundan sonra kuzumiyi akşamlar kızlar nasısınız bakalım:)) bu arada benim askerim bugün sabah aradı düşünebiliyomusunuz, iyi kafayı yemedim diyorumperşembe günü dönmüşler çarşamba değil ama çadırda kaldıkları için çok üşümüşler fena üşütmüş hastalanmış askerim 1 gün yatmış 10 tane iğne vermişler ( kıyamam yaa çok zor geçiriyor bakalım inşallah bundan sonra daha iyi olur işi değişmiş koğuşçu olmuş seviniyordu en azından eğitime katılmıcam diyodu ama komutanı en ufak bir hatanda bu görevi unut demiş o yüzden çok dikkatli olmak zorunda dua et problem çıkarmasın diyo:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?